Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-04-14 16:21:59)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 201 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 4 röövimist, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 97 varavastast kuritegu, neist 82 vargust (14 eluruumidest, 7 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Tabati 54 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 585 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 6 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 12 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 salakaubavedamise juhtum, 1 merereostus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
13. aprillil kella 7 paiku teatati politseile, et Telliskivi tänaval asuvas lõbustuskohas rööviti 39-aastaselt mehelt kuldkett ja kaks kuldsõrmust. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 42-aastase mehe.

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
13. aprillil kella 20.15 ajal teatati politseile, et Viru väljaku kaupluse juures lasti turvatöötajale pipragaasi näkku. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 31-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised
Politseile teatati, et 11. aprillil kella 21 paiku tungiti Tartu maanteel kaubanduskeskuses tüli käigus kallale 26-aastasele naisele.

12. aprillil kella 12 ajal teatati politseile, et Randla tänava korteris tungiti noaga kallale 34-aastasele mehele. Politsei tabas sama päeva õhtul ja viis kahtlustatavana jaoskonda 31-aastase mehe.

12. aprillil kella 22.40 ajal teatati politseile, et Kari tänaval asuvas poes tungiti kallale kaupluse töötajale.

13. aprillil kella 00.25 ajal teatati politseile, et Pärnamäe teel tungiti kallale 28-aastasele naisele.

13. aprillil kella 1.30 ajal teatati politseile, et Mustamäe teel asuvas lõbustusasutuses tungis klient kallale turvatöötajale. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 25-aastase mehe.

13. aprillil kella 11.20 ajal teatati politseile, et Võru tänava korteris tungiti kallale 37-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 39-aastase mehe.

13. aprillil teatati politseile, et kella 13 paiku läksid tüli käigus omavahel kaklema 39- ja 40-aastane mees.

13. aprillil kella 20.30 ajal teatati politseile, et Nisu tänava korteris tungiti kallale 33-aastasele naisele. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 40-aastase naise.

13. aprillil kella 22 paiku teatati politseile, et Lõime tänava korteris tungiti kallale 16-aastasele neiule. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 39-aastase naise.

Vabaduse võtmine
12. aprillil kella 8.45 ajal teatati politseile, et Killustiku tänava korteris hoitakse tahte vastaselt kinni 31-aastast naist. Politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 25-aastase naise.

Vargused
11. aprillil avastati, et Ääsi tänaval asuvast alajaamast on varastatud seadmeid ja lammutatud trafo. Kahju kokku 150 tuhat eurot.

12. aprillil varastati Rataskaevu tänaval lukustamata uksega korterist käekott isiklike asjade, dokumentide ja sularahaga. Kahju kokku 1377 eurot.

13. aprillil varastati Liivalaia tänaval maja trepikojast käekott telefoni ja sularahaga ning kilekotid toiduainetega. Kahju kokku 1825 eurot.

Harjumaa

Röövimised
11. aprillil kella 11 paiku teatati politseile, et Maardus asuvas poes rebis meesterahvas müüja käest alkoholipudeli ning jooksis ära.

Politseile teatati, et 12. aprillil kella 23 paiku rööviti Harku vallas Türisalul 39-aastaselt mehelt raha ja võtmed.

Kehalised väärkohtlemised
12. aprillil kella 15 paiku teatati politseile, et Kernu valla majas tungiti kallale 59-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 61-aastase mehe.

13. aprillil kella 00.15 paiku teatati politseile, et Maardus Keemikute tänava korteris tungiti kallale 60-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 50-aastase mehe.

Vargused
11. aprillil teatati politseile, et Jõelähtme vallas on põlli pealt varastatud umbes 150 meetrit piirdeaia võrku. Kahju kokku 1500 eurot.

11. aprillil teatati politseile, et Kose vallas Kose-Jägala maanteelt varastati kuus liiklusmärki "ohtlik koht või teeäär". Kahju kokku 225 eurot.

12. aprillil avastati, et Viimsis on eramust varastatud tööriistu, aiatööriistu ja paadimootor. kahju kokku 3750 eurot.

12. aprilli öösel varastati Saku vallas Jälgimäel lukustamata uksega majast sülearvuti, tahvelarvuti ja telefon. Kahju kokku 1600 eurot.

12. aprillil avastati, et Kuusalu vallas Nõmmeveskil on suvilast varastatud kaks jalgratast, spinninguketas, fotoaparaat ja riideid. Kahju kokku 1000 eurot.

13. aprillil avastati, et Kernu vallas varastati talumajast mööblit. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Asja rikkumine ja hävitamine
13. aprillil öösel ajal sai politsei teate, et Kasepää vallas Raja külas Kalda tänaval põleb elumaja. Elumaja põlengus keegi vigastada ei saanud.

Põlvamaa

Vargused
9. aprillil teatati politseile, et Räpina vallas Nulga külas varastati metsakinnistu laoplatsilt 30 tihumeetrit kuusepalki. Vargusega tekitatud kahju on 2010 eurot.

13. aprillil teatati politseile, et öö jooksul varastati Laheda vallas Tilsi külas talu hoovist tumepunane sõiduauto Toyota Carina. Ärandatud sõidukist informeeriti politseipatrulle ning pealelõunal tabas politsei kirjeldustele vastav sõiduauto Keila vallast Lehola külast. Ärandatud sõiduauto roolis oli 21-aastane mees, kelle politsei kuriteos kahtlustava kinni pidas. Ärandatud sõiduk tagastati omanikule.

Tartumaa

Vargused
Ööl vastu 12. aprilli varastati Tartus Kooli tänaval asuva maja lukustatud keldriboksist musta ja neoonrohelisega jalgratas Scott, jalgratas Merida ning trimmer. Vargusega tekitatud kahju on 2600 eurot.

12. aprillil teatas aus linnakodanik politseile, et leidis Tartus Pikalt tänavalt rahakoti koos dokumentidega. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et rahakoti omanikult, 20-aastaselt mehelt oli rahakott samal ööl ühes Jalaka tänaval asuvas korteris peo käigus ära varastatud. Vargusega tekitati omanikule 500 eurot kahju.

Ööl vastu 11. aprilli murti Tartus Tiigi tänaval sisse sõiduautosse Peugeot, kust varastati Falco vibu, Falco nooletupp, sõrmekaitse, randmekaitse ja nooled. Sõidukil lõhutud ka süütelukk. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 600 eurot.

Ööl vastu 10. aprilli murti Tartus W. Struve tänaval sisse Volkswagen Caravelle väikebussi, kust varastati hulgaliselt elektroonikaseadmeid. Vargusega tekitatud kahju on 1590 eurot.

Valgamaa

Vargus
12. aprillil teatati politseile, et Sangaste vallas Keeni külas on sisse murtud talumajja, kust varastati erinevaid tööriistu. Taluõuelt viidi ära Respo järelhaagis. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest
11.aprilli öösel sai politsei häirekeskuselt teate, et 10. aprilli õhtul kella 22 ajal läksid kolm meest aerupaadiga Tamula järvele ning ei ole seni ajani järvelt koju naasnud. Otsingutööd Tamula järvel vältasid 12. aprillini, mil öösel kella 1.55 ajal leiti Tamula järvest 25-aastase mehe surnukeha, hommikul kella 10.35 ajal ka 52-aastase ja 38-aastase mehe surnukehad. Meeste surnukehad saadeti täpsete surmapõhjuste väljaselgitamiseks kohtuarstlikku ekspertiisi.

Vargus
Ööl vastu 12. aprilli ärandati Võrus Tartu tänava majahoovist lukustamata Honda roller registreerimistunnusega 615D. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
11. aprillil avastati, et Rakveres Niine tänaval on läbi akna majja tungitud ja varastatud elektrilisi tööriistu, pesumasin ning pliidiraud. Kahju on 670 eurot.

13. aprillil avastati, et Vihula vallas Võsul Mere tänaval on osaühingu abihoonesse sisse tungitud ja varastatud lumepuhur, elektrigeneraator, keevitusagregaat ning keevitusmask. Esialgne kahju on 1970 eurot.

Sissetung
Ööl vastu 12. aprilli lõhuti Tapal Õhtu puiesteel maja hoovis sõidukil Lada kaks klaasi ning süütelukust tõmmati juhtmed välja. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
10. aprillil lõhuti Kohtla vallas Kaasikaia külas lauluväljaku ruumi, kust varastati petangikuulid. Kahju on 130 eurot.

11. aprillil tungiti Narvas Vabaduse tänaval sõidukisse SSang Yang Rexton ja varastati portfell, arvutiketas, korterivõtmed ning teisi dokumente. Kahju on 1010 eurot.

11. aprillil tungiti Sillamäel Gorki tänaval korterisse ja varastati kaks sülearvutit, kuldehteid ning alkohoolseid jooke. Kahju on 3220 eurot.

Ööl vastu 11. aprilli varastati Lüganuse vallas Erral maja trepikojast jalgratas väärtusega 275 eurot.

Ööl vastu 12. aprilli lõhuti Narvas Mõisa tänaval sõiduautol Volvo aknaklaas ja varastati navigaator, päikeseprillid, pass ning teisi esemeid. Kahju on 260 eurot.

12. aprillil varastati Narvas Elektrijaama teel asuva ettevõtte riietusruumi kapist 70 eurot ja juhiluba. Kahju on 70 eurot.

12. aprillil avastati, et Lohusuu vallas Raadnal on pooleliolevast eramajast varastatud neli välisust ja saag. Esialgne kahju on 2500 eurot.

13. aprillil avastati, et Mäetaguse vallas Metsakülas on talumajja tungitud ja varastatud vanaaegne vasest ukselink ja osa puupliidi metallümbrisest. Garaažist on ära varastatud vasklamp ning tööriistakomplekt. Varasemalt on majast varastatud kogu elektrijuhtmestik, külmiku ja sügavkülma elektrijuhtmed. Esialgne kahju on 100 eurot.

Ööl vastu 13. aprilli varastati Kohtla-Järvel Puru teel keldriboksist tolmuimeja, metallesemeid ja saapad. Kahju on 70 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehalised väärkohtlemised
12.aprillil kella 00.40 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel meelelahutusasutuse läheduses parklas seisnud sõidukis 19- ja 16-aastast noormeest.

13. aprillil kella 1.20 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel meelelahutusasutuse läheduses 20-aastast noormeest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 20-aastase noormehe.

Vargus
11. aprillil avastati, et Lihulas Saue tänaval on tungitud majja ja abihoonesse. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
11. aprillil kella 21.30 paiku löödi Halinga vallas vahenurme külas bussipeatuses 23-aastast meest.

13. aprillil kella 18.30 paiku löödi Pärnus Rüütli tänaval 56-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 57-aastase mehe.

Vargused
11. aprilli varahommikul varastati Saugas Kuldnoka tänaval trepikojast lukustatud jalgratas. Kahju on 483 eurot.

6. aprillil avastati, et Pärnus Savi tänaval on varastatud rauast tala. Kahju on selgitamisel.

12. aprillil avastati, et Pärnus Väike–Veski tänaval on tungitud majja ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
12. aprillil kella 1.50 paiku tungiti Raplas Tallinna maanteel kauplusesse. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
13. aprillil avastati, et Märjamaa vallas Inda külas on tungitud talumajja ja varastatud kellakapp. Kahju on 70 eurot.

Saaremaa

Vargus
10. aprillil avastati, et Kuressaares Ranna tänaval on kortermaja keldrist varastatud jalgratas. Kahju on 150 eurot.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.