Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei pidas kinni kahes Järvamaa põlengus kahtlustatava (2014-02-20 18:18:21)

Paide politsei on kinni pidanud 19-aastase noormehe, keda on alust kahtlustada 2013. aasta sügisel Järvamaal toimunud kahe põlengu põhjustamises. Tema suhtes on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb asja rikkumist või hävitamist, mille eest on ette nähtud rahaline karistus või kuni viieaastane vangistuse.

Politseil ei ole andmeid selle kohta, et kinni peetud isik oleks seotud teiste põlengutega ning, et oleks tegemist sarisüütamistega. Möödunud aastal toimus Järvamaal viis tulekahju, mis pälvisid meedias suurt tähelepanu. Kõigi uurimiseks algatas politsei kriminaalmenetluse.

Lääne prefektuur pani seoses suvel ja sügisel Järvamaal toimunud põlengutega välja täiendavad patrullid. Möödunud aasta detsembrist kuni käesoleva aasta jaanuarini tegi politsei süütamiste ärahoidmise ja süütajate tabamiseks täiendavat patrullimist kokku 1253 tundi. Lisaks politseinikele käisid patrullimas ka kaitseliitlased, kelle tegevust toetasid eraettevõtjad.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.