Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-04-10 13:28:03)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 132 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 avaliku korra rasket rikkumist, 80 varavastast kuritegu, neist 54 vargust (5 eluruumidest, 6 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 365 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
9. aprillil kella 11 paiku teatati politseile, et Hooldekodu tee korteris tungiti kallale 73-aastasele mehele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 66-aastase mehe.

9. aprillil kella 12.30 ajal teatati politseile, et Kivila tänava korteris tungiti tüli käigus kallale 22-aastasele naisele ja 16-aastasele neiule. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 51-aastase naise.

9. aprillil kella 14.30 paiku teatati politseile, et Valdeku tänava ettevõttes tungiti konflikti käigus kallale 37-aastasele mehele.

9. aprillil kella 14.40 ajal teatati politseile, et Kopli tänaval tungiti liiklustüli käigus kallale 50-aastasele mehele.

9. aprillil kella 18.30 ajal teatati politseile, et Järveotsa tee korteris tungiti kallale 27-aastasele naisele.

Vargused
9. aprillil varastati Ümera tänaval seisnud autost makipaneel ning spordikott, milles olid sülearvuti, fotoaparaat, pardel, riideid ja muid asju. Kahju kokku 1835 eurot.

9. aprillil teatati politseile, et Kristiines Paldiski maanteel varastati garaažiboksist tööriistakäru koos tööriistadega, survepesur, akulaadija ja muid tööriistu. Kahju kokku 5649 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 9. aprilli varastati Keilas eramu garaažist tööriistu. Esialgne kahjusumma 150 eurot.

Politseile anti teada, et möödunud nädalavahetusel varastati Keilas majas trepikojast lukustatud jalgratas. Kahju kokku 300 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Vargus
Politseile teatati, et Põlva vallas Aarna külas varastati metsamaterjali ladustamisplatsilt 16 tihumeetrit kuusepalki. Vargusega tekitatud kahju on 1070 eurot.

Tartumaa

Vargus
Politseile teatati, et 6. aprillil kaotas 19-aastane naine Tartu linnas oma rahakoti ja mobiiltelefoni. Päev hiljem võttis kannatanuga ühendust isik, kelle postkasti oli pistetud võõra inimese rahakott. Kannatanule tagastati tema rahakott koos selle sees olnud dokumentidega. Telefoni rahakoti juures aga ei olnud. Telefoni omastamisega tekitatud kahju on 500 eurot.

Omavoliline sissetung
9. aprilli hommikul avastati, et Peipsiääre vallas Kasepää alevikus on maja välisukse lõhkumise teel sisse tungitud eramusse.

Valgamaa

Vargus
8. aprillil sai Valga politsei teate, et Valga linnas Kesk tänaval varastas vene keelt kõnelenud noormees komisjonikauplusest optikaga õhupüssi. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et sama noormees oli samal päeval veidi aega varem varastanud ka Sepa tänaval asuvast kauplusest erinevaid tooteid ning lahkunud nende eest tasumata. Sama noormees sisenes samal päeval ka kolmandasse Vabaduse tänaval asuvasse kauplusesse, kust ta varastas botased. Kogutud informatsiooni ning koostöö tulemusena pidasid Valga politseinikud antud kuritegudes kahtlustatavana kinni 21-aastase Läti Vabariigi kodaniku ning toimetasid ta esmalt Valga arestimajja kainenema.

Omavolilised sissetungid
6. aprillil avastas tähelepanelik naaber, et Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus Pärna tänaval on sisse murtud naabermajja, kus on kõik esemed segi paisatud ning käidud igas toas. Samuti on lõhutud kõrvalhoone ja sauna ukselukud. Esialgse info kohaselt hoonetest midagi varastatud ei ole.

9. aprillil teatati politseile, et Valga linnas Riia tänaval murti ukseluku lõhkumise teel sisse korterisse. Korterist midagi varastatud ei ole.

Kehaline väärkohtlemine
8. aprillil teatati politseile, et Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus Jõe tänava korteris tungis alkoholijoobes 26-aastane mees kallale oma 52-aastasele emale ja 27-aastasele õele. Politsei toimetas alkoholijoobes mehe Valga arestimajja kainenema.

Viljandimaa

Vargus
7. aprillil teatati politseile, et Saarepeedi vallas Välgita külas varastati taluõuelt Husqvarna mootorsaag. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 6. aprillil tungiti Misso alevikus kallale 43-aastasele mehele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
9. aprillil teatati politseile, et Viru-Nigula vallas Varudi külas varastati neli tihumeetrit kasepaberipuud. Kahju on 109 eurot.

9. aprillil teatati politseile, et Laekvere vallas Muuga külas varastati kinnistult erinevaid metallesemeid. Kahju on selgitamisel.

9. aprillil teatati politseile, et Tapal Rauakõrve tänava majast varastati köögimööbel ja sektsioonkapp. Kahju on 400 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargused
7. aprillil avastati, et Audru vallas Oara külas on tungitud abihoonesse ja varastatud muruniiduk ja veljed koos rehvidega.

8. aprill avastati, et Vändra vallas on maanteeääres seisvast sõidukist varastatud kütust. Kahju on selgitamisel.

9. aprillil kella 15.25 paiku varastati Pärnus Riia maanteel kauplusest erinevaid toiduaineid. Kahju on 70 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.