Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-03-13 14:19:38)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 175 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 128 varavastast kuritegu, neist 56 vargust (3 eluruumidest, 7 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 3 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 233 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 4 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadetud tagasi 1 välismaalane.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
12. märtsil kella 1.20 ajal teatati politseile, et Vana-Viru tänava lõbustusasutuses tungiti kallale 33- ja 38-aastasele mehele. Politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 41-aastase mehe.

12. märtsil kella 2.15 ajal teatati politseile, et Siidisaba tänava korteris tungiti kallale 21-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 23-aastase mehe.

12. märtsil kella 5.30 ajal teatati politseile, et Kuklase tänava korteris tungiti kirvega kallale 77-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 72-aastase mehe.

12. märtsil kella 11.45 ajal teatati politseile, et Hermanni tänava poes tungis klient kallale töötajale.

12. märtsil kella 19.10 ajal teatati politseile, et Sõpruse puiestee korteri tungiti kallale 49-aastasele mehele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 72-aastase mehe.

12. märtsil kella 20.40 ajal teatati politseile, et Maleva põik korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 56-aastase mehe.

12. märtsil kella 21.50 ajal teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 61-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 41-aastase mehe.

Vargused
12. märtsi avastati, et Tammsaare teel varastati garaažist suverehvid ja tööriistu. Kahju kokku 2225 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
12. märtsil kella 13.30 ajal teatati politseile, et Maardus Lao tänava ettevõttes tungiti kallale 47-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 25-aastase mehe.

12. märtsil kella 17.30 ajal teatati politseile, et Maardus Kallasmaa tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Vargused
Ööl vastu 12. märtsi varastati Rae vallas Ülejõel seisnud sõiduautolt kõik neli ratast. Kahju kokku 7300 eurot.

Ööl vastu 12. märtsi varastati Harku vallas Harkujärvel kuurist jalgratas ja saepink. Kahju kokku 1010 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Arvutikelmus
12. märtsil teatati politseile, et Räpinas elaval 77-aastasel naisel on teadmata ajal kaduma läinud pangakaart koos selle koodidega. Eakas naine avastas, et tema pangakaardiga on märtsi alguses sularahaautomaadist välja võetud suurem summa sularaha.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
12. märtsil teatati politseile, et Tartus Tähe tänaval asuvas parklas tungis 24-aastane mees tüli käigus kallale 46-aastasele mehele. Löömise tagajärjel kergemaid vigastusi saanud mees pöördus tervisekontrolliks traumapunkti.

Vargus
Politseile teatati, et ööl vastu 7. märtsi varastati Tartus L. Tolstoi tänava maja hoovist lukustamata Tunturi jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 150 eurot.

Valgamaa

Omavoliline sissetung
12. märtsil teatati politseile, et Valgas Jaama puiesteel on sissemurtud keldrisse, kust varastati kott kartuleid ja moose. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Asja omavoliline kasutamine
12. märtsil kella enne kella 21 sai politsei teate, et Valgas Jaama puiesteel asuvast lukustatud valvega garaažist on ärandatud valget värvi Ford Transiti kaubik. Politsei garaaži lähistelt ja seest kedagi ei leidnud. Mõni aeg hiljem avastasid politseinikud ärandatud kaubiku Aia tänava maja eest muruplatsilt. Sõidukis midagi lõhutud ei olnud, kuid kaasa oli võetud autovõtmed.

Vargus
Ööl vastu 12. märtsi murti Valgas Viljandi tänaval sisse remondijärgus eramusse, kust varastati kaks Makita trelli. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
11. märtsil tungis alkoholijoobes 53-aastane mees Valgas Raudtee tänava eramus kallale alkoholi tarvitanud elukaaslasele, 53-aastasele naisele. Politsei toimetas joobes ning agressiivseks muutunud mehe kainenema. Tüli käigus vigastada saanud naine fikseeris vigastused Valga haiglas.

Võrumaa

Vargus
Politseile teatati, et ööl vastu 11. märtsi varastati Lasva vallas Kõrgessaare küla lukustamata laudast oinas. Vargusega tekitatud kahju on 100 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
12. märtsil teatati politseile, et kella 12 paiku varastati Kohtla-Järvel Pärna tänava koolist mobiiltelefon Samsung. Kahju on 380 eurot.

12. märtsil teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänavale pargitud sõiduautost Opel varastati tulekustuti, labidas, elektrikaabel ja muud esemed. Kahju on 290 eurot.

12. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Lydia Koidula tänava kortermaja keldrist varastati paadimootor, jalgratas, kalapüügitarbed ja muud esemed. Kahju on 1650 eurot.

12. märtsil teatati politseile, et Narvas Rahu tänavale pargitud sõiduautost Mercedes Benz varastati tööriistu ja akusid. Kahju on 520 eurot.

Dokumendi, plangi ja pitsati võltsimine
12. märtsil peatati Narva maanteepiiripunktis Eesti Vabariigist väljumisel sõiduauto Mercedes-Benz, mille identifitseerimistähis oli manipuleeritud.

12. märtsil peatati Narva maanteepiiripunktis Eesti Vabariigist väljumisel sõiduauto Renault, millele oli paigaldatud võltsimistunnustega tehasetähis.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
12. märtsil avastati, et Imavere vallas Imaraveres on varastatud ettevõttele kuulunud ekskavaatorilt osasid. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
10. märtsil löödi Oru vallas Linnamäe külas 71-aastast meest.

Vargus
8. märtsi lõuna paiku varastati Ridala vallas Uuemõisas Tallinna maanteel teenindusjaamas rahakott isiklike esemete ja dokumentidega. Kahju on 126 eurot.

Pärnumaa

Vargused
12. märtsil avastati, et Pärnus Vana–Rääma tänaval on tungitud sõiduautosse ja üritatud seda varastada.

11. märtsil avastati, et Pärnus Välja tänaval on tungitud ettevõtte territooriumile ja varastatud sõiduautolt neli velge koos rehvidega. Kahju on 700 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.03.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.