TOIDUHÜGIEEN
Toimumisaeg ja -koht:
07.03.2014 (R), Tartus Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, kell 10-15;
21.03.2014 (R), Tartus Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 305 NB! VENE KEELES, kell 14-19
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)
Teemad:
- Toitu käsitlevad õigusaktid
- Toiduhügieeni põhimõtted
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja infektsioonid
- Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
- Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
- Puhastamine, desinfitseerimine
- Isiklik hügieen
- Enesekontrolli põhimõtted
Õppejõud:
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor;
Jelena Laarin, Terviseameti Lõuna talituse juhtivinspektor;
Õppeteenustasu: 25 EUR (sisaldab õppetööd, koolitusmaterjale, kohvipausi ja tunnistust).
VAJALIK EELREGISTREERIMINE, maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/
NB! Võimalus tellida koolitus asutusse kohapeale. Küsi pakkumist!
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool