Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-04-07 17:09:05)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 376 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 5 röövimist, 4 avaliku korra rasket rikkumist, 214 varavastast kuritegu, neist 177 vargust (20 eluruumidest, 14 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 7 inimest. Joobes juhtide süül toimus 3 inimvigastustega liiklusõnnetust. Tabati 74 alkoholijoobes ja 5 narkojoobes sõidukijuhti. Tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 862 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 7 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Raske tervisekahjustuse tekitamine
6. aprillil kella 21.10 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava korteris löödi tüli käigus noaga 56-aastast meest. Politsei pidas sündmuskohal kinni ja viis kahtlustatavana jaoskonda 57-aastase naise, kes oli kannatanu endine abikaasa.

Kehalised väärkohtlemised
4. aprillil kella 18.30 ajal teatati politseile, et Mahtra tänava tungiti tüli käigus kallale 50-aastasele mehele.

4. aprillil kella 23 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 28-aastase mehe.

5. aprillil kella 5 ajal teatati politseile, et Viru väljakul asuvas lõbustusasutuses tungiti konflikti käigus kallale 25-aastasele mehele ning tüli lahutanud turvatöötajale. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 20- ja 25-aastase mehe.

5. aprillil kella 6 ajal teatati politseile, et Linnamäe teel asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale 32-aastasele mehele.

5. aprillil kella 6.30 paiku teatati politseile, et Linnamäe teel löödi noaga 25-aastast meest.

5. aprillil kella 17 ajal teatati politseile, et Kivila tänava korteris tungiti kallale 24-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 27-aastase mehe.

5. aprillil kella 22 paiku teatati politseile, et Sõle tänava maja koridoris lasti 68-aastasele mehele gaasi näkku.

5. aprillil kella 3 ajal teatati politseile, et Tondiraba tänava korteris tungiti kallale 31-aastasele naisele.

6. aprillil kella 14.30 ajal teatati politseile, et Vilde teel tungiti kallale 41-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavatena jaoskonda 30-aastase mehe ja 28-aastase naise.

Politseile teatati, et 6. aprillil kella 3 paiku tungiti Telliskivi tänava majas kallale 56-aastasele naisele.

Vargused
Ööl vastu 4. aprillil varastati Lille tänaval seisnud autost arvuti, kaks trumlit kaablitega ja kohver asjadega. Kahju kokku umbes 3000 eurot.

Ööl vastu 4. aprilli varastati Lehola tänava majast fotokott koos kaamera ja lisaseadmetega, sülearvuti ja sularaha. Kahju kokku 3818 eurot.

Ööl vastu 5. aprilli varastati Keskuse tänaval seisnud kaubiku haagisest spordivarustust ja –riideid ning tööriistu. Kahju kokku 8850 eurot.

6. aprillil avastati, et Tallinna tänaval on garaažist varastatud kaks jalgratast, lehepuhur ja kott pikendusjuhtmetega. Kahju kokku vähemalt 1240 eurot.

Ööl vastu 6. aprilli varastati Linnamäe teel seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku 1000 eurot.

Ööl vastu 6. aprilli varastati Rae vallas Peetri alevikus ehituselt tööriistu. Kahju kokku üle 2000 eurot.

6. aprillil avastati, et nädalavahetuse jooksul varastati Raasiku vallas maja hoovist soojustusmaterjali. Kahju kokku 1500 eurot.

6. aprillil varastati Mere puiesteel seisnud autost seljakott erinevate asjadega, kööginõusid ja telefon. Kahju kokku umbes 1320 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
5. aprillil kella 2 paiku teatati politseile, et Anija vallas tungiti korteris kallale 43-aastasele naisele.

6. aprillil kella 1.45 ajal teatati politseile, et Saue vallas Laagris asuvas eramus tungiti kallale 39-aastasele naisele.

6. aprillil kella 15 ajal teatati politseile, et Vasalemma vallas Rummus tungiti kallale 51- ja 21-aastasele naisele.

6. aprillil kella 15.30 ajal teatati politseile, et Kehras Raudtee tänava majas tungiti kallale 58-aastasele mehele.

6. aprillil kella 16 ajal teatati politseile, et Maardus Kellamäe tänava korteris tungiti kallale 57-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 34-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 4. aprilli varastati Rae vallas Peetri alevikus soojakust elektrilisi tööriistu. Kahju kokku 12425 eurot.

5. aprillil varastati Paldiskis korterist sülearvuti ja telefon. Kahju kokku 304 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
3. aprillil teatati politseile, et Jõgeva vallas Õuna külas on sisse murtud garaaži, kust varastati Husqvarna mootorsaag ja Stiga trimmer. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine
4. aprillil tungisid Värska alevikus Pikal tänaval asuva kaupluse ees neli tundmatut noormeest kallale 32-aastasele mehele. Tüli meeste vahel oli esialgsetel andmetel tekkinud suitsu küsimisest, mida kannatanu neile ei andnud. Sündmuskohale saabunud meedikud andsid kannatanule esmaabi.

Vägivald võimuesindaja suhtes
4. aprillil kella 12 paiku eiras 21-aastane mees Värskas Järvesuu tänava korteris politseiametniku korraldust ja ründas ametikohustusi täitnud korrakaitsjat. Rüseluse käigus sai politseinik kergemaid vigastusi ja meedikud andsid talle koha peal esmaabi. Politsei pidas 21-aastase mehe kinni ning toimetas arestimajja.

Tartumaa

Vargus
6. aprillil avastati, et Konguta vallas Külaaseme külas on sisse murtud suvilasse, kust on varastatud tulekustuti, mootorsaag, võsalõikaja ning muid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Varguse katse
5. aprillil teatati politseile, et Tartus Turu tänava kaubanduskeskuses peeti kinni riideesemeid varastada püüdnud 21-aastane naine. Politsei toimetas naise täpsemate asjaolude selgitamiseks arestimajja.

Omavoliline sissetung
6. aprillil avastati, et Konguta vallas Külaaseme külas Rähni tänaval on sisse murtud suvilasse. Hoonest on midagi otsitud, kuid esialgse info kohaselt midagi varastatud ei ole.

Kehaline väärkohtlemine
6. aprilli õhtul teatati politseile, et Tartus Haki tänava kortermajas tülitsevad naine ja mees. Kontrollimisel ilmnes, et 32-aastane mees oli tüli käigus kallale tunginud oma 32-aastasele elukaaslasele. Agressiivseks muutunud mees oli enne politseinike saabumist maja juurest lahkunud.

Valgamaa

Vargused
6. aprillil teatati politseile, et Puka alevikus Valga maanteel asuvasse ehitusjärgus majja on sisse murtud. Majast varastati hüdrofoor, 1 pakk kivivilla ning erinevaid köögitarbeid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 5. aprilli murti Tõrvas Tammiku tänaval sisse kahte sõiduautosse Volkswagen Golf. Mõlemast sõidukist varastati automakk, lisaks lõhuti ühe sõiduki kõrvalistujapoolne ukselink.

5. aprillil teatati politseile, et Hummuli vallas Kulli külas murti sisse talumajja, kust varastati 5 pakki suhkrut. Sisse murti ka talu kõrvalhoonesse, kust esialgse info kohaselt midagi ei varastatud. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 70 eurot.

5. aprillil teatati politseile, et Taheva vallas Koikkülas murti sisse talu kõrvalhoonesse, kust varastati registreerimata punase-musta kirju ATV. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
5. aprillil pöördus 23-aastane mees Viljandis Tallinna tänaval asuva kaupluse turvatöötaja poole ning selgitas, et tundmatud isikud tungisid talle kallale ning varastasid temalt Nokia mobiiltelefoni. Vargusega tekitatud kahju on 118 eurot.

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
4. aprillil teatati politseile, et Viljandis Tallinna tänaval asuvas kaupluses tekkis turvatöötajal alkoholi varastada püüdnud isikuga kähmlus. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et 17-aastane noormees võttis kauplusest alkohoolseid jooke ning püüdis kauplusest nende eest tasumata väljuda. Turvatöötaja jooksis vargale järele ning tekkinud rüseluses sai ametnik kergemaid vigastusi. Politsei toimetas 17-aastase ja 22-aastase mehe asjaolude väljaselgitamiseks politseijaoskonda.

Vargus
4. aprilli teatati politseile, et Viiratsi vallas Jõekülas on sisse murtud tühjana seisvasse suvilasse. Hoonest varastati trimmer, tööriistakast, mootorsaag ning bensiini. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus
5. aprillil varastati Misso vallas Lüta külas sõiduautost BMW mobiiltelefon, isiklikud dokumendid ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 4. aprilli murti Sõmerpalu vallas Varese külas sisse elamusse, kust varastati Samsungi televiisor, Asuse sülearvuti, digifotoaparaat ning erinevaid alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
5. aprillil teatati politseile, et Rakveres Saue tänavale pargitud sõidukis peksti 37-aastast meest.

5. aprillil teatati politseile, et kella 14 paiku Viru-Nigula vallas Pada külas Maja tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele mehele. Politseijaoskonda viidi kahtlustatavana 38-aastane mees.

Vargused
4. aprillil paiku avastati, et Rakveres Seminari tänaval lõhuti kaupluse aken ja varastati kassaaparaat, sularaha ja neli alkoholipudelit. Kahju on 555 eurot.

4. aprillil teatati politseile, et Tamsalu Naistevälja külas murti sisse elumajja ja varastati vokk, alkoholi ning muid esemeid. Samas murti sisse kõrvalhoonetesse. Esialgne kahju on 5000 eurot.

5. aprillil teatati politseile, et Haljalas Rakvere maantee keldriboksi murti sisse ja varastati jalgratas Normandia Retro. Kahju on 150 eurot.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine
4. aprillil teatati politseile, et kella 18 paiku peksid Kohtla-Järvel Kalevi tänava kaupluses kaks tundmatud meest 24-aastast noormeest.

Kehaline väärkohtlemine
4. aprillil teatati politseile, et kella 9 paiku Narva Energia tänava majas peksti 56-aastast meest. Politseijaoskonda viidi kahtlustatavana 28-aastane mees.

6. aprillil teatati politseile, et kella 17.30 paiku Kohtla-Järve Keskallee korteris löödi 32-aastast naist. Politseijaoskonda viidi kahtlustatavana 36-aastane mees.

6. aprillil teatati politseile, et kella 21 paiku Kohtla-Järve Maleva tänaval löödi 14-aastast neiut puidust kepiga vastu pead. Politseijaoskonda viidi kahtlustatavana 56-aastane mees.

Röövimised
6. aprillil teatati politseile, et kella 2.20 paiku röövisid Kohtla-Järvel Kalevi tänaval kaks tundmatut meest 37-aastaselt mehelt mobiiltelefoni Apple ja dokumentidega rahakott. Kahju on 400 eurot.

6. aprillil teatati politseile, et kella 7.30 paiku röövis Kohtla-Järvel Järveküla tee kaupluse juures tundmatu meesterahvas 66-aastaselt mehelt 15 eurot ja korterivõtmed.

Vargused
4. aprillil teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval lõhuti sõiduauto Škoda Octavia ukseklaas ja varastati GPS navigaator. Kahju on 140 eurot.

4. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Kalda tänava garaažist varastati 150 ruutmeetrit vaskkaablit. Kahju on selgitamisel.

4. aprillil teatati politseile, et Lüganuse vallas Varja külas lõhuti farmi aken ja varastati lüpsiaparaat, liikumise- ja signaalandur. Kahju on 700 eurot.

5. aprillil teatati politseile, et Narvas Puškini tänava baarist varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 736 eurot.

5. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava garaaži murti sisse ja varastati kaks mootorsaagi. Kahju on 800 eurot.

5. aprillil teatati politseile, et Narvas Daumani tänava kortermaja keldrist varastati kaks jalgratast. Esialgne kahju on 130 eurot.

Omastamine
5. aprillil teatati politseile, et Narvas Mõisa tänava baaris omastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
5. aprillil südaöö ja kella 10.30 vahel varastati Paides Suur–Aia tänaval korterist televiisor ja DVD- mängija. Kahju on 450 eurot. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 40-aastase mehe.

Läänemaa

Vargus
6. aprillil avastati, et Lääne–Nigula vallas Piirsalu külas on tungitud tallu ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
5. aprillil avastati, et Lääne–Nigula vallas Piirsalu külas on tungitud abihoonesse.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
Ööl vastu 5. aprilli löödi Pärnus 21-aastast noormeest.

Vargused
5. aprillil avastati, et Pärnus Vee tänaval on maja sisehoovist varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on 150 eurot.

4. aprillil avastati, et Pärnus Oja tänaval on kortermaja trepikojast varastatud lukustatud jalgratas. Kahju on selgitamisel.

5. aprillil avastati, et Pärnus Kiige tänaval on maja trepikojast varastatud lukustamata jalgratas. Kahju on 400 eurot.

4. aprillil avastati, et Surju vallas Surjus on tungitud abihoonesse ja varastati muruniiduk ning mootorsaag. Kahju on 400 eurot.

4. aprilli kella 12 ja 21 vahel varastati Pärnus Liblika tänaval kortermaja trepikojast jalgratas. Kahju on 400 eurot.

3. aprillil kella 10.30 ja 12.05 vahel varastati Pärnus Lõuna tänaval asutuse jalgrattahoidlast lukustamata jalgratas. Kahju on 300 eurot.

4. aprillil kella 20.15 ja 21 vahel varastati Pärnus Riia maanteel kaubanduskeskuse lähedusest lukustamata jalgratas. Kahju on 250 eurot.

Raplamaa

Röövimine
6. aprillil kella 14 paiku tungiti Kohila vallas Aespa külas kallale kahele 30-aastasele mehele ja varastati mobiiltelefon ning sularaha. Kahju on selgitamisel.

Vargus
5. aprill avastati, et Kohila vallas Vilivere külas on tungitud majja ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 310 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.