Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Põllumajandus–Kaubanduskoda korraldab teraviljafoorumi (2006-04-11 09:04:13)

 

Teisipäeval, 11. aprillil korraldab Eesti Põllumajandus–Kaubanduskoda koostöös Eesti Rukkiseltsiga Paide Kultuurikeskuse suures saalis teraviljafoorumi 2006, mille peateemaks on kodumaise vilja kasvatamine ja kasutamine.


Kell 10.30 algaval foorumil teavitatakse taimekasvatajaid hetkel aktuaalsetest teemadest ja räägitakse koostöö arendamisest rukki turundusketi osaliste vahel.

Teraviljakasvatajatel tuleb arvestada nii Eesti kui ka Euroopa Liidu turu nõuetega. EPKK juhatuse liikme Olav Kreeni sõnul on järjest olulisem tagada teravilja kasvatamise juures ka kvaliteet, mis võimaldaks Eestis kasvatatavat teravilja senisest paremini kasutada.


Foorumi teine pool keskendub kodumaise rukki kasvatamisele ja kasutamisele. Arutletavad teemad kajastavad nii rukkileiva tootmist ja müüki kui ka tarbijate teavitamist rukkileiva söömise kasulikkusest. Foorumil tuleb tutvustamisele memorandum “Eesti leivavilja heaks”. 


Tänavu on täiendavalt arutlusel ka järjest aktuaalsemaks muutuv biokütuste tootmine ja kasutamine.


Foorumit juhib EPKK nõukogu esimees ja EPKK teraviljatoimkonna juht Aavo Mölder. Foorumi avab põllumajandusminister Ester Tuiksoo.

Foorumil osalemine on tasuta.

Lisainfo: Olav Kreen, EPKK juhatuse liige, tel 600 9349, 514 2124, olav.kreen@epkk.ee; Malle Lind, EPKK avalike suhete juht, tel 600 9349, 501 9150, malle@epkk.ee.

 

Allikas: Eesti Põllumajandus–Kaubanduskoja pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.