Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-27 10:57:27)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 40 varavastast kuritegu, neist 33 vargust. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 3 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 9 narkosüütegu. Registreeriti 470 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 1 isik), tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum, 1 merereostus, esitati 2 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövikatse
26. veebruaril kella 20 ajal proovisid kaks meest Tartu maanteel röövida valuutavahetuspunkti. Röövijad lahkusid ilma midagi saamata.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 26. veebruari varastati Jüri alevikus seisnud veokist umbes 300 liitrit kütust.

Ööl vastu 26. veebruari varastati Loksal garaažiboksist kaks komplekti autorattaid, kummipaat ja kütusekanister. Kahju kokku 1320 eurot.

26. veebruaril avastati, et Kernu vallas Laitses on garaažist varastatud survepesur ja elektriline saag. Kahjusumma on täpsustamisel.

26. veebruaril teatati politseile, et Saku vallas Kiisal on küttepuude hoiuplatsilt varastatud umbes 6.5 rm küttematerjali. Kahju kokku 227 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ööl vastu 24. veebruari varastati Põltsamaal Tartu maanteel asuva kortermaja trepikojast lukustamata lillat värvi jalgratas Panther Sophy. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Tartumaa

Vargus
Ööl vastu 24. veebruari varastati Tartus Ranna teel asuvast korterist Delli sülearvuti, Canoni fotoaparaat, kuld- ja hõbeehteid, neli pakki kohvi ja üks pudel alkohoolset jooki. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Omastamine
25. veebruaril teatati politseile, et Tartus Aida tänaval omastati 48-aastase mehe jope taskust välja kukkunud mobiiltelefon iPhone 5. Omastamisega tekitatud kahju on 690 eurot.

Valgamaa


Omavoliline sissetung
Ööl vastu 26. veebruari murti Valgas Aia tänaval sisse reisibüroo kontorisse, kus paisati kõik esemed segi. Esialgse info kohaselt kontorist midagi varastatud ei ole.

Vargus
Ööl vastu 26. veebruari murti sisse Valga linnas Allika tänaval asuva maja keldrisse, kust varastati neli purki moosi. Vargusega ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
20. veebruaril varastati Narvas Gerassimovi tänaval gümnaasiumifuajeesse unustatud mobiiltelefon. Kahju on 328 eurot.

20. veebruaril avastati, et Jõhvis Narva maanteel on mänguautomaadi lukud lõhutud ja varastatud 51 euro väärtuses palle ning 68 eurot sularaha. Veel avastati, et ka Keskväljaku tänaval on lõhutud mänguautomaat ja varastatud 49 euro väärtuses palle ning sularaha 53 eurot. Kahju kokku on 373 eurot.

26. veebruaril avastati, et Kiviõlis Uuel tänaval asuvast keldrist on varastatud jalgratas ja teisi esemeid. Kahju on 155 eurot.

Ööl vastu 26. veebruari murti Narvas Kreenholmi tänaval sõiduautosse Chrysler ja varastati raadiojaam ning navigaator. Kahju on 580 eurot.

Ööl vastu 26. veebruari murti Narvas Kooli põiktänavas sõiduautosse Honda ja varastati autokaamera. Kahju on 328 eurot.

27. veebruaril murti Mäetaguse alevikus Kooli tänaval lattu, kust varastati seifist 102 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Varguse katse
24. veebruari varahommikul üritati Koeru alevikus Väinjärve teel sõiduki kütusepaagist varastada diislikütust, kuid tegu jäi lõpule viimata, sest auto omanik sekkus. Kütust varastada üritanud mehed põgenesid, kuid sündmuskohale jäi maha nende väikebuss ning kaks kütusega täidetud kanistrit. Kütusepaagi korkide lõhkumisega tekitatud kahju on 120 eurot.

Läänemaa

Vargus
Politseile teatati, et 23. veebruaril varastati Haapsalus Tallinna maanteel asuva lõbustusasutuse laualt järelevalveta jäetud mobiiltelefon. Kahju on 160 eurot.

Pärnumaa

Vargus
25. veebruaril varastati Pärnus Riia maanteel asuva asutuse riietehoiust mobiiltelefon. Kahju on 350 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.