Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 12. nädala eelinfo (2014-03-17 00:22:37)

Esmaspäev, 17. märts

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on arutlusel olukord piimasektoris, Eesti piimanduse strateegia elluviimine ning kvootide kadumine ja võimalik kvoodi ületamise tasu.

Minister Seeder, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti ja eurokoordinatsiooniosakonna juhataja Madis Pärtel osalevad Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil, kus tutvustavad Eesti seisukohti eelseisval EL põllumajandus- ja kalandusnõukogul.

Kolmapäev, 19. märts
Sakus toimub Eesti Taimekasvatuse Instituudi (ETKI) teadusnõukogu. Päevakorras on mh ETKI strateegia lähtepunktide arutelu.

Neljapäev, 20. märts
Minister Seeder osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Räpina Aianduskoolis toimub Põllumajandus-Kaubanduskoja korraldatav "Aiandusfoorum 2014", kus põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti tutvustab valmivat aianduse arengukava ja maaelu arengukava 2014-2020.

Põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Mai Talvik räägib Võrumaa Talupidajate liidu korraldatud teraviljakasvatajate konverentsil otsetoetustest 2014. aastal.

Reede, 21. märts
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb Olustveres toimuval IX konverentsil “Põllumees kui tippjuht 2014”, kus teeb ettekande teemal „Aktuaalsed ja olulised küsimused põllumajanduse ja toiduainetetööstuse sektori arendamisel" ning annab üle „Põllumajandussektori tippjuht 2014“ autasu. Lisainfo: http://www.corpore.ee/est/programm_pollumees/

Algusega kell 13.00 toimub Järva maavalitsuse IV korruse saalis infopäev maakonna põllumajandustootjatele. Infopäeval teeb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ülevaate Euroopa Liidu finantsperioodist 2014-2020, kõne all on Järvamaa väärtuslike põllumajandusmaade määramine Järvamaa maakonnaplaneeringus.

Haldusosakonna juhataja Taimo Staalfeldt ja nõunik Mari Hõbemäe osalevad Soomes Kaitseministeeriumi korraldatud kohtumisel Huoltovarmuuskeskuse (NESA / National Emergency Supply Agency) esindajatega, et tutvuda lähemalt asutuse kogemusega riigi varustuskindlusega seotud küsimuste käsitlemisel.

Pühapäev, 23. märts
Algusega kell 10.00 toimub Vanaõuelt Kurgjale C. R. Jakobsoni surma-aastapäevale pühendatud traditsiooniline matk "Sakala teel", mida korraldavad ühiselt RMK loodushoiuosakond ja C. R. Jakobsoni Talumuuseum. Matka pikkus on 12,2 km.
Lisainfo: www.kurgja.ee


Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.