Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-04-09 15:22:42)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 128 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 73 varavastast kuritegu, neist 47 vargust (eluruumidest 3, sõidukitest 3). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 9 narkosüütegu. Registreeriti 389 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.



PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
8. aprillil kella 14.50 ajal teatati politseile, et Telliskivi tänava poes tungiti kallale turvatöötajale.

8. aprillil kella 16 paiku teatati politseile, et Läänemere teel asuvas poes tungiti kallale töötajale. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 51-aastase mehe.

8. aprillil kella 18 paiku teatati politseile, et Sõpruse puiesteel asuvas tanklas tungis tüli käigus üks klient kallale teisele, 27-aastasele mehele.

8. aprillil kella 21.20 ajal teatati politseile, et Paekaare tänava maja korteris tungiti kallale 35-aastasele naisele.

Vargus
Politseile teatati, et 7. aprilli öösel varastati Haaberstis Kakumäel asuvast eramust teler, mängukonsool, DVD-mängija, robottolmuimeja, tahvelarvuti, riideid, väärisesemeid, sularaha ja muid asju. Kahju kokku 11000 eurot.

Varguse katse
8. aprillil kella 23.20 teatati politseile, et Ehitajate teel üritatakse sisse murda ehitussoojakusse. Sündmuskohal tabas politsei 24-aastase mehe, kes viidi asjaolude kontrollimiseks jaoskonda.

Harjumaa

Vargus

Ööl vastu 8. aprilli varastati Rae vallas Järvekülas kuurist muruniiduk maksumusega 550 eurot.



LÕUNA PREFEKTUUR


Tartumaa


Tulirelva, selle olulise osa ja laskemoona ebaseaduslik käitlemine
7. aprillil leiti Emajõest üheraudne jahipüss, millel puudus mark ja number.

Vargused
7. aprillil teatati politseile, et Tartu avaturul või selle lähistel toidupoes varastati 47-aastase naise käekotist Prestigo mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 240 eurot.

8. aprillil varastati Tartus Sepa tänaval asuvas kaupluses Nokia mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 240 eurot.



Valgamaa



Vargus

8. aprillil teatati politseile, et Taheva vallas Koiva külas murti sisse garaaži, kust varastati pöördader, mullafrees, Piaggio registreerimata roller ja bensiinimootoriga tuletõrjepump. Vargusega tekitatud kahju on 600 eurot.



Võrumaa



Vargus

9. aprilli öösel kella 00.30 paiku sai politsei teate, et Rõuge alevikus murti sisse garaaži, kust varastati Suzuki ATV registreerimistunnusega 26 ZK. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.



IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
8. aprillil teatati politseile, et kella 00.20 paiku Rakveres Pika tänava majas tüli käigus löödi 66-aastasele mehele nuga jalga.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
8. aprillil teatati politseile, et Jõhvis Jaama tänava korteris tungiti kallale 83-aastasele naisele.

8. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Toome puiestee korteris tungiti kallale 34–aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 53–aastane mees.

Vargused
8. aprillil teatati politseile, et Narvas Puškini tänava kooli riietusruumist varastati mobiiltelefon Sony. Kahju on 108 eurot.


8. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänavale pargitud sõiduautolt BMW varastati kolm iluliistu. Kahju on 394 eurot.



LÄÄNE PREFEKTUUR


Järvamaa


Vargus
31. märtsil avastati, et Imavere vallas Kiigevere külas on varastatud kasvavat metsa. Kahju on 400 eurot.

Pärnumaa

Vargused
8. aprillil avastati, et Pärnus Lepa tänaval tungitud abihoonesse ja varastatud murutrimmer ning elektrikaablit. Kahju on 487 eurot.

8. aprillil kella 14 paiku varastati Pärnus Papiniidu tänaval kaubanduskeskusest riideesemeid. Kahju on 298 eurot. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 25-aastase naise.

8. aprillil avastati, et Pärnus Savi tänaval ettevõtte sõidukitest kütust. Kahju 540 eurot.

Raplamaa

Vargus

5. aprillil avastati, et Märjamaa vallas Sipa külas on tungitud ettevõtte hoonesse ja varastatud võsalõikur, soojapuhur ning trell. Kahju on 833 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.04.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.