Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-28 13:07:01)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 54 varavastast kuritegu, neist 43 vargust (14 eluruumidest, 2 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkosüütegu. Registreeriti 367 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
27. veebruaril kella 5.10 paiku teatati politseile, et Peterburi tee söögikohas tungiti kallale 35-aastasele mehele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 28-aastase mehe.

27. veebruaril kella 13.30 ajal teatati politseile, et Sõle tänaval tungiti konflikti käigus kallale 43-aastasele mehele ja naisele.

Vargused
27. veebruari öösel varastati Lodumetsa tee majast arvuti, fotoaparaat, kaks käekotti koos raha ja dokumentidega ja naistesaapad. Kahju kokku 4120 eurot.

Ööl vastu 27. veebruari varastati Kadaka teel asuvast ettevõttest sülearvuti koos lisavarustuse ja tarkvaraga. Kahju kokku 1178 eurot.

28. veebruaril anti politseile teada, et Sõpruse puiestee maja keldrist on varastatud kaheksa sõiduauto velge koos rehvidega. Kahju kokku 2600 eurot.

Harjumaa

Vargused
27. veebruaril anti politseile teada, et Saku alevikus varastati lukustamata välisuksega eramust telefon ning rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju kokku 739 eurot.

27. veebruari öösel varastati Raasiku vallas kõrvalhoonest muruniiduk väärtusega 180 eurot.

Ööl vastu 28. veebruari varastati Maardus asuvast laost tööriistu, auto detaile, tahvelarvuti ja fotoaparaat. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ööl vastu 26. veebruari murti sisse Mustvees Tartu maanteel asuvasse kauplusesse, kust varastati kaks kasti sigarette. Varguse ja sissemurdmisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus
24. veebruaril avastati, et Rõngu vallas Kalme külast varastati Respo järelhaagis registreerimistunnusega 839 DS. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 25. veebruaril tekkis kahel naisel Ülenurme vallas Külitse külas Eha tänaval sõnavahetus lahtiselt ringi liikuvate koerte pärast. Väidetavalt lõi 50-aastane naine tüli käigus teist 51-aastast naist.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
27. veebruaril avastati, et Väike-Maarja vallas Ärina külas on talu kõrvalhoonetesse tungitud ning varastatud pliidiraudu, vasktorusid, malmipada ja elektrimootor. Kahju on 475 eurot.

Ida-Virumaa
Vargus
26. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Keskallee tänaval renoveeritavasse hoonesse ja varastati kolm akutrelli, mootorsaag ning ketaslõikur. Kahju on 2300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
25. veebruari pärastlõunal varastati Ridala vallas Nõmmeküla külas elamu lukustamata abiruumist mootorsaag. Kahju on 400 eurot.

Omavolilised sissetungimised
Ajavahemikul 25.–26. veebruar tungiti Haapsalus Võnnu tänaval sisse lukustatud kuuri, esialgse hinnangu kohaselt midagi varastatud ei ole. Lõhkumisega tekitatud kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 13.–27. veebruar tungiti Ridala vallas Kolila külas sisse majja, esialgse hinnangu kohaselt midagi varastatud ei ole. Sissetungimisega tekitatud kahju on 100 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 29. detsember 2013 kuni 27. veebruar 2014 tungiti Märjamaa vallas Vanamõisa külas sisse majja ning varastati elektripliit, klaaspurk kohviga ja laualamp. Samas varastati kõrvalhoonest umbes kaks ruumi küttepuid. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
27. veebruari hommikul löödi Kaarma vallas Mõisaküla külas 24-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargus
Ajavahemikul 25.–26. veebruar varastati Pöide vallas turbarabas seisnud traktori kütusepaagist umbes 100 liitrit kütust ja töökoja juure seisnud traktori kütusepaagist umbes 50 liitrit kütust. Lõhkumise ja vargusega tekitati kahju 270 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.02.2014 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.