Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-26 14:11:00)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist ja 50 varavastast kuritegu, neist 41 vargust (7 eluruumidest, 4 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 18 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 344 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vargused
Ööl vastu 25. veebruari varastati Suur-Sõjamäel angaarist mootorratas Suzuki SV1000S. Kahju kokku 3500 eurot.

25. veebruari öösel varastati Tähetorni tänaval seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku vähemalt 500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. veebruaril teatati politseile, et kella 5 paiku tungiti Kuusalu vallas Kolgaküla talus kallale 62-aastasele mehele.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Omavoliline sissetung
24. veebruaril murti ukseklaasi lõhkumise teel sisse Põltsamaal Tallinna maanteel asuvasse korterisse, kust varastati erinevaid kliendikaarte ning dokumente. Vargusega tekitatud kahju on umbes 50 eurot.

Tartumaa

Vargus
23. veebruaril varastati Tartus Uuel tänaval asuva korteri esikus rippunud jope taskust rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on umbes 82 eurot.

Kelmus
25. veebruaril teatas 56-aastane mees politseile, et tema ID-kaarti kasutades on ebaseasuslikult sõlmitud mitmeid lepinguid. ID-kaardi oli mees varasemalt kaotanud.

Valgamaa

Vargused
25. veebruari lõuna paiku murti Valgas Tähe tänaval tuulutusasendisse jäetud rõduukse kaudu sisse esimesel korrusel asuvasse korterisse, kust varastati navigatsiooniseade, Delli sülearvuti, sularaha, rahakassa, ehtekarp koos kuld- ja hõbeehetega, LG mobiiltelefon. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 1150 eurot. Politsei pidas kuriteo toimepanemises kahtlustatavatena kinni kaks meest.

25. veebruaril teatati politseile, et Valgas J. Kuperjanovi tänaval asuva õppeasutuse riidehoiust varastati kahe õpilase joped ja spordikott. Vargusega tekitatud kahju on 260 eurot.

25. veebruaril teatati politseile, et Valga linnas Allika tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati Telestari televiisor, digiboks ja ruuter, DVD-mängija, Sony Ericssoni mobiiltelefon, kellraadio ja Lenovo sülearvuti. Vargusega tekitatud esialgne kahju on umbes 1000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
25. veebruaril avastati, et Rakveres Tuleviku tänaval on maja juurest varastatud tellinguid ja tõstuki metallist piirdeid. Esialgne kahju on 228 eurot.

Ööl vastu 25. veebruari tungiti Rakveres Rägavere teel aiaga piiratud maa-alale ja varastati kraana ning veoauto kütusepaakidest kokku 250 liitrit diislikütust. Kahju on 380 eurot.

Sissetung
24. veebruaril avastati, et Tamsalus on Sääse lasteaia piiratud maa-alale tungitud ja musta värviga täis soditud kaheksa majaust ning üks aknaklaas koos aknaraamiga. Midagi ära pole lõhutud. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
24. veebruaril tungiti Narvas Kreenholmi tänaval lukustamata korterisse ja varastati mobiiltelefon LG väärtusega 100 eurot.

25. veebruaril avastati, et Narvas Puškini tänaval on akna kaudu korterisse sisse murtud ja varastatud sülearvuti, televiisor ning ehteid. Kahju on 1035 eurot.

25. veebruaril tankis sõiduauto BMW (registrimärgiga 121AUF) juht Narvas Tallinna maanteel asuvas tanklas 59 liitrit diislikütust ja jättis arve tasumata. Kahju on 80 eurot.

Sissetung
24. veebruaril tungiti Kohtla-Järvel Katse tänaval lukustamata sõiduautosse BMW, millest varastati rahakott koos raha, dokumentide ja pangakaartidega. Kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
24. veebruaril avastati, et Lihulas Pärna tänaval on tungitud majja ja abihoonesse ning varastatud jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Pärnumaa

Vargused
25. veebruaril kella 13.30 paiku varastati Pärnus Tallinna maanteel kauplusest alkoholi. Kahju on 73 eurot. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 38-aastase mehe.

23. veebruaril avastati, et Pärnus Rohelisel tänaval on tungitud abihoonesse ja varastatud tööriistu. Kahju on 210 eurot.

Raplamaa

Vargus
22. veebruaril kella 9 ja 17 vahel varastati Märjamaa vallas Orgita külas ettevõtte territooriumilt ehitusmaterjale. Kahju on 14 000 eurot.

Saaremaa


Vargus
Ööl vastu 14. veebruari tungiti Leisi vallas Linnaka külas talu abihoonesse ning varastati toiduaineid, majapidamistarbeid ja binokkel. Kahju on 200 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 26.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.