|
16.05 Tallinnas tasuta infopäev "Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad“
(2014-04-09 03:09:51)
| Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi Toimumisaeg ja -koht: reede, 16.05.2014, hotell Dzingel, aadress: Männiku tee 89, Tallinn
Teemad: • mis on toidu säilimisaeg? • kehtiv seadusandlus ja praktika; • kestvuskatsete tegemise kord; • erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas; • mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid; • ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega; • erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu säilimisaja jooksul.
Õppejõud Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava 10.00 - 11.30 õppetöö 11.30 - 11.40 paus 11.40 - 13.10 õppetöö 13.10 - 13.40 kohvipaus 13.40 - 15.10 õppetöö 15.10 - 15.15 paus 15.15 - 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool
| |
|