Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 24.-30. märtsini (2014-03-24 02:25:50)

Esmaspäeval, 24. märtsil
algusega kell 16 toimub Aruküla lasteaias Rukill (Staadioni 6) pidulik üritus, kus tähistatakse lastele mõeldud keskkonnateadliku telelavastuse „Nähka tuleb külla!“ valmimist. Üritusel vaadatakse üheskoos telelavastuse teist episoodi. Uue lasteseriaali esilinastus on ETVs juba sellel pühapäeval kell 17.00 . Lasteseriaali valmimist toetas SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) keskkonnaprogrammist 65 000 euroga.

Kolmapäeval, 27. märtsil
osaleb keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Riigikogu infotunnis.

Kolmapäeval, 26. märtsil avab keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus Riigikogu keskkonakomisjoni ja Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu seminari „Puiduga jõuame kiiremini kaugemale“. Seminari ettekanded annavad vastuse küsimusele, miks just metsa- ja puidutööstuse valdkond on Eesti jaoks võtmetähtsusega. Seminar toimub Riigikogus kell 10-14 ning vajalik on eelregistreerimine.

Kolmapäeval ja neljapäeval, 26. ja 27. märtsil toimuvad Linnade ja Valdade Päevad 2014 (Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses) Neljapäevasel keskkonnafoorumil teeb Keskkonnaagentuuri veeosakonna andmeanalüüsi peaspetsialist Peeter Ennet ettekande teemal "Sissejuhatus veemajanduse ja Soome lahe teemasse - veevarud, veevõtt ja – kasutus, reostuskoormus ja seisund".

Neljapäeval, 27. märtsil toimub Brüsselis Euroopa Komisjoni korraldatud kliimadirektorite kohtumine, kus osalevad Keskkonnaministeeriumi asekantsler Meelis Münt ja kliima- ja kiirgusosakonna peaspetsialist Birgit Aru.

Neljapäeval 27. märtsil algusega kell 14 toimub Keskkonnaameti Haapsalu kontori saalis (Kitsi tee 10) teabepäev Salajõe ja Haapsalu Tagalahe seisundi teemadel. Salajõgede veeprobleemidest annab ülevaate AS Maves ekspert ja geoloog Madis Metsur. Haapsalu Tagalahe seisundist räägib Keskkonnaagentuuri veeosakonna juhataja Eda Andresmaa. Kuulama ja kaasa arutlema on oodatud kõik piirkonna elanikud ja omavalitsuste spetsialistid. Infopäeva toimumist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Reedel, 28. märtsil algusega kell 16 toimub Sonda rahvamajas Sonda ja Sonda II põlevkivikaevanduste rajamise keskkonnamõju hindamise programmi avalik arutelu. Kaevandamislubade taotlejaks on vastavalt OÜ VKG Kaevandused ja Kiviõli Keemiatööstuse OÜ.

Reedel, 28. märtsil algusega kell 18 toimub Iisaku rahvamajas loodusõhtu "Tärivere mägi ja elusloodus". Õhtut juhib loodusemees Uudo Timm.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.