Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-03-04 12:36:18)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 53 varavastast kuritegu, neist 44 vargust (6 eluruumidest, 1 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Tabati 11 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 303 väärtegu. Tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
3. märtsil kella 10 ajal teatati politseile, et Mahtra tänava poes lasid kaks meest turvatöötajatele pisargaasi näkku ning röövisid juveelipoest väärisesemeid. Kahjusumma on täpsustamisel. Keegi ei saanud röövi käigus niipalju viga, et oleks vajanud haiglasse viimist.

Vargused
3. märtsil avastati, et Pirita teel on ehitusobjektilt varastatud tööriistu 6210 euro väärtuses.

3. märtsil avastati, et Graniidi tänaval on ehituselt varastatud tööriistu ja muid asju, kahju kokku 3806 eurot.

3. märtsil avastati, et Jasmiini teel asuvast eramust on varastatud teler, projektor, kohvimasin, kaks sülearvutit ja tahvelarvuti ning muid asju. Kahjusumma on täpsustamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
3. märtsil kella 19.45 ajal teatati polisteile, et Maardus Stardi tänaval tungiti konflikti käigus kallale 27-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 40-aastase mehe.

Vargus
3. märtsi õhtul avastati, et Viimsi vallas Pärnamäel on lukustamata uksega korterist varastatud sülearvuti, tahvelarvuti ja väärisesemeid. Kahju kokku 750 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
Ööl vastu 3. märtsi varastati Ülenurmes Tartu maanteel asuva kortermaja lukustatud trepikojast maastikurattad GT ja Merida. Jalgrattad oli üksteise külge lukuga kinnitatud. Vargusega tekitatud kahju on 725 eurot.

Ööl vastu 1. märtsi varastati Tartus Anne tänava kortermaja keldriboksist naiste jalgratas Bisan ja maastikuratas Khs Alite. Vargusega tekitatud kahju on umbes 850 eurot.

27. veebruari keskpäeval varastati Tartus Ropkamõisa tänava ilusalongist järelevalveta jäetud käekotis 200 eurot sularaha.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 1. märtsil kella 3 paiku tungiti Tartus Vabaduse puiesteel asuva kiirtoidukoha juures kallale 22-aastasele mehele.

Võrumaa

Vargus
2. märtsil teatati politseile, et Rõuge vallas Aabra külas murti sisse tallu ja varastati Beko elektripliit, höövel, padrunvõtmete komplekt ja sõrgkang. Vargusega tekitatud kahju on 760 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
3. märtsil teatati politseile, et Haljalas Essu külas murti sisse OÜ-le kuuluvasse hoonesse ja varastati veoautost Maz kütusepaagist 50-liitrit diislikütust. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

3. märtsil teatati politseile, et Rakveres Sau tänava garaažiboksi murti sisse ja varastati murutraktor Murray. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine
3. märtsil kella 10.30 paiku rööviti Jõhvis Narva maantee bussijaamas 48-aastaselt mehelt 300 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
3. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris löödi 28-aastast naist.

3. märtsil teatati politseile, et kella 11 paiku löödi Narvas Sadama teel 64-aastast meest. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 42-aastane mees.

3. märtsil teatati politseile, et kella 13 paiku löödi Kohtla-Järvel Järveküla teel 68-aastast naist.

Vargus
3. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänava kortermaja trepikoja juurest varastati jalgratas Author. Kahju on 300 eurot.

Piiriinfo
3. märtsil peeti Narva-2 piiripunktis kinni 23-aastane mees, kelle riiete alt leiti 3 pakki Vene maksumärkidega sigaretipakki. Juhtumiga tegeleb edasi Ida Tollipunkti esindaja.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
1. märtsil kella 22.30 paiku löödi Ridala vallas Puise külas talus 37-aastast meest.

Vargus
3. märtsil kella 16.05 paiku varastati Lääne–Nigula vallas Uugla külas ettevõttest lihatooteid. Kahju on 100 eurot. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 48-aastase mehe.

Omavoliline sissetung
3. märtsil kella 3.30 paiku tungiti Lääne–Nigula vallas Taeblas Pargi tänaval kauplusesse.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
27. veebruari õhtul löödi Pärnus Liiva tänaval trepikojas 33-aastast meest.

1. märtsi varahommikul löödi Pärnus Rüütli ja Ringi tänava ristmikul 27-aastast meest.

Raplamaa

Vargus
3. märtsil avastati, et Märjamaa vallas Jõeääre külas on tungitud tallu ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.03.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.