Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Piiratakse pääsu Peipsi, Pihkva, Lämmijärve ja Narva veehoidla jääle (2014-03-05 00:57:01)

Üha soojenevate ilmadega on jää muutunud ohtlikult hapraks, mistõttu piirab piirivalve liikumist nii Peipsi, Pihkva, Lämmijärve kui ka Narva veehoidla jääl.
Alates 5. märtsist keelab piirivalve Peipsi järvele mineku Smolnitsa külast ida poole jääva järve alale nii maastikusõidukitega kui ka jalgsi. Niisamuti keelatakse 5. märtsist minna maastikusõidukitega Narva veehoidlale. Jalgsi võib minna Kulgu sadamast kolme kilomeetri ulatuses ülesvoolu kuni 300 meetri kaugusele Eesti Vabariigi poolsest kaldast. Mujal Ida-Viru maakonna piires on jääleminek jätkuvalt lubatud, seda kuni piirirežiimi alani.

Alates 6. märtsist keelab piirivalve ohtlikuks muutunud jääolude tõttu nii maastikusõidukitega kui ka jalgsi väljumise Lämmi- ja Pihkva järve jääle. Alates 8. märtsist on lisaks keelatud minna maastikusõidukitega Peipsi järve jääle Tartu ja Jõgeva maakonna piires. Jätkuvalt lubatakse liikuda Peipsi jääl jalgsi Eesti Vabariigile kuuluval alal.

Lõuna prefektuuri piirivalvekomissar Marek Klaus ütles, et kindlasti tuleks enne jääleminekut end põhjalikult piirkonna jääoludega kurssi viia. „Õnnetusjuhtumite ennetamiseks tuleb jääleminek kordonis registreerida, sest vaid siis saavad piirivalvurid teid vahetult kurssi viia jääoludega ja vajadusel hädasolijale viivitamatult abi pakkuda,“ selgitas ta.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.03.2014 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.