Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti 24.03.2014 sündmused (2014-03-25 13:41:31)

Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetusel 118 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 röövimist, 4 avaliku korra rasket rikkumist ning 62 varavastast kuritegu, mille hulgas oli 43 vargust (eluruumidest 7, sõidukitest 4) ning 3 sõiduki vargust või omavolilist kasutamist. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11. Väärtegusid registreeriti 399. Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast ja avastati 1 salakaubavedamise juhtum.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn:


Röövimine
24. märtsil kella 15 paiku rööviti Punasel tänaval 16-aastaselt noormehelt mobiiltelefon. Kahju on 315 eurot.

Kehalised väärkohtlemised
24. märtsil kella 17.45 paiku teatati politseile, et Kalevipoja tänava maja trepikojas löödi 56-aastast meest.

24. märtsil kella 21 paiku teatati politseile, et Mustamäe teel asuvas korteris tungis 57-aastane mees kallale 82-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni ja viis jaoskonda.

24. märtsil kella 21.30 paiku teatati politseile, et Viimsis Roosi teel asuvas korteris löödi ühise joomingu käigus 45-aastast meest terariistaga. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 41-aastase mehe ja 32-aastase naise ning toimetas nad jaoskonda. Esialgseil andmeil oli lööja mees.

Vargused
24. märtsil varastati Sõpruse puiesteel asuvalt ehitusobjektilt erinevaid tööriistu ning printer. Kahju on selgitamisel.

24. märtsil varastati Järveotsa teel asuvast korterist 2 sülearvutit, ehteid, spordikott ja sularaha. Omanik jättis lahkudes korteri rõduakna tuulutusasendisse. Kahju on 3000 eurot.

24. märtsil varastati Ristiku tänaval isikult rahakott koos sularaha, dokumentide ning pangakaartidega. Hiljem avastas kannatanu pangakontot kontrollides, et arvelt on võetud raha. Pangakaardi kood asus üleskirjutatult rahakotis. Kahju on 720 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Kehaline väärkohtlemine
24. märtsil teatati politseile, et Kõlleste vallas Krootuse külas Pargi tänava korteris lõi 34-aastane mees noaga tuttavat 37-aastast meest. Meedikud toimetasid kannatanu tervisekontrolliks Põlva haiglasse. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Tartumaa

Röövimine
23. märtsil kella 16 paiku teatati politseile, et Tartus Võru tänaval Pauluse kalmistul röövis heledas jopes mees 62-aastaselt naise käekoti. Tähelepanelike kodanike abiga pidasid politseinikud Tartus Tedre tänaval kinni naiselt koti röövinud 30-aastase mehe ning toimetasid ta arestimajja.

Kehaline väärkohtlemine
22. märtsil teatati politseile, et Tartus Raatuse tänava meelelahutusasutuses tekkis kahe mehe vahel tüli. Kontrollimisel ilmnes, et tüli käigus olid omavahel rüselema läinud 19- ja 35-aastased mehed. Kumbki osapool rüseluses vigastada ei saanud ning mehed läksid peale politseinikega vestlemist laiali.

Tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamine
24. märtsil peatasid politseinikud Tartus Riia ja Ülikooli tänavate ristmikul kontrolliks kahtlase sõidustiiliga sõiduauto Opel Omega. Juhi kontrollimisel ilmnes, et autot juhtis 28-aastane juhtimisõiguseta mees, kes esitas algul politseinikele isikukontrolliks teise inimese dokumendi. Politsei kõrvaldas mehe juhtimiselt.

Vargused
23. märtsil varastati Tartus Sambla tänaval asuvast majast LG mobiiltelefon ja e-sigar. Vargusega tekitatud kahju on 270 eurot.

Ööl vastu 23. märtsi varastati Tartus Narva maanteel asuvas meelelahutusasutuses Samsungi mobiiltelefon koos mälukaardiga. Vargusega tekitatud kahju on 220 eurot.

Valgamaa

Vargus

21. märtsil teatati politseile, et Helme vallas Taagepera külas on sisse murtud tallu ja selle kõrvalhoonetesse, kust varastati õhukompressor, voolugeneraator ning muid majapidamistarbeid ja hoidiseid. Vargusega tekitatud kahju on 1841 eurot.

Omavoliline sissetung

23. märtsil teatati politseile, et Valgas Raudtee tänaval on sisse murtud majja ja selle kõrvalhoonesse. Esialgse info kohaselt majast midagi varastatud ei ole, kuid on näha, et midagi on otsitud.

Viljandimaa

Vargus

22. märtsil teatati politseile, et Suure-Jaani vallas Jaska külas on sisse murtud majja, kust varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused

Ööl vastu 24. märtsi tungiti Tamsalus Tehnika tänaval garaaži ja varastati mootorsaag ning maja hoovist aku. Kahju on selgitamisel.

24. märtsi öösel tungiti Tamsalu vallas Järvajõe külas talugaraaži ja varastati sõiduauto Hyundai Getz registrimärgiga 577AYO. Kahju on 3000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

24. märtsil varastati Vaivaras Vana-Olgina tänavalt traktor Husqvarna väärtusega 1427 eurot.

24. märtsi öösel tungiti Narvas Puškini tänaval loomakauplusesse. Täpsem kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 24. märtsi murti Kohtla-Järvel Järveküla teel kohvikusse ja varastati teler. Kahju on 1400 eurot.

24. märtsil tungiti Sillamäel Ranna tänaval korterisse ja varastati 3300 eurot.

24. märtsil pidas turvatöötaja Narvas Tallinna maanteel asuvas kaupluses kinni 41-aastase mehe, kes üritas varastada kahte jopet väärtusega 140 eurot.

24. märtsil tungiti Sillamäel Gorki tänaval korterisse ja varastati 185 eurot.

Piiriinfo

24. märtsil pidasid piirivalvurid Narva-2 piiripunktis kinni 28-aastase naise, kellel oli käekotti ja ülariiete alla peidetud 73 pakki suitsu. Juhtumiga tegeleb edasi Ida Maksu-ja Tollikeskuse esindaja.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
11. märtsil avastati, et Kullamaa vallas Liivi külas on talust varastatud mündikogu. Kahju on 429 eurot.

Asja omavoliline kasutamine
24. märtsil avastati, et Kullamaa vallas Liivi külas on omavoliliselt võetud sõiduauto. Kahju on 1000 eurot.

Raplamaa


Vargus
23. märtsil avastati, et Märjamaal on maja koridorist varastatud lukustamata jalgratas. Kahju on 150 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.03.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.