Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Piim on popp (2006-04-17 11:56:41)

 

Noortemagnetit www.piimstream.ee on esimese nädala jooksul külastanud juba ligi 40 000 noort piimahuvilist nii Eestist, Soomest, Lätist kui Venemaalt.

 PiimStream tohutu menu on rõõmsaks üllatuseks ka tegijaile endile. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja koolipiima kampaania projektijuhi Annika Rauni sõnul külastab miniportaali iga päev üha rohkem noori. "Huvi kampaania vastu on suur ja seda nii eesti kui vene koolinoorte seas. Lisaks eestimaalastele on paljud huvilised ka Soomest, Lätist ja Venemaalt", ültes Raun.

Nädal tagasi stardipaugu saanud noortekampaania PiimStream eesti- ja venekeelsel portaalil www.piimstream.ee on lisaks põhjalikule piimainfole üleval intervjuud noorte sportlastega Eestist ja välismaalt ning erinevaid huvialasid tutvustavad artiklid. Samuti saavad noored kuulata kodulehel muusikat, osaleda piimaviktoriinis, mängida piimateemalisi mänge ning võita iganädalastel loosimistel kampaania sümboolikaga auhindu.

Eesti toidu arengukava raames korraldatud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) koolinoorte piimakampaania eesmärk on populariseerida piimatoodete tarbimist noorte seas.

Piimakampaania esimene loosimine toimub neljapeäval 13.04, mille käigus leiavad omaniku esimesed 100 PiimStream auhinda. Võitjate nimed avalikustatakse www.piimstream.ee kodulehel. Kampaania lõpeb juuni alguses Tallinna Lauluväljakul toimuva PiimStream muusika- ja spordiüritusega, kus loositakse välja ka PiimStream kampaania lõpuauhinnad.

 

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.