Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 13. nädala eelinfo (2014-03-24 02:30:06)

Esmaspäev, 24. märts

Brüsselis toimub EL põllumajandus- ja kalandusnõukogu istung, kus on arutlusel piimakvoodi ületustasu, võimalik uus mahepõllumajanduse määrus ning promotsiooni määrus. Nõukogu istungil osalevad põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel.

Teisipäev, 25. märts

Kell 11 toimub Põllumajandusministeeriumis uuringu "Eesti elanike toidukaupade ostueelistused ja hoiakud 2013" pressiesitlus. Uuringutulemusi tutvustavad Aivar Voog ja Katrin Männaste TNS Emorist, kommenteerib põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ning kommentaarideks on kohal ka Kaupmeeste Liidu tegevjuht Marika Merilai.
Lisaks on kohapeal väljapanek tänavu Eesti parima toiduaine konkursil hõbemärgi saanud toodetest.

Kolmapäev, 26. märts

26. ja 27. märtsil toimub koos Põhjamaade nõukoguga seminar biomajanduse strateegiatest regioonis.

26.-28. märtsini

toimub Siguldas Baltimaade ja Poola korraldusasutuste kohtumine, mille päevakorras on 2014-2020 programmiperioodi maaelu arengukavade ettevalmistamine, looduslikust eripärast tingitud piirangutega alade määratlemine ning koostöö meetmed. Kohtumisel osalevad põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti, maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban, maaettevõtluse büroo juhataja Elar Neito ja nõunik Eesti Vabariigi alalises esinduses Euroopa Liidu juures Liina Grünberg.

Neljapäev, 27. märts

27. ja 28. märtsil koguneb Viljandi Pärimusmuusikaaidas ja Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis Läänemere kulinaariatee kommunikatsioonigrupp. Kohtumise eesmärk on ette valmistada Läänemere riikide ühisprojekti "Baltic Sea Culinary Route". Kohtumisel osalevad Eesti, Soome, Läti, Leedu, Saksamaa, Taani, Venemaa, Rootsi ja Poola esindajad.



Allikas: Põllumajandusministeeriumi nädala eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.