Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-20 13:38:07)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist, 57 varavastast kuritegu, neist 50 vargust (6 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 3 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 319 väärtegu. Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 2 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
19. veebruaril kella 1.10 ajal teatati politseile, et Puhangu tänava korteris tungiti kallale 41-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 47-aastase mehe.

19. veebruaril teatati politseile, et kella 14 paiku tungiti Priisle tee korteris kallale 31-aastasele naisele.

20. veebruaril kella 2.50 ajal teatati politseile, et Angerja tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele.

Harjumaa

Vargus
19. veebruaril avastati, et Jõelähtme vallas Ihasalus on suvilast varastatud külmkapp, tolmuimeja, mikrouun, kaks trimmerit, muruniiduk, professionaalne elektrisaag ja –höövel, saepuru tolmuimeja, erinevaid tööriistu, ratastool ja muid asju. Kahju kokku umbes 16330 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 18. veebruaril tungis alkoholijoobes 39-aastane mees Jõgeval Tähe tänaval asuvas korteris kallale 32-aastasele naisele ning püüdis teda noaga lüüa. Ründe käigus keegi vigastada ei saanud. Sündmuskohale saabunud politseinikud võtsid 39-aastaselt mehelt noa ning toimetasid ta kainenema.

Põlvamaa


Kehaline väärkohtlemine
19. veebruaril teatas 78-aastane mees politseile, et Mooste alevis tungis talle tüli käigus kallale 60-aastane mees.

Tartumaa

Vargus
19. veebruaril teatati politseile, et Tartus Turu tänaval asuvas kaubanduskeskuses peeti kinni 26-aastane naine, kes püüdis kauplusest väljuda kauba eest maksmata. Politsei toimetas naise kuriteos kahtlustatavana politseijaoskonda.

Valgamaa

Vargus
Politseile teatati, et ööl vastu 18. veebruari varastati Hummuli vallas Jeti külas Voola teel asuvas karjääris kolmest veokist umbes 600 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Omavoliline sissetung
19. veebruaril teatati politseile, et Valgas Piiri tänaval asuvasse korterisse on akna lõhkumise teel sisse murtud ning ära on viidud veekeetja, 5 lihakonservi ja mõned pakid teed. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Varguse katsed
Politseile teatati, et 11. veebruaril kella 19.15 ajal püüdsid kolm seni tuvastamata meest Valgas Kungla tänaval 61-aastaselt naiselt ära varastada käekotti. Varaste ohvriks langenud naine hoidis oma kotti tugevalt kinni ning hakkas karjuma ja nii ei õnnestunud meestel käekotti naisel käest tõmmata. Tundmatud noormehed jooksid minema.

Politseile teatati, et 11. veebruaril kella 19.45 ajal püüdsid kaks seni tuvastamata meest Valgas Uuel tänaval 56-aastaselt naiselt varastada kandekotti. Varaste ohvriks langenud naine hoidis aga oma kotti nii tugevalt, et meestel ei õnnestunud naiselt kotti kätte saada. Üks meestest komistas ja lasi kandekotist lahti, misjärel jooksid mehed minema.

Viljandimaa

Vargused
19. veebruaril avastati, et Suure-Jaani vallas Jälevere külas on sisse murtud suvilasse, kust on ära viidud muruniiduk, mootorsaag ja kaks kummipaati. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

18. veebruaril varastati Viljandis Kesk-Kaare tänaval asuva õppehoone garderoobist järelevalveta jäetud mobiiltelefon Samsung Galaxy S4. Vargusega tekitatud kahju on 480 eurot.

18. veebruaril murti Viljandis Kalevi tänaval sisse lukustatud garaaži, kust varastati meeste jalgratas ja käsisaag. Vargusega tekitatud kahju on umbes 90 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
19. veebruaril teatati politseile, et Tapal Jäneda vallas murti sisse töökotta, kust varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 1450 eurot.

19. veebruaril teatati politseile, et Sõmeru vallas Ussimäe külas murti eramusse sisse ja varastati 350 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
19. veebruaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee tankla autopesulast varastati välisseade Codax. Kahju on täpsustamisel.

19. veebruaril teatati politseile, et Jõhvis Tartu maanteel asuvast autoteenindusest varastati kaheksa autorehvi. Kahju on 800 eurot.

19. veebruaril teatati politseile, et Lüganusel Lohkuse külas lõhuti talumaja aknad ja varastati kuurist kaabel, käru ja muud esemed. Kahju on 250 eurot.

19. veebruaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteele pargitud sõiduautost varastati automakk ja muid esemeid. Kahju on 254 eurot.

19. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla tee ehitusobjektilt varastati AS-le kuuluvad tööriistad. Kahju on 1030 eurot.

19. veebruaril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänavale pargitud sõiduautost varastati automakk ja taksomeeter. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 24-aastane mees.

19. veebruaril teatati politseile, et Iisakus Kuru külas varastati garaažist trimmer Stihl, muruniiduk ja võsalõikaja. Kahju on 1950 eurot.

19. veebruaril teatati politseile, et Jõhvis Lennuki tänava majast varastati mobiiltelefon. Kahju on 145 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Vargus
19. veebruaril kella 16 paiku varastati Paides Pärnu tänaval kauplusest riideid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargused
12. veebruaril avastati, et Pärnus Kooli tänaval on kortermaja koridorist varastatud lapsevanker. Kahju on 235 eurot.

9. veebruaril avastati, et Pärnus Riia maanteel on varastatud meelelahutusasutuses mobiiltelefon. Kahju on 650 eurot.

Raplamaa

Vargused
19. veebruaril avastati, et Järvakandi vallas Tallinna maanteel on abihoonest varastatud jalgratas. Kahju on 250 eurot.

18. veebruaril kella 14.30 ja 16 vahel varastati Kohilas Kooli tänaval asutuse riietusruumis mobiiltelefon. Kahju on 110 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.