|  | | 16.05 Tallinnas tasuta infopäev "Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad“
    		(2014-04-09 03:09:51) |  | Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD
 
 Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
 
 Maht: 7 akadeemilist tundi
 Toimumisaeg ja -koht: reede, 16.05.2014, hotell Dzingel, aadress: Männiku tee 89, Tallinn
 
 Teemad:
 • mis on toidu säilimisaeg?
 • kehtiv seadusandlus ja praktika;
 • kestvuskatsete tegemise kord;
 • erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas;
 • mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid;
 • ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega;
 • erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu
 säilimisaja jooksul.
 
 Õppejõud
 Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
 
 Ajakava
 10.00 - 11.30 õppetöö
 11.30 - 11.40 paus
 11.40 - 13.10 õppetöö
 13.10 - 13.40 kohvipaus
 13.40 - 15.10 õppetöö
 15.10 - 15.15 paus
 15.15 - 16.00 õppetöö
 
 Kursus on sihtrühmale tasuta.
 
 Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
 
 Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool  
 
 | 
 |  |