Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-03-31 17:27:29)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 257 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 1 avaliku korra rasket rikkumist, 153 varavastast kuritegu, 117 vargust (15 eluruumidest, 13 sõidukitest), 6 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 57 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide omamise või tarbimise juhtumit. Registreeriti 601 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 4 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
29. märtsil kella 5.45 ajal teatati politseile, et Suur-Karja tänaval tungiti kallale korda taganud kahele turvatöötajale. Politseipatrull viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 25-, 22- ja 20-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised
29. märtsil kella 4 paiku teatati politseile, et Punasel tänaval tungis klient tüli käigus taksojuhile kallale.

29. märtsil kella 5.30 ajal anti politseinikele teada, et Müürivahe tänaval tungiti kallale 25-aastasele mehele. Politseinikud pidasid kinni ja viisid asjaolude selgitamiseks jaoskonda 30-aastase mehe.

29. märtsil kella 15.50 ajal teatati politseile, et Telliskivi tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 40-aastase mehe.

30. märtsil kella 2.50 ajal teatati politseile, et Ahtri tänaval tungiti kallale kahele 24-aastasele mehele.

30. märtsil kella 4 paiku teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 25-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 25-aastase mehe.

30. märtsil kella 22.30 ajal teatati politseile, et Uus-Maleva tänava korteris tungiti kallale 39-aastasele naisele.

30. märtsil kella 22.50 ajal teatati politseile, et Randla tänava korteris tungiti kallale 37-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 28-aastase mehe.

Vargused
Ööl vastu 28. märtsi varastati Silikatsiidi tänaval asuvast majast suurem kogus tööriistu ja seadmeid. Kahju kokku 8820 eurot.

30. märtsil avastati, et Vilde teel on garaažist varastatud kompressor, kolm rolleriakut ja autoraadiot, tööriistu ning mopeed. Kahju kokku 1245 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
29. märtsil kella 13.10 paiku teatati politseile, et Jõelähtme vallas Haljavas tungiti majas tüli käigus kallale 52-aastasele naisele. Kahtlustatavatena viis politsei jaoskonda 58-aastase mehe ja 26-aastase naise.

29. märtsil kella 22.20 paiku teatati politseile, et Jõelähtme vallas Lool tungiti korteris tüli käigus kallale 30-aastasele mehele.

30. märtsil kella 19 ajal teatati politseile, et Maardus suvilas tungiti kallale 44-aastasele mehele.

Vargused
28. märtsil avastati, et Jõelähtme vallas Irus on kuurist varastatud tööriistu, mänguasju, kummipaat ja jalgratas. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

30. märtsil avastati, et Kernu vallas Kaasikul on suvilast varastatud kaks malmvanni.

30. märtsil avastati, et Rae vallas Peetri alevikus on kuurist varastatud sääsepüüdja ja survepesur. Kahju kokku 1192 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargus
30. märtsil varastati Tartus Tiigi tänaval asuvas meelelahutusasutuses peo käigus mantli käises asunud käekotist Samsungi mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

30. märtsil varastati Tartus Tiigi tänaval asuvas meelelahutusasutuses õlakotist Samsungi mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

28. märtsil varastati Tartus Lembitu tänava kaupluse rattahoidlast lukustatud musta värvi Classic Alu jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

23. märtsil teatati politseile, et Ülenurme vallas Õssu külas asuva aianduskeskuse piiratud õuelt varastati kaks betoonist aiakuju. Vargusega tekitatud kahju on 424 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
30. märtsil sai politsei teate, et Tartus Narva maanteel asuva meelelahutusasutuse ees on tekkinud tüli nelja mehe vahel. Rüseluse käigus löödi 30-aastast meest. Kannatanu toimetati TÜ Kliinikumi tervisekontrolli.

Politseile teatati, et 29. märtsil tungis 44-aastasele naisele Tartus Koidu tänaval tüli käigus kallale alkoholijoobes abikaasa. Naine lahkus rüseluse järel korterist ning fikseeris oma vigastused TÜ Kliinikumis.

Muu juhtum
29. märtsil püüti varastada metalli, kuid tänu 26-aastase mehe ja tema isa sekkumisele jäi vargus lõpuni viimata.

Valgamaa

Muu juhtum
28. märtsil avastas tankla hooldustöötaja Valgas Raja tänaval asuva automaattankla tankimisautomaadilt pangakaardi andmete kopeerimisseadeldise. Politsei pidas mõni aeg hiljem tankla lähistel kinni kuriteos kahtlustatavatena 31- ja 21-aastase mehe. 29. märtsil rahuldas kohus Lõuna Ringkonnaprokuratuuri poolt esitatud vahistamistaotluse, mille alusel võeti kahtlustatavad eeluurimise ajaks vahi alla.

Vargus
29. märtsil murti Helme vallas Taagepera külas sisse talumajja ja selle kõrvalhoonesse. Eluruumides olid kõik asjad segamini paisatud ning kodutehnika ühte kokku tassitud. Esialgsetel andmetel varastati majast maiustusi, toiduaineid, pann ja vana videomagnetofon. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest
29. märtsi öösel teatati politseile, et Suure-Jaani vallas Ängi külas põleb talumaja. Põlevast talumajast toimetas lähisugulane välja 90-aastase naise, kes viidi tervisekontrolliks Viljandi haiglasse. Viljandi haiglasse viidi tervisekontrolliks ka kustutustööde käigus vigastada saanud päästetöötaja. Kustutustööde käigus leiti maja teiselt korruselt 63-aastase mehe surnukeha. Esialgsel hinnangul võis tuli alguse saada hooletust suitsetamisest.

Vargus
Politseile teatati, et 25. märtsil varastati Viljandis Pikal tänaval asuvas pubis 39-aastase naise rahakotist sularaha. Kahju on 200 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
30. märtsil teatati politseile, et Haanja vallas Kaldemäe külas tungis alkoholijoobes 49-aastane mees kallale oma 45-aastasele abikaasale. Politsei viis agressiivseks muutunud mehe Võru arestimajja kainenema.

Vargus
Ööl vastu 28. märtsi murti Urvaste vallas Kuldre külas sisse kaupluse kõrval olevasse gaasiballoonide hoidlasse, kust varastati 9 erineva suurusega gaasiballooni. Vargusega tekitaud kahju on 602 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
29. märtsil kella 15.20 paiku Väike-Maarjas Vao külas peksti 36-aastast naist. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 24-aastase mehe.

Vargused
29. märtsil teatati politseile, et Tapal Saiakopli külas tungiti sisse talumajja ja varastati metallesemeid, vaskkaablit ning muid asju. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
28. märtsil teatati politseile, et Narvas Koolipõik tänava kortermajas tungis mees kallale 31-aastasele naisele.

30. märtsil kella 18.30 paiku Kohtla-Järvel Puru tee korteris löödi mitmel korral 39-aastast naist. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 40-aastase mehe.

Röövimine
28. märtsil kella 22 paiku tungisid kaks meest Mäetagusel Kalina külas asuvasse korterisse ja röövisid sülearvuti Samsung ning mobiiltelefoni Huawei. Kahju on 596 eurot.

Vargused
28. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järve Pärna tänaval lõhuti kooli aken ja varastati monitor. Kahju on 163 eurot.

28. märtsil teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval asuvast spordikeskuse riietusruumist varastati naistesaapad. Kahju on 69 eurot.

28. märtsil teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval lõhuti sõiduauto BMW aken ja varastati videoregistraator. Kahju on 100 eurot.

28. märtsil teatati politseile, et kella 10.30 paiku Narvas Kreenholmi tänaval varastati jalgratas Orbea. Kahju on 250 eurot.

28. märtsil teatati politseile, et Jõhvis Raudtee tänaval kuurist varastati akutrell, lööktrell, ketaslõikur, nurgasaag ja kolm mõõdulinti. Kahju on 264 eurot.

30. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järve Kalevi tänaval lõhuti kahel veoautol kütusepaagi kork ja varastati diislikütust 500 liitrit. Esialgne kahju on 600 eurot.

30. märtsil teatati politseile, et Narva-Jõesuus J. Poska tänaval lõhuti ekskavaatoril Volvo sahtlite lukud, kabiiniukselukk, kütusepaagi kork ja antenn. Ühest sahtlist varastati kolm töövõtit, mille väärtus on 300 eurot. Kokku on lukkude lõhkumisega tekitatud kahju 747 eurot.

Omastamine
28. märtsil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel omastati sõiduauto Volkswagen Transporter. Kahju on 466 eurot.

29. märtsil kella 4 paiku omastati Kohtla-Järvel Pärna tänaval asuvas baaris mobiiltelefon HTC. Kahju on 264 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Vargus
28. märtsil avastati, et Pühalepa vallas Hausa külas on tungitud tallu ja varastatud survepesur ning nakkevõrgud. Kahju on selgitamisel.

Järvamaa

Vargused
29. märtsil avastati, et Türi vallas Põikva külas on varastatud viis mesilastaru koos mesilastega. Kahju on 1500 eurot.

29. märtsil avastati, et Järva–Jaani vallas Jalksema külas on tungitud hoonesse ja varastatud tööriistu. Kahju on 3180 eurot.

Läänemaa

Omavolilised sissetungid
30. märtsil avastati, et Kullamaa vallas Üdruma külas on tungitud tallu.

29. märtsil avastati, et Ridala vallas Kivikülas on tungitud abihoonetesse ja varastatud veesuusad. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
29. märtsil kella 4 paiku tungiti Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse läheduses kallale 21-aastasele noormehele.

28. märtsil kella 19.15 paiku rünnati Pärnus Riia maanteel kortermaja hoovis ning koridoris 58-aastast naist ja 61-aastast meest.

Vargused
30. märtsil avastati, et Tori vallas Jõesuu külas on tungitud majja ja abihoonesse ning varastatud kaks grillahju ja saunauks. Kahju on selgitamisel.

30. märtsil avastati, et Sauga vallas Kilksama külas on tungitud tallu ja abihoonetesse ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 1180 eurot.

29. märtsil avastati, et Pärnus Kiige tänaval on maja koridorist varastatud jalgratas. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
30. märtsil kella 21 paiku löödi Rapla vallas Hagudis Põllu tänaval hoones 64-aastast meest.

Vargused
30. märtsil avastati, et Vigala vallas Päärdu külas on tungitud tallu ning abihoonetesse ja varastati mööbliesemeid. Kahju on selgitamisel.

30. märtsil avastati, et Juuru vallas Helda külas on tungitud abihoonesse ja varastatud trimmer koos lisatarvikutega. Kahju on 550 eurot.

28. märtsil avastati, et Märjamaa vallas Kangru külas on tungitud tallu ja abihoonesse ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 1495 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.