Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames INFOPÄEVA TOIDUOHUTUSE JA -HÜGIEENI TAGAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 09.05.2014, Nelja Kuninga hotell, Pärnu tn 6, Paide
Käsitletavad teemad:
- õigusaktidest tulenevad kohustused; - toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteem; - bioloogiliste, füüsikaliste ja keemiliste ohtude ohjamine; - eeltingimusprogrammid toiduohutuse tagamisel (puhastamine ja desinfitseerimine, toidukäitlejate isiklik hügieen, kahjuritõrje).
Õppejõud: Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava 10.00 - 11.30 õppetöö 11.30 - 11.40 paus 11.40 - 13.10 õppetöö 13.10 - 13.40 kohvipaus 13.40 - 15.10 õppetöö 15.10 - 15.15 paus 15.15 - 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool |