Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna pargivahid alustavad tööd 15. mail (2006-04-11 19:51:35)


Tallinna Keskkonnaameti avatud pakkumisega riigihankele, mille eesmärgiks on Tallinna parkidesse ja kalmistutele mehitatud valveteenuse tellimine, esitas parima pakkumise OÜ K Grupp Turvateenused.


Avatud riigihanke pakkumise dokumendid saadeti firmadele Securitas, K Grupp Turvateenused, Caesar, Skorpion, Lilto, AS Falck Eesti. Pakkumisel osalesid AS Lilto, AS Falck Eesti ja OÜ K Grupp Turvateenused, kellest viimane tegi edukaima pakkumise.

 

Pargivahid asuvad tööle Kadrioru pargis, Tammsaare pargis, Musumäel, Kopli pargis, Toompargis ja Tornide väljakul, Hirvepargis ja Linda mäel, Botaanikaaias, Harjumäel ja Kaarli puiesteel, Kanuti aias ja Põhja puiesteel, Paljassaare poolsaarel; samuti Metsakalmistul, Siselinna ja Liiva kalmistul.

 

Valveteenust teostatakse parkides ja muudel objektidel (v.a kalmistud) hommikusel ajal kell 6:00-10:00 ja õhtusel ajal kell 16:00 -24:00, kalmistutel on valve kell 16:00- 24:00.

 

“Mitu pargivahti kusagil tööle hakkab, selgub keskkonnaameti ja parima pakkumise teinud ettevõtte läbirääkimistel,” ütles keskkonnaametit kureeriv abilinnapea Olga Sõtnik.

 

Pargivahid alustavad tööd Tallinna päeval 15. mail ja valve kestab 30. septembrini. Valveteenust pikendatakse vastavalt vajadusele.

 

Allikas: Tallinna Linnavalitsuse 11.04.2006 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.