Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-02-25 15:11:09)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 300 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 rasket tervisekahjustust, 2 röövimist, 166 varavastast kuritegu, neist 151 vargust (17 eluruumidest, 13 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 6 inimest. Tabati 65 alkoholijoobes ja 6 narkojoobes sõidukijuhti. Tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 938 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 11 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 19 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, 2 salakaubavedamise juhtumit, 2 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
22. veebruaril teatati politseile, et kella 9 paiku rööviti Ehte tänaval 38-aastaselt mehelt sularaha.

Väljapressimine
22. veebruaril kella 8.20 ajal teatati politseile, et Endla tänaval tungiti kallale 40-aastasele mehele ning nõuti temalt pangakaarti koos PIN-koodiga. Politseipatrull pidas kahtlustatavatena kinni 21- ja 27-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised
21. veebruaril kella 8.50 ajal teatati politseile, et Mere puiestee asutuses tungiti konflikti käigus kallale 24-aastasele mehele.

21. veebruaril kella 14.30 ajal teatati politseile, et Mere puiestee trammipeatuses tungiti kallale 61-aastasele naisele.

21. veebruaril kella 19.10 ajal teatati politseile, et Kivila tänava korteris tungiti kallale 20-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 26-aastase mehe.

22. veebruaril kella 00.50 ajal teatati politseile, et Tondiraba tänaval rünnati konflikti käigus 26-aastast meest.

22. veebruaril kella 4 paiku teatati politseile, et Valdeku tänava korteris tungiti kallale 72-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 47-aastase mehe.

22. veebruaril teatati politseile, et kella 12 paiku tungiti Mahtra tänaval konflikti käigus kallale 64-aastasele mehele.

23. veebruaril kella 1.10 paiku teatati politseile, et Müürivahe tänava lõbustuskohas tungiti kallale klienti korrale kutsuma läinud turvatöötajat. Turvatöötajad pidasid kinni ja politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 64-aastase mehe.

23. veebruaril kella 1.20 ajal teatati politseile, et Järveotsa tee korteris tungiti kallale 50-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 58-aastase mehe.

23. veebruaril kella 1.20 ajal teatati politseile, et Tondi tänava korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 52-aastane mees.

23. veebruaril kella 4.40 ajal teatati politseile, et Nõmmel Pärnu maanteel tungis klient tüli käigus kallale taksojuhile.

23. veebruaril kella 10 ajal teatati politseile, et Anni tänava korteris tungiti kallale 28-aastasele naisele.

23. veebruaril teatati politseile, et kella 00.30 paiku tungis klient Pirital asuvas hotellis kallale teenindajale. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 29-aastase mehe.

23. veebruaril tungiti Laevastiku tänaval tüli käigus kallale 40-aastasele mehele. Politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 77-aastase mehe.

23. veebruaril kella 18 paiku teatati politseile, et Koidu tänaval tungiti konflikti käigus kallale 33-aastasele naisele.

23. veebruaril kella 20.50 ajal teatati politseile, et Uus-Maleva tänava korteris tungiti kallale 39-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 40-aastase mehe.

24. veebruaril kella 00.15 ajal teatati politseile, et Puhangu tänava korteris tungiti kallale 47-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 28-aastase naise.

Vargused
21. veebruaril avastati, et Kotka tänaval asuvast garaažist on varastatud valuveljed, suverehvid ja tööriistu. Kahju kokku 1790 eurot.

Ööl vastu 22. veebruari varastati Kibuvitsa tänava maja keldrist kolm jalgratast, tööriistu ning slaalomisuusad ja –saapad. Kahju kokku 3627 eurot.

23. veebruaril varastati Aia tänaval seisnud autost 1500 eurot sularaha.

Ööl vastu 24. veebruari varastati Peterburi teel asuvalt ehituselt tööriistu. Kahju kokku 1825 eurot.

Ööl vastu 24. veebruari varastati Linnu teel asuvast garaažist tööriistu. Kahju kokku 1685 eurot.

24. veebruaril avastati, et Aiandi tänaval asuvast korterist on varastatud mängukonsool ja sülearvuti. Kahju kokku 1100 eurot.

25. veebruaril avastati, et Lembitu tänava maja keldriboksist on varastatud kalastusvarustust, elektrilisi tööriistu, neli suverehvi ja muid asju. Kahju kokku 4131 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
21. veebruaril kella 11.40 ajal teatati politseile, et Viimsi aleviku eramus tungiti tüli käigus kallale 40-aastasele naisele.

23. veebruaril kella 3 paiku teatati politseile, et Kuusalu vallas Kõnnus tungiti elamus kallale 63-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 47-aastase mehe.

23. veebruaril kella 3.30 ajal teatati politseile, et Maardus Keemikute tänaval asuvas lõbustuskohas tungiti kallale 26-aastasele mehele.

23. veebruaril teatati politseile, et kesköö paiku tungiti Nissi vallas Riisiperes tüli käigus kallale 20-aastasele noormehele.

Vargused
Ööl vastu 21. veebruari varastati Jõelähtme vallas Lool soojakust ehitustööriistu. Kahjusumma on täpsustamisel.

22. veebruaril avastati, et Kiili alevikus on eramust varastatud briketti ja metallesemeid. Kahju kokku umbes 160 eurot.

23. veebruaril avastati, et Kiili alevis seisnud autost on varastatud CD-mängija, tulekustuti, kõlarid, bensiinikanister ja pussnuga. Kahju kokku 166 eurot.

23. veebruaril avastati, et Rae vallas on ehitusel soojakust varastatud sülearvuti. Kahjusumma on täpsustamisel.

23. veebruaril avastati, et Maardus Vana-Narva maanteel on ettevõttest varastatud erinevaid tööriistu. Kahjusumma on täpsustamisel.

24. veebruaril avastati, et Paldiskis asuvast garaažist on varastatud kütust. Kahju kokku 77 eurot.

24. veebruaril varastati Vasalemma vallas suvilast telefon ja kolm LED-prini. Kahju kokku 455 eurot.

Öösel vastu 25. veebruari varastati Rae vallas seisnud veoki haagisest kaupa. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused
24. veebruaril kella 13.30 paiku sai politsei teate, et Tartus Riia tänaval asuvas kaubanduskeskuses on kinni peetud kaks meest, kes püüdsid varastada parfüümi. Politsei toimetas mehed politseijaoskonda.

23. veebruaril varastati Tartus Turu tänaval asuvast korterist erinevaid elektroonikaseadmeid ja rahakott koos dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 2190 eurot.

23. veebruaril varastati Tartus Jalaka tänaval bussiootepaviljoni pingi peale unustatud mobiiltelefon LG. Vargusega tekitatud kahju on umbes 175 eurot.

22. veebruaril murti Tartus Lina tänaval sisse korterisse, kust varastati IBM sülearvuti ja Nokia mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 100 eurot.

Ööl vastu 19. veebruari varastati Tartus Turu tänaval asuva maja trepikojast lukustatud meeste jalgratas Fuji Nevada. Vargusega tekitatud kahju on 460 eurot.

Omavolilised sissetungid
Politseile teatati, et 22. veebruaril murti Alatskivi vallas Savimetsa külas sisse sõiduautodesse Volvo V50 ja Toyota Avensis. Mõlemal sõidukil lõhuti parempoolne aknaklaas. Esialgse info kohaselt sõidukitest midagi varastatud ei ole. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 21. veebruari murti Vara vallas Metsakivi külas välisukse lõhkumise teel sisse eramusse. Esialgse info kohaselt majast midagi varastatud ei ole. Lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargused
24. veebruaril kella 13.30 paiku varastati Valgas Pikal tänaval asuvast hoonest järelvalveta jäetud mobiiltelefon Samsung. Vargusega tekitatud kahju on 299 eurot.

24. veebruaril teatati politseile, et Valgas Rohelisel tänaval on sisse murtud garaaži, kust on ära viidud elektriline seguvispel, viis autovelge, kaks õhupüssi, plekkämber ja 5 liitrit klaasipesuvedelikku. Vargusega tekitatud kahju on umbes 650 eurot.

22. veebruaril teatati politseile, et Valgas Võru tänaval on sisse murtud garaažiboksi, kust varastati erinevaid elektrilisi tööriistu ning muid ehitusvahendeid. Vargusega tekitatud kahjusumma on selgitamisel.

Raske tervisekahjustuse tekitamine
22. veebruaril sai politsei häirekeskuselt teate, et Valga haiglas on noahaavadega 29-aastane mees. Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavana Valga linnas Maleva tänaval asuvas korteris kinni 51-aastase mehe. Väidetavalt oli isa ja poja vahel tekkinud tüli alkoholi tarvitamise käigus, mistõttu oli isa löönud noaga pojale rindkeresse.

Omavoliline sissetung
21. veebruaril teatas 57-aastane mees politseile, et Valga linnas Peetri tänaval on akna lõhkumise teel sisse murtud tema korterisse, kust esialgse info kohaselt midagi varastatud ei ole.

Viljandimaa

Vargus
19. veebruaril teatati politseile, et Olustvere alevikus on sisse murtud karjalauta, kust varastati kaks akutrelli. Vargusega tekitatud kahju on 110 eurot. Varguses kahtlustatavana pidas politsei kinni 57-aastase mehe.

Võrumaa

Vargus
22. veebruaril varastati Võrus Jüri tänaval asuva majutusasutuse lukustamata toast iPhone 5 mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
22. veebruaril teatati politseile, et Võrus Vilja tänaval asuva tankla juures on mees pikali maas. Politseinikele 38-aastane alkoholi tarvitanud mees selgitada ei osanud, kes talle kallale tungis. Meedikud viisid mehe Võru haiglasse tervisekontrolli.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
21. veebruaril avastati, et Tapa vallas Patika külas on maaüksuselt maha saetud 11 kuuske. Kahju on selgitamisel.

24. veebruaril tungiti läbi aknaklaasi Haljalas Tallinna maanteel raamatukokku ja varastati arvutikomplekt. Kahju on selgitamisel.

24. veebruaril avastati, et Kadrinas Kalevipoja tänaval on garaaži sisse murtud ja varastatud jalgratas, muruniiduk, trimmer ning teisi tööriistu. Kahju on 2000 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
23. veebruaril lõi 49-aastane mees Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris noaga 30-aastast naist, millega tekitas tervisekahjustuse.

Vargused
20. veebruaril varastati Narvas Puškini tänaval sõiduautol Audi peegel. Kahju on 140 eurot.

21. veebruaril murti Kohtla-Järvel Torujõe tänaval maja keldriboksi ning varastati kaks saagi, neli võsalõikurit ja teisi esemeid. Kahju on 6190 eurot.

Ööl vastu 21. veebruari varastati Jõhvis Sompa tänaval asuvast hoonest tööriistu. Kahju on 110 eurot.

Ööl vastu 21. veebruari varastati Narvas Kalda tänaval sõiduautol BMW mõlemad peeglid. Kahju on 400 eurot.

Ööl vastu 21.veebruari murti Lüganuse vallas Aa külas tallu ja varastati motoroller Muravei. Kahju on täpsustamisel.

21. veebruaril varastati Narvas Puškini tänaval veoautolt Volvo peegel. Kahju on 100 eurot.

22. veebruaril varastati Lüganuse vallas Purtse külas majast tolmuimeja, akordion, lambanahk, elektrikaablit, oksakäärid, aidast aknaraamid ja teisi esemeid. Kahju on 470 eurot.

Ööl vastu 23. veebruari tungiti Narvas Tallinna maanteel kauplusesse ja varastati 25 voodipesukomplekti ja mobiiltelefon. Kahju on 267 eurot.

Ööl vastu 23. veebruari murti Kohtla-Järvel Kalevi tänaval keldrisse ja varastati kartuleid, konserve ning teisi esemeid. Kahju on 100 eurot.

24. veebruaril avastati, et Lüganusel Lüganuse teel on murtud majja ja kõrvalhoonesse ning varastatud muruniiduk, trimmer, mikrolaineahi ja teisi esemeid. Samuti oli lõhutud elektrikilbid ja rikutud jõukaabel. Esialgne kahju on 2000 eurot.

24. veebruari murti Lüganuse vallas Purtse külas suvemajja ja varastati kolm rulli elektrikaablit ning pumbajuhe. Esialgne kahju on 130 eurot.

24. veebruaril avastati, et Jõhvis Hariduse tänaval on korterisse murtud ja varastatud kitarr, kitarrikohver ning spordikott. Kahju on 2047 eurot.

Riigisümboli teotamine
24. veebruaril avastati, et Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval on majaseinalt maha rebitud Eesti lipp

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargused
Ajavahemikul 2.–19. veebruar varastati Türi vallas Vilita külas talumajast saunaahi, ehitusmaterjale ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 21.–22. veebruar varastati Paides Pikal tänaval asuvast korterist mootorsaag. Kahju 250 eurot.

Ajavahemikul 5. november 2013 kuni 23. veebruar 2014 murti Albu vallas Orgmetsa külas sisse talumajja ning varastati pesumasin ja viis karpi kruve. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 95 eurot.

Ööl vastu 24. veebruari varastati Kareda vallas Ämbra külas asutuse territooriumile pargitud veoauto kütusepaagist umbes 140 liitrit diislikütust. Kahju on täpsustamisel.

Läänemaa

Vargused
Ööl vastu 23. veebruari murti Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus sisse kauplusesse. Esialgse hinnangu kohaselt varastati lotopileteid ja alkohoolseid jooke. Varastatu loetelu ja tekitatud kahju on selgitamisel.

23. veebruari õhtupoolikul varastati Haapsalus Männiku teel maja seina äärde jäetud jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
24. veebruaril kella 21 paiku löödi Pärnus Oja tänaval asuvas korteris 36-aastast naist. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

Vargused
21. veebruaril murti Pärnus Lepa tänaval sisse eramusse ning varastati kaks sülearvutit, digitaalne fotokaamera, käekell, mobiiltelefon ja ehteid. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 1063 eurot.

20. veebruaril varastati Vändras Vanal tänaval asuvast asutusest mobiiltelefon. Kahju on 120 eurot.

Ajavahemikul 22.–23. veebruar varastati Pärnus Mere puiesteel asuvas lõbustusasutuses käekott, milles oli mobiiltelefon, rahakott ja muid isiklikke esemeid. Kahju on 530 eurot.

Ajavahemikul 23.–24. veebruar murti Sindis Jaama tänaval sisse kuuri ning varastati jalgratas ja taskulamp. Kahju on 167 eurot.

24. veebruari pärastlõunal varastati Pärnus Sääse tänaval asuvast asutusest rahakott, milles oli sularaha ja erinevaid dokumente. Kahju 100 eurot.

Röövimine
24. veebruaril kella 22.30 paiku rünnati Pärnus J. V. Jannseni tänaval 59-aastast naist ja jõudu kasutades võeti ära tema seljakott, milles oli erinevaid esemeid. Kahju on 207 eurot.

Omavoliline sissetung
Ööl vastu 23. veebruari tungiti Sauga vallas Tammiste külas sisse maja ees seisnud sõiduautosse.

Raplamaa

Vargus
Ööl vastu 22. veebruari varastati Märjamaal Orgita tänavale pargitud veoki kütusepaagist 50 liitrit kütust. Kahju on 68 eurot.

Ööl vastu 24. veebruari varastati Märjamaal Pärnu maanteele pargitud veoauto kütusepaagist 80 liitrit kütust. Kahju on 104 eurot.

Saaremaa

Omavoliline sissetung
23. veebruaril kella 23.45 paiku tungiti Leisi vallas Karja külas sisse talumajja. Politsei pidas sündmuskohal kinni 51-aastase mehe.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.