Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 3.-9. märtsini (2014-03-03 02:58:54)

Esmaspäeval, 3. märtsil
toimub Euroopa Liidu keskkonnanõukogu, kus arutatakse Euroopa poolaasta rohestamise teemadel, 2020-2030 kliima- ja energiapoliitika raamistiku üle ning eelnõu osas, mis võimaldab liikmesriikidel piirata või keelata oma territooriumil GMOde kasvatamist.

Esmaspäevast, 3. märtsist alates on Viru Keskuse 3. korrusel raamatupoe ees üleval näitus konkursi „Aasta Keskkonnategu ja Keskkonnasõbralik Ettevõte 2013“ kandidaatide näitus. Näitus jääb avatuks kuu lõpuni.

Esmaspäevast neljapäevani, 3.-6. märtsini on Keskkonnaagentuuri metsaseire peaspetsialist Vladislav Apuhtin Saksamaal Eberswaldes, kus toimub rahvusvahelise metsaseire programmi üritus - Combined meeting of the ICP Forests Expert Panels.

Teisipäevast neljapäevani, 4.-6. märtsini on Keskkonnaagentuuri analüüsiosakonna juhataja Katrin Väljataga Kopenhaagenis, kus toimub Euroopa Teabevõrgustiku (EIONET) ja aruandluse riikide koordinaatorite (NFP) korraline nõupidamine.

Neljapäeval, 6. märtsil algusega kell 16 toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a, Tallinn) Tondi-Väo lubjakivikarjääris kaevandamise lõpetamisega seotud keskkonnamõju hindamise programmi avalik arutelu.

Neljapäeval, 6. märtsil algusega kell 9 toimub Keskonnaministeeriumi(Narva mnt 7a, Tallinn) I korruse saalis seminar „Kas keskkonnanõuded ajavad ettevõtja pankrotti?“. Seminaril arutatakse selle üle, et millised on mängureeglid ja kes võtab vastu otsuseid, milline on keskkonnakaitse taustsüsteem ja riigi roll rohemajanduse poole liikumisel ning millised seadused piiravad ettevõtja tegutsemisvabadust.

Neljapäeval, 6. märtsil, algusega kell 18 toimub Kuressaare Keskkonnaameti kontori saalis loodusõhtu „Liblikad ökoloogi tööriistana“. Loodusõhtu külaliseks on Tartu Ülikooli looduskaitsebioloogia teadur Anu Tiitsaar, kes viimased kuus aastat on veetnud suved Saaremaa ja Muhu loopealsetel ning talved arvuti taga, et tulemused paberile panna.

Neljapäeval, 6. märtsil kell 10.30 toimub Kuressaare Keskkonnaameti kontori saalis infopäev Saare maakonna omavalitsustele, kus antakse ülevaade looduskaitsest rannikualadel, metsanduses toimuvast ning keskkonnavastutuse seadusest.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.