Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-21 13:08:19)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 103 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 53 varavastast kuritegu, neist 46 vargust (7 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 277 väärtegu. Tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
21. veebruaril kella 00.30 ajal teatati politseile, et Mahtra tänava korteris tungiti kallale 20-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 26-aastase mehe.

21. veebruaril kella 4.10 ajal teatati politseile, et Raekoja platsil tungiti kallale 19-aastasele noormehele. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 15- ja 18-aastase noormehe.

Vargused
20. veebruari öösel varastati Nõmmel ettevõtte majalt vasest fassaadi tükke. Kahju kokku 1000 eurot.

Ööl vastu 20. veebruari varastati Põhja puiesteel seisnud kaubikust reisikohver ja spordikott riiete ja muude asjadega. Kahju kokku 3682 eurot.

20. veebruaril varastati Mulla tänaval keldrist lasermõõtja ja tikksaag. Kahju kokku 2600 eurot.


Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
21. veebruaril kella 6.30 ajal teatati politseile, et Maardus Avara tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele.

Vargus
18. veebruaril avastati, et Jõelähtme vallas Uuskülas on kuurist varastatud umbes 900 liitrit diislikütust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 19. veebruaril tungiti Palamuse alevikus O. Lutsu tänaval asuva kaupluse ees kallale 27-aastasele mehele. Rüseluse käigus kadus ära kannatanu käekell. Kannatanule kallale tunginud mees põgenes sündmuskohalt. Kannatanu pöördus esmaabi saamiseks Jõgeva haiglasse.

Tartumaa

Vargused
20. veebruaril kella 13.30 paiku teatas 66-aastane mees politseile, et Luunja vallas Lohkva külas müüb 19-aastane noormees tema sõiduautolt varastatud velgi. Mees hoiab varast politseinike saabumiseni kinni. Politseinikud pidasid 19-aastase noormehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetasid ta jaoskonda. Varguse ohvriks langenud mehele tagastati tema sõiduki veljed.

19. veebruaril varastati Tartus Küüni tänaval asuva ettevõtte koridorist Cleanfixi tolmuimeja. Vargusega tekitatud kahju on umbes 200 eurot.

19. veebruaril kella 15 paiku varastati Tartus Annelinna suunas liikunud liinibussis tütarlapse jope taskust mobiiltelefon Samsung Galaxy S. Vargusega tekitatud kahju on 199 eurot.

Röövimine
Politseile teatati, et 19. veebruaril kella 20 paiku tungiti Tartus jalakäijate silla juures kallale 16-aastasele noormehele, kellelt varastati rahakott, sülearvuti ja mobiiltelefon. Kahtlustatavate isikute ring on politseile teada. Kannatanu pöördus esmaabi saamiseks TÜ Kliinikumi.

Valgamaa

Vargused
19. veebruaril kella 16.30 paiku teatas 50-aastane mees politseile, et ta pidas Helme vallas Koorkülas kinni väidetava metallivarga, kes püüdis varastada autotõstukit. Autotõstuk oli eelnevalt osadeks lammutatud ning metallitaksole peale laadimisel täielikult rikutud. Omanikule tekitatud kahjusumma on 2500 eurot. Metalli varastada püüdnud isik on tuvastatud.

19. veebruaril murti Valga linnas Metsa tänaval sisse korterisse, kust varastati kuldehteid. Vargusega tekitatud kahju on 660 eurot.

20. veebruaril teatati politseile, et öö jooksul murti plastikakna lahtikangutamisel teel sisse Valgas Metsa tänaval asuvasse korterisse, kust varastati Nokia mobiiltelefon ja kuldehteid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ähvardamine
20. veebruaril teatas 67-aastane mees politseile, et Valgas Tõrva tänaval lähenesid talle kaks tumedanahalist meest, kes järgnesid talle kuni koduni. Räni tänaval, mehe koduukse ees, ähvardati meest noaga ning nõuti tema isiklikke dokumente. Vastutasuks lubasid mehed teatajale maksta iganädalast töötasu. Eakas mees keeldus dokumentide andmisest ning sisenes oma majja, kutsus politsei ning andis neile võimalikult täpsed isikukirjeldused. Tumedanahalised mehed jooksid majahoovist tumeda sõiduauto juurde, millega teadmata suunas lahkusid. Ümbruskonda kontrollinud politseinikud kirjeldustele vastavat sõidukit ja mehi ei leidnud. Noaga ähvardamise käigus keegi vigastada ei saanud.

Viljandimaa

Vargus
20. veebruaril teatati politseile, et Abja vallas Kamara külas murti sisse lukustatud kuuri, kust varastati 8 suverehvi koos velgedega, tööriistakohver ja 2 matkatooli. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargused
17. veebruaril teatati politseile, et Rõuge vallas Roobi külas on sisse murtud tallu, kust varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

19. veebruaril teatati politseile, et Rõuge vallas Haabsilla külas varastati talu kõrvalhoonest kaks Husqvarna mootorsaagi. Vargusega tekitatud kahju on 470 eurot.

Ööl vastu 20. veebruari varastati Võru vallas Raiste külas vaba juurdepääsuga talu hoovilt umbes 650 kilogrammi vanametalli. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel. Politsei on kuriteos kahtlustatavatena üle kuulanud kaks meest.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ööl vastu 20. veebruari lõhuti Tamsalus Kalmistu põigu kõrvalhoone ukselukk ja varastati mootorsaag Makita ning 5-liitrine kanister bensiiniga. Kahju on 197 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
19. veebruaril kella 17 paiku varastati Sillamäel Viru puiesteele pargitud sõiduautost mobiiltelefon HTC One. Kahju on 458 eurot.

20. veebruaril varastati Narvas Pähklimäe tänava kooli juurest koolikott koos õpikute ja telefoniga LG Optimus. Kahju on 220 eurot.

20. veebruaril teatati politseile, et Narvas Kerese tänava juuksurisalongis varastati kaks mobiiltelefoni Samsung. Kahju on 250 eurot.

Tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamine
20. veebruaril kella 3 paiku esitas Narvas Mõisa tänaval mees patrullpolitseinikule talle mittekuuluva mootorsõiduki juhiloa. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 23-aastane mees.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Kehaline väärkohtlemine
20. veebruaril kella 9.30 paiku tungiti Pärnus merimetsa tänaval kallale 55-aastasele naisele.

Vargused
20. veebruaril kella 15 paiku varastati Pärnus Papiniidu tänaval kauplusest tööriistu. Kahju on 101 eurot. Politsei on kahtlustatavatena kinni pidanud 56-, 29- ja 39-aastase mehe.

7. veebruaril avastati, et Sauga vallas Tammiste külas Siinuse teel on tungitud abihoonesse ja varastatud elektrilisi tööriistu. Kahju on 700 eurot.

20. veebruaril avastati, et Sauga vallas Tammiste külas Nurmika tänaval on tungitud abihoonesse ja varastatud murutrimmer. Kahju on 300 eurot.

Omavoliline sissetung
20. veebruaril avastati, et Sauga vallas Tammiste külas Siinuse teel on tungitud abihoonesse.

Raplamaa

Vargused
Ööl vastu 20. veebruari varastati Rapla vallas Valtu külas Öökulli tänaval sõiduautost kütust. Kahju on 90 eurot.

7. veebruaril avastati, et Märjamaa vallas Ringuta külas on varastatud kasvavat metsa. Kahju on 10 606 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 21.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.