Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-04-03 15:39:29)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 52 varavastast kuritegu, sh 41 vargust (8 eluruumidest, 3 sõidukitest), 1 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 232 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik. Esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
2. aprillil kella 00.40 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 33-aastasele mehele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 35-aastase naise.

2. aprillil kella 6.50 paiku teatati politseile, et Paide tänava korteris tungiti kallale 23-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 30-aastase mehe.

Vargused
1. aprillil avastati, et Laevastiku tänaval asuvast garaažist on varastatud tööriistu ja diislikütust. Kahju kokku 3190 eurot.

1. aprillil avastati, et Neeme tänava majast on varastatud teler, tööriistu, kummipaat, erinevaid metallist esemeid ja muid asju. Kahju kokku umbes 4000 eurot.

Harjumaa

Ähvardamine
2. aprillil kella 22.25 ajal teatati politseile, et Viimsi alevikus ähvardati tüli käigus püstoliga 37-aastast naist. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 28-aastase mehe.

Vargus
Ööl vastu 2. aprilli varastati Maardus seisnud kaubikust kliimaseadmeid. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus
1. aprillil varastati Elvas Tartu maanteel asuva kooli juurest Classic jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

Viljandimaa

Vargused
1. aprillil varastati Viljandis C. R. Jakobsoni tänaval asuva tehnoloogia maja eest lukustatud halli värvi Trek jalgratas. Kuna jalgratas oli esimese rehvi kaudu hoidlasse lukustatud jäi see vargast maha. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 1. aprilli murti Mõisakülas Riia tänaval sisse garaaži, kust varastati Husqvarna mootorsaag, segukanister, tööriistakast, kalastustarvete kast ja kaks õnge. Sisse murti ka hoovil seisnud sõiduautosse Audi, millest püüti varastada kütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa


Vargus
1. aprillil avastati, et Võru vallas Juba külas on metskonna laoplatsilt varastatud 33 tihumeetrit männipalki. Vargusega tekitatud kahju on 2244 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ööl vastu 2. aprill varastati Rägaveres Põlula küla tehnikaplatsi tsisternist üks tonn erimärgistatud diislikütust. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa


Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
2. aprillil kella 15.30 teatati politseile, et Sillamäel Viru tänava kaupluses löödi 40-aastast turvatöötajat. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 18-aastane noormees.

Vargused
Ööl vastu 2. aprilli omastati Narvas Partisani tänaval tahvelarvuti Samsung. Kahju on 384 eurot.

2. aprillil teatati politseile, et Vaivaras Sõtke külas varastati lahtiselt territooriumilt ehitusmaterjale. Kahju on 860 eurot.

2. aprillil teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava korterist varastati pangakaart. Hiljem võeti pangaarvelt maha raha summas 180 eurot.

2. aprillil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel lõhuti kaupluse ukselukk ja varastati lastejalgratas. Kahju on 80 eurot.

2. aprillil teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval asuvast kauplusest varastati Apple iPad. Kahju on 165 eurot.

2. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval lõhuti korteri aknaklaas ja varastati printer, DVD-mängija ning mobiiltelefon. Kahju on 457 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
2. aprillil avastati, et Lihula vallas Metskülas on tungitud majja ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
Ööl vastu 2. aprilli varastati Pärnus Savi tänaval ettevõtte territooriumil seisnud sõiduautolt udutuled ning teisest sõiduautost kaks kõlarit. Kahju on 290 eurot.

Omavoliline sissetung
2. aprillil kella 23.25 paiku tungiti Pärnus Kuninga tänaval majja.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.04.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.