Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-04-02 12:39:45)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 54 varavastast kuritegu, neist 46 vargust (eluruumidest 6, sõidukitest 5). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 282 väärtegu. Tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine, esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
1. aprillil teatati politseile, et kella 6.30 paiku rööviti Suur-Karja tänaval seisnud taksojuhilt telefon.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 1. aprilli varastati Rae vallas Järvekülas lukustamata kuurist kaks jalgratast ja murutraktor Stiga. Kahju kokku 2500 eurot.

Ööl vastu 1. aprilli varastati Rae vallas Järvekülas lukustatud kuurist kaks jalgratast ja muruniiduk Ryob. Kahju kokku 900 eurot.

Ööl vastu 1. aprilli varastati Rae vallas Järvekülas lukustatud kuurist kolm jalgratast. Kahju kokku 900 eurot.

1. aprillil varastati Kernu valla eramust teler, paadinavi, kaugusmõõdik ja sülearvuti. Kahju kokku 2100 eurot.

Ööl vastu 1. aprilli varastati Keilas Haapsalu maanteel merekonteinerist tööriistad, kompressor, gaasikeevitusseade ja soojuspump. Kahjusumma on täpsustamisel.

1. aprillil avastati, et Loksal on asutuse gaasiseadmete ruumist varastatud viis gaasiballooni ja ballooni kiirühendus. Kahju kokku 261 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 31. märtsil tungiti Torma vallas Tõikvere külas kallale alkoholijoobes 36-aastasele mehele.

Vargus
31. märtsil teatati politseile, et Pala vallas Kokanurga külas varastati ettevõtte territooriumil seisnud metallvaadist 200 liitrit erimärgistusega diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

Tartumaa

Vargused
25. märtsil avastati rutiinse kontrolli käigus, et Tartus Riia tänaval asuvast kauplusest on varastatud kaks paari spordijalatseid. Vargusega tekitatud kahju on 103 eurot.

28. märtsil varastati Tartus Laia tänava baarist diivanile asetatud ning hetkeks järelevalveta jäetud meeste mantel koos musta värvi nahkkinnastega. Vargusega tekitatud kahju on 230 eurot.

Ööl vastu 1. aprilli murti Tartus Ravila tänava kortermaja parklas sisse sõiduautosse Volkswagen Golf, kust varastati automakk, võimendi, pagasiluugi küljes olnud LED-tuled ja kolm kõlarit. Vargusega tekitatud kahju on umbes 220 eurot.

Valgamaa

Vargused
Ööl vastu 1. aprilli murti Helme vallas Ala külas sisse elamusse, kust varastati Sony muusikakeskus ning tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 286 eurot.

31. märtsil teatati politseile, et Helme vallas Ala külas on sisse murtud elamusse ja selle kõrvalhoonesse. Esialgse hinnangu kohaselt on hoonestest varastatu muusikakeskuse kõlarid ja murutrimmer. Vargusega tekitatud kahju on 190 eurot.

Viljandimaa

Kehalised väärkohtlemised
30. märtsil teatati politseile, et Viiratsi vallas tungis alkoholijoobes 29-aastane mees kallale tuttavale 35- ja 59-aastasele naisele. Politsei toimetas agressiivseks muutunud mehe kainenema.

Politseile teatati, et 29. märtsil tungis 22-aastane mees Viljandis Kagu tänava korteris vaidluse käigus kallale oma 29-aastasele õele. Kannatanu fikseeris oma vigastused Viljandi haiglas.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
1. aprillil teatati politseile, et Vinnis Tiigi tänava korteris tüli käigus pigistati 62-aastast naist käest ja tekitati talle valu.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
1. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Veski tänava hoones löödi 61-aastast meest. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 39-aastame mees.

Vargused
1. aprillil teatati politseile, et Narvas Hariduse tänaval asuva lasteaia juurest varastati lastejalgratas. Kahju on 200 eurot.

1. aprillil teatati politseile, et Narvas Tiimanni tänava maja juures varastati mobiiltelefon Samsung, hõbesõrmus, pangakaart ja muud esemed. Kahju on 690 eurot.

1. aprillil teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas õppekeskuses varastati mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 264 eurot.

1. aprillil teatati politseile, et Narvas Tiimanni tänaval lõhuti sõiduauto Toyota ukseklaas ja varastati videoregistraator. Kahju on 70 eurot.

1. aprillil teatati politseile, et Narvas Puškini tänava majast varastati jope, dokumendid, korterivõtmed ja muud esemed. Kahju on 147 eurot.

1. aprillil teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval lõhuti sõiduauto Mercedes Benz ukseklaas ja varastati monitor. Kahju on 150 eurot.

1. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla tee korterist varastati gaasiboiler, raadiosaatja, söögilaud ja kaks aknarulood. Kahju on 1050 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargused
31. märtsil avastati, et Albu vallas on varastatud kaheksa kanuud. Kahju on 1600 eurot.

1. aprillil varastati Türi vallas Retla külas abihoonest puitu. Kahju on 80 eurot. Politsei ona kahtlustatavana kinni pidanud 36-aastase mehe ja 19-aastase noormehe.

Omastamine
1. aprillil avastati, et Paides Mündi tänaval on majast omastatud sülearvuti. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Vargused
31. märtsil varastati Kaarma vallas Aste külas maja kõrval seisnud sõiduautolt neli velge koos rehvidega. Kahju on 250 eurot.

29. märtsil avastati, et Kuressaares Rootsi tänaval on maja keldrist varastatud jalgratas. Kahju on 200 eurot.

30. märtsil avastati, et Valjala vallas on varastatud mesitaru koos mesilastega. Kahju on 250 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.