Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2014-03-27 15:21:04)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 137 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine ja 87 varavastast kuritegu. Viimaste seas oli 41 vargust (eluruumidest 4 ja sõidukitest 7) ning 2 sõiduki vargust või omavolilist kasutamist. Juhtus 4 vigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 375 väärtegu. Avastati 1 salakaubavedamise juhtum.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
26. märtsil kella 20 ajal sai politsei teate, et Türi tänaval löödi asutuses 32-aastast naist.

26. märtsil kella 10 ajal sai politsei teate, et Sõle tänaval löödi korteris 27-aastast naist. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 47-aastase naise ja 54-aastase mehe.

Harjumaa

Vargus
26. märtsil sai politsei teate, et Laagri alevikus varastati trepikojast kaks jalgratast. Kahju on kokku ligi 400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
25. märtsil varastati Tartus Mõisavahe tänava korterist sularaha ning võtmekimp. Vargusega tekitatud kahju on 160 eurot.

Politseile teatati, et 14. märtsil ärandati Tartus Lääne tänaval autoremonditöökoja juures seisnud rohelist värvi Volkswagen Transporter registreerimismärgiga AHB 065. Koos mikrobussiga varastati ka kaks sõidukis olnud diiselmootorit. Vargusega tekitatud kahju on umbes 2700 eurot.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa




Vargus

Ööl vastu 26. märtsi siseneti Rakveres Tuleviku tänaval lukustamata korterisse ja varastati mootorsaag väärtusega 850 eurot.



Ida-Virumaa

Vargus

26. märtsil avastati, et Jõhvi vallas Kotinuka külas Tervise tänaval on suvemajast varastatud külmkapp, pliit ja aiamööblit. Kahju on 950 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
22. märtsil kella 9 paiku löödi Ambla vallas Jõgisoo külas Saare teel majas 64-aastast meest.

Vargus
25. märtsil kella 7.20 ja 7.30 vahel varastati Amblas Laial tänaval majast mootorsaag. Kahju on 300 eurot.

Pärnumaa

Vargused
19. märtsil avastati, et Audru vallas Valgeranna külas on tungitud majutusasutusse ja varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 20.–22. märts varastati Vändras Johann Voldemar Jannseni tänaval asutuse garderoobis kotist netipulk ja kasutati seda lühisõnumite saatmiseks. Kahju on 443 eurot.

Omastamine
9. märtsi õhtul omastati Pärnus Mai tänaval mobiiltelefon. Kahju on 185 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ööl vastu 26. märtsi tungiti Järvakandis Pargi tänaval asutuse abihoonesse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 400 eurot.

Saaremaa

Vargus
26. märtsil kella 8.30 ja 9 vahel varastati Kuressaares Aia tänaval jalgratas. Kahju on 150 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.03.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.