Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rahvusvaheline Maamess 2006 pakub toekat näituseprogrammi (2006-04-12 11:01:54)

 

20.-22. aprillini leiab Tartus aset rahvusvaheline suurnäitus Maamess 2006, mille vältel võib külastaja tutvuda enam kui 200 ettevõtte väljapanekuga ning jälgida maaelu ja –majanduse erinevatele tahkudele pühendatud seminare, koolitusi ja esitlusi.

Baltimaade suurimaks maateemaliseks sündmuseks kasvanud Maamess 2006 ühendab nelja alanäitust – põllumajandus-, aiandus-, puidutöötlemis- ja metsandusnäitust ning toidumessi. Kolmepäevase messi vältel tutvustavad end külastajale 9 riigi firmad, kes lisaks väljapanekutele pakuvad kuulamiseks – vaatamiseks ka mitmeid seminare, demonstratsioone, võistlusi ning esitlusi.

Nende käigus tutvustakse uusi põllu-, metsa- ja puidutöötlemismasinaid, aiatarvikuid ning istikuid, arutletakse taime- ja loomakasvatuse üle, räägitakse tõuaretusest ning pakutakse võimalust mekkida kohalikku talutoitu ning -jooki. Messikeskuses võib nautida ka Ave Nahkuri lustlikku näitust “Meie küla eided on maaluga väga kursis” ning vaadata Riigimetsa Majandamise Keskuse filmiprogrammi.

Lisaks Tartu Näituste messikeskuse sise-ja välialadele viib näitusebuss huvilisi ka Tiksoja metsa, kus viie eesti– ja soome firma koostöös leiab 20. aprillil aset messi üks suurejoonelisemaid metsatehnika demonstratsioone.

Korraldajate sõnutsi on Maamessi üks olulisimaid ülesandeid luua kohtumispaik erinevate maaeluga seotud gruppide jaoks. Tekkiv omalaadne foorum võimaldab nii kodu– kui välismaistel põllu- ja metsameestel, töövahendite tootjatel ja müüjatel, toiduainetöösturitel, alternatiivpõllumajandus– ning haljastushuvilistel arendada koostöösuhteid, jagada kogemusi ning tutvustada end ka laiemale avalikkusele.

Aasta-aastalt üha rahvusvahelisemaks muutuvat Maamessi on liikmestaatusega tunnustanud ka Euroopa põllumajandusnäituste ja –messide korraldajaid ühendav organisatsioon EURASCO. Maamessi 2006 avab 20. aprillil kell 12 Eesti Vabariigi President Arnold Rüütel, näitusel kohtuvad ka Eesti, Läti ja Leedu põllumajandusministrid.

Külastajad on teretulnud Tartu Näituste messikeskusesse 20.- 22. aprillini. Pääse maksab 60 krooni, sooduspiletid on saadaval peredele, tudengitele ja pensionäridele.

 

Allikas: Tartu Näitused AS 12.04.06 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.