Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-03-14 19:33:34)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 102 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 49 varavastast kuritegu, neist 35 vargust (9 eluruumidest, 4 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 309 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, Eestist saadeti välja 3 isikut, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 salakaubavedamise juhtum, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
13. märtsil kella 1 paiku teatati politseile, et Jõe tänava korteris tungiti kallale väljakutsele reageerinud turvatöötajale. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 22-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised
13. märtsil kella 14.45 ajal teatati politseile, et kesklinnas Narva maanteel tungiti kallale 32-aastasele mehele. Politseipatrull pidas lähikonnas kinni ja viis kahtlustatavana jaoskonda 31-aastase mehe.

13. märtsil kella 15.15 ajal teatati politseile, et Õismäe tee asutuses tungis kolleeg kallale 44-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 61-aastase mehe.

Vargus
13. märtsil avastati, et Jõe tänaval garaažis seisnud autost on varastatud rahakott dokumentide ja rahaga ning riideid. Kahju kokku 1200 eurot.

Harjumaa

Vargus
Politseile teatati, et ööl vastu 10. märtsi varastati Viimsis seisnud autost mapp looduspiltidega, kaks raamatut ja muid asju. Kahju kokku 80 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Ähvardamine
Politseile teatati, et 11. märtsil ähvardas alkoholijoobes 52-aastane mees vägivallaga ning tõukas oma 72-aastast ema. Politsei viis joobes ning agressiivse mehe kainenema. Meedikud kontrollisid eaka naise terviseseisundit, kuid arstide abi ta ei vajanud.

Valgamaa

Vargus
13. märtsil teatati politseile, et Valgas Võru tänaval murti sisse eramusse ja garaaži. On selgitamisel, kas hoonetest midagi varastati.

Viljandimaa

Asja omavoliline kasutamine
13. märtsil teatati politseile, et öö jooksul lõhuti Abja vallas Penuja külas sõiduauto Audi 80 juhipoolne aken. Sõidukit püüti juhtmete abil käivitada, kuid see ebaõnnestus. Sõiduki lõhkumisega tekitatud kahju on 150 eurot.

Vargus
12. märtsil teatati politseile, et Abja vallas Põlde külas on sisse murtud tootmishoonesse, kust varastati 500-liitrine alumiiniumvann, kaks malmist ahjuust, jahutusseade, vasktorusid ning elektrijuhtmeid.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
13. märtsil teatati politseile, et Kundas Kasemäe tänava koolist varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 207 eurot.

13. märtsil teatati politseile, et Tapal Patika külas varastati kinnistult 5 ruumimeetrit küttepuid. Kahju on 220 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
13. märtsil teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava kooli spordisaalist varastati spordiinventari. Kahju on täpsustamisel.

13. märtsil teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänaval lõhuti korteri aken ja varastati mündikogu, õmblusmasin ja kaks portselanist kujukest. Kahju on 1060 eurot.

13. märtsil teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval lõhuti korteri aken ja varastati kuldehteid ja sularaha. Kahju on 3280 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Omastamine
3. märtsil kella 18.30 paiku omastati Järvakandis Tallinna maanteel kaupluses mobiiltelefon. Kahju on 100 eurot.

Läänemaa

Vargused
13. märtsi öösel varastati Martna vallas Kaasiku külas sõiduautost akutrell. Kahju on 479 eurot.

13. märtsi öösel tungiti Martna vallas Kaasiku külas majja ja varastati sularaha ning erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
1. märtsil avastati, et Pärnus Ranna puiesteel on ehitusobjektil varastatud kütusemahutitest kütteõli. Kahju on 2152 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.