Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeerium kuulutab välja luulekonkursi koolinoortele (2006-04-10 16:07:29)

 

Põllumajandusministeerium ootab õpilasi osalema maaelu teemalisel luulekonkursil “Maal on mõnus!”, mille eesmärgiks on panna noori mõtlema selle üle, mis teeb maal olemise heaks.

Noored saavad oma luuletusi konkursile esitada 10. aprillist 21. maini. Iga õpilane võib konkursile saata kuni kolm luuletust. Lisaks konkursi põhiteemale “Maal on mõnus!” võib luuletada ka järgmistel alateemadel: “Jälg kastemärjal rohul”, “Räpin maa mõnusaks”, “Linnamees maal ja Maamees linnas”.



Võisteldakse kolmes vanuserühmas: 7-10, 11-15 ning 16-18 eluaastat. Igas vanuserühmas antakse välja I, II ja III koha auhinnad. Samuti tunnustatakse kõige rohkem õpilastöid esitanud õpetajaid. Þürii moodustatakse Põllumajandusministeeriumi ametnikest ning väljavalitud töödest koostatakse ministeeriumis näitus.


Auhinnad paneb välja Põllumajandusministeerium koostöös MTÜ Eesti Maaturismiga. Lisaks autasustab Põllumajandusministeerium parimate tööde esitajaid unikaalse kunstilise meenega. Oma eriauhinna panevad välja Eesti Põllumajandus- Kaubanduskoda ning Maaelu Edendamise Sihtasutus. Auhindade üleandmine ja tublimate tunnustamine toimub 31. mail Põllumajandusministeeriumis korraldataval ministri vastuvõtul.

Luuletusi saab ministeeriumisse saata elektronposti aadressil noortekonkurss@agri.ee või postiaadressil EV Põllumajandusministeerium, Lai 39/41, 15056
Tallinn, märgusõna „Noortekonkurss”. Luuletusi saab ka üles laadida konkursi lehele loodud keskkonda, aadressil www.agri.ee/noortekonkurss. Esitatud tööd peavad olema eesti keeles ning luuletuste minimaalne pikkus on 12 rida ning maksimaalne 36 rida.

Täpsem info konkursi tingimuste kohta aadressil www.agri.ee/noortekonkurss.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 10.04.2006 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.