Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-03-03 18:51:25)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 199 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 tapmine, 3 röövimist, 1 avaliku korra raske rikkumine, 123 varavastast kuritegu, neist 95 vargust (22 eluruumidest, 5 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Tabati 76 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 5 narkootikumide vahendamise, 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 784 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 7 välismaalast, tuvastati 2 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 5 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 1 merereostus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimised
28. veebruaril teatati politseile, et kella 18.30 paiku rööviti Mahtra tänaval 46-aastaselt mehelt arvutikott, milles oli sülearvuti koos lisaseadmetega.

1.märtsil kella 15.20 ajal teatati politseile, et Tammsaare teel asuvas ettevõttes rööviti 49-aastaselt naiselt käekott, milles olid telefon, dokumendid, sularaha ja muud asjad.

Kehalised väärkohtlemised
28. veebruaril kella 11.15 paiku teatati politseile, et Läänemere tee korteris tungiti kallale 25-aastasele mehele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 22-aastase naise.

28. veebruaril kella 16.30 ajal teatati politseile, et Haaberstis Paldiski maanteel tungiti konflikti käigus kallale 82-aastasele mehele.

2. märtsil kella 2 paiku teatati politseile, et Paekaare tänava korteris tungiti kallale 40-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 39-aastase mehe.

2. märtsil kella 3 ajal teatati politseile, et Ümera tänava korteris tungiti kallale 30-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 57-aastane mees.

2. märtsil teatati politseile, et kella 1.30 ajal tungiti Ristiku tänava korteris kallale 46-aastasele mehele.

2. märtsil kella 20.15 paiku teatati politseile, et Männiku tee poes tungis klient müüjale kallale. Politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 38-aastase mehe.

2. märtsil kella 21.15 ajal teatati politseile, et Viru tänava lõbustuskohas tungis teenindaja kallale 78-aastasele kliendile. Kahtlustatavana viis politseipatrull jaoskonda 40-aastase mehe.

3. märtsil kella 3.40 ajal teatati politseile, et vanalinnas tungiti kallale lõbustusasutuse turvatöötajale. Politseipatrull tabas sündmuskoha lähedal ja viis kahtlustatavana jaoskonda 28-aastase mehe.

Vargused
Ööl vastu 1. märtsi varastati Tähetorni tänaval seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku 1500 eurot.

1. märtsil varastati Kakumäel asuvast majast teler, digiboks, muusikakeskus, kaks sülearvutit, objektiiv, väline kõvaketas, riideid ja jalatseid. Kahju kokku 1700 eurot. Politseikoer leidis varastatud asjad hiljem maja lähedalt.

1. märtsil varastati Nõmmel Pärnu maanteel asuvast poest vitriinkapist 1795 euro väärtuses alkoholi.

2. märtsil avastati, et Nõmmel varastati kahest ehitussoojakust tööriistu. Kahju kokku 2480 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
28. veebruaril kella 18.30 ajal teatati politseile, et Saue majas tungiti kallale 26-aastasele mehele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 49-aastase mehe.

28. veebruaril kella 22.20 paiku teatati politseile, et Paldiskis tungiti korteris kallale 26-aastasele naisele.

2. märtsil teatati politseile, et kella 3 paiku tungiti Kose vallas Ardus korteris kallale 25-aastasele naisele.

Vargused
28. veebruaril anti politseile teada, et Jõelähtme vallas Tallinna – Narva maantee juures on varastatud Pirita jõe ääres asuva settebasseini laudadest piirdeaed. Kahju kokku 3034 eurot.

28. veebruaril avastati, et Paldiskis on maja keldriboksist varastatud elektrikaablit ja sanitaartehnikat. Kahju kokku umbes 500 eurot.

1. märtsil avastati, et Padise valla talust on varastatud keevitusaparaat, raadio ja muid asju. Kahju kokku 276 eurot.

Ööl vastu 2. märtsi varastati Rae vallas Jüril seisnud kahe veoki kabiinidest kõlarid, automakid, naviseade, elektrimuundur, dokumente ja muid asju. Kahju kokku 675 eurot.

2. märtsil avastati, et Saue vallas Laagris on eramust varastatud lauaarvuti koos lisaseadmetega. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargus
Ööl vastu 1. märtsi varastati Tartus Laial tänaval asuvas meelelahutusasutuses nagisse riputatud jope, mille taskus olid kindad, võtmed ja kõrvaklapid. Vargusega tekitatud kahju on 215 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
2. märtsil kella 21 ajal sai politsei häirekeskuselt teate, et Tartus Kalda teel asuvas korteris lõi 41-aastane mees tüli ja rüseluse käigus 40-aastasele mehele noaga kõhtu. Meedikud toimetasid kannatanu TÜ Kliinikumi. Politsei pidas 41-aastase mehe sündmuskohal kinni ning toimetas ta jaoskonda.

Valgamaa

Tapmine
2. märtsil kella 20 paiku sai politsei häirekeskuselt teate, et Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus Piiri tänaval asuvas korteris löödi 56-aastasele mehele kirvega pähe. Politseinikud selgitasid, et väidetavalt lõi 63-aastane mees korteris tekkinud tüli ja ühise alkoholi tarvitamise käigus seni teadmata põhjustel 56-aastasele mehele kirvega kukla piirkonda. Meedikud toimetasid kannatanu Valga haiglasse, kust ta hiljem TÜ Kliinikumi operatsioonile viidi. Raskelt viga saanud mees suri öösel Tartu haiglas. Politsei toimetas väidetava lööja arestimajja.

Omavoliline sissetung
2. märtsil teatati politseile, et Valgas Laial tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati umbes 15 CD-plaati. Vargusega tekitatud kahju on umbes 50 eurot.

Vargused
Politseile teatati, et 2. märtsil murti Valgas Pikal tänaval sisse korterisse, kust varastati Samsungi sülearvuti, Canoni fotoaparaat, Delli sülearvuti, kuldehteid, kaks pudelit alkohoolset jooki ja kalastus riided. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 1. märtsi murti Õru vallas Õruste külas sisse talu küüni, kust varastati 160 liitrit bensiini. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Politseile teatati, et 25. veebruaril murti Valgas Uuel tänaval sisse korterisse, kust varastati kulda ning sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 550 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
28. veebruaril teatati politseile, et Kundas Videviku tänava kõrvalhoonesse murti sisse ja varastati jalgratas Dunlop. Kahju on 100 eurot.

1. märtsil teatati politseile, et Roela alevikus Veski tänavale pargitud sõiduautost Audi A4 varastati 55 liitrit bensiini. Kahju on 71 eurot.

1. märtsil teatati politseile, et Laekvere vallas Venevere külas tungiti sisse OÜ-le kuuluvasse kauplusesse ja varastati erinevaid alkohoolseid jooke ning sigarette. Kahju on 257 eurot.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine
2. märtsil teatati politseile, et kella 19.40 paiku Narvas Rohelise tänaval tungiti kallale kahele 20-aastasele noormehele.

Kehaline väärkohtlemine
28. veebruaril teatati politseile, et Narvas Kalda tänava korteris löödi 38-aastast naist.

1. märtsil teatati politseile, et kella 16 paiku tungiti kallale 55- ja 54-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 26-aastane mees.

2. märtsil teatati politseile, et kella 22 paiku Sillamäel Kajaka tänava korteris tungiti kallale 49-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 24-aastane mees.

Vargused
28. veebruaril teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänaval asuva asutuse riietusruumist varastati kaks komplekti tulekustutusvarustust. Kahju on 1000 eurot.

28. veebruaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteele pargitud sõiduautol VW Jetta lõhuti aknaklaas ja varastati autoregistraator Dod. Kahju on 110 eurot.

28. veebruaril teatati politseile, et Narvas Oru tänava korterist varastati kuldehteid. Kahju on 2505 eurot.

28. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korterist varastati kaks jopet, mantel, rahakott ja sularaha. Kahju on 596 eurot.

2. märtsil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ridaküla tänaval asuvast baarist varastati alkoholi ja sularaha. Kahju on 102 eurot.

2. märtsil kella 11 paiku varastati Jõhvis Narva maantee bussijaamas hingamisaparaat. Kahju on 612 eurot.

2. märtsil teatati politseile, et Narvas Mõisa tänava korterist varastati monitor. Kahju on 80 eurot.

2. märtsil teatati politseile, et kella 21 paiku lõhuti Jõhvis Pargi tänaval OÜ-le kuuluva kontori aknaklaas ja varastati seif sularahaga. Kahju on 490 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargused
2. märtsil avastati, et Koeru vallas Vao külas Mõisavahe teel on tungitud ettevõtte abihoonesse ja varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

28. veebruaril avastati, et Albu vallas Sugalepa külas on tungitud korterisse ja varastatud mööbliesemeid. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Vargus
28. veebruaril avastati, et Lääne–Nigula vallas Kirimäe külas on tungitud ettevõtte hoonetesse ja varastatud sularaha, alkoholi ning mootorsaag. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused
1. märtsil kella 20 paiku varastati Pärnus Johann Voldemar Jannseni tänaval kaupluse jalgrattahoidlast lukustamata jalgratas. Kahju on 1000 eurot.

2. märtsil kella 4 ja 5 vahel varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses rahakott isiklike dokumentide ja sularahaga ning mobiiltelefon. Kahju on 416 eurot.

28. veebruaril kella 9.30 paiku varastati, Sindis Supluse tänaval maja eest jalgratas. Kahju on 75 eurot.

3. veebruaril avastati, et Saarde vallas Viisireiu külas on ettevõtte abihoonest varastatud kütust. Kahju on 76 eurot.

20. veebruaril kella 15.25 varastati Pärnus Papiniidu tänaval kauplusest aku. Kahju on 102 eurot.

27. veebruaril avastati, et Pärnus Riia maanteel on trepikojast varastatud lukustamata jalgratas. Kahju on 150 eurot.

Raplamaa

Vargused
2. märtsil avastati, et Märjamaa vallas Vaimõisa külas on tungitud tallu ja abihoonesse ning varastatud tööriistu ja esemeid. Kahju on selgitamisel.

1. märtsil avastati, et Märjamaa vallas Vaimõisa külas on tungitud tallu ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 200 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.03.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.