Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 14. nädala eelinfo (2014-03-31 01:12:08)


Esmaspäev, 31. märts

Kell 13-16 toimub Põllumajandusministeeriumis toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsleri Toomas Kevvai juhtimisel OECD bioloogiliste ressursside alast teaduskoostöö programmi tutvustav üritus tulevastele taotlejatele. Programmi raames saab taotleda mobiilsusstipendiume ning grante teaduskonverentside läbiviimiseks. Eesti osaleb Balti riikidest antud programmis ainsana.

Maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban ning kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja Taavi Kand osalevad 31. märtsil ja 1. aprillil Ateenas toimuval Euroopa maaelu arengu direktorite kohtumisel, kus on arutlusel kohaliku toidu kasutamine maaettevõtluse arenguks.

Teisipäev, 1. aprill

Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb Brüsselis toimuval konverentsil „Forum for Agriculture 2014“, kus on arutlusel jätkusuutliku tootmisega seotud teemad. Lisainfo: http://www.forumforagriculture.com/ffa-agenda.html

Kolmapäev, 2. aprill
2. ja 3. aprillil toimub Nordic Hotel Forumis rahvusvaheline seminar „Töörühmade loomine Maaelu Arengukava raames“. Seminari juhatab sisse toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.
Osalevad põllumajandusorganisatsioonide ja maamajandusvaldkonna esindajad Soomest, Eestist, Poolast, Taanist, Lätist, Leedust, Rootsist. Lisainfo: http://maainfo.ee/index.php?id=2835&page=3394&

Põllumajandusministeeriumi kantsler Ants Noot osaleb ÜRO Toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni Euroopa regiooni konverentsil Bukarestis, kus on arutlusel toidu raiskamine Euroopa regioonis.

Neljapäev, 3. aprill

3.-5. aprillini toimub Kaunases rahvusvaheline põllumajandusnäitus AgroBalt. Messi raames toimuvad 3. aprillil rahvusvaheline konverents ja ümarlaud “Loomakasvatuse roll globaalses majanduses” ning kohtumine Leedu põllumajandusministeeriumis. Põllumajandusministeeriumist osalevad põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti ja välissuhete osakonna nõunik Janika Salev.

Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.