Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-19 14:29:02)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 41 varavastast kuritegu, neist 31 vargust (3 eluruumidest, 5 sõidukitest). Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 243 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 5 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 2 välismaalast, Eestist saadetu välja 2 isikut, tuvastati 2 piirirežiimi rikkumist. Esitati 2 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
18. veebruaril kella 22 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 72- ja 70-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 48-aastase mehe.

18. veebruaril kella 22.50 ajal teatati politseile, et Paekaare tänava korteris tungiti kallale 61-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 52-aastase naise.

Ähvardamine
19. veebruaril kella 1.40 ajal anti politseile teada, et Sitsi tänava korteris ähvardati 38-aastast naist vägivallaga. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 40-aastase mehe.

Vargus
18. veebruaril varastati Ahtri tänaval seisnud autost kohver, milles olid sülearvuti, riideid ja muid asju. Kahju kokku 1070 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
18. veebruaril kella 12 paiku teatati politseile, et Loksal Tallinna tänava korteris tungiti kallale 48-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 47-aastase mehe.

18. veebruaril kella 18.30 ajal teatati politseile, et Kehras Kose maantee korteris tungiti kallale 41-aastasele naisele.

19. veebruaril kella 00.35 ajal teatati politseile, et Maardus Muuga aedlinna eramus tungiti kallale 18-aastasele neiule. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 39-aastase mehe.

Vargus
18. veebruaril teatati politseile, et Keila vallas Leholas on vahelaost varastatud 6,8 tihumeetrit 3-meetri pikkusi kuusenotte. Kahju kokku 203 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa


Ähvardamine
18. veebruaril teatati politseile, et Tsirguliina alevikus Valga maanteel asuvas korteris ähvardas alkoholi tarvitanud tuttav 37-aastane naine teist 35-aastast naist. Politseinikud toimetasid alkoholijoobes naise kainenema.

Kehaline väärkohtlemine
15. veebruaril teatati politseile, et Helme vallas Jõgeveste külas tungis 18-aastane noormees tüli käigus kallale teisele sama vanale noormehele.

Viljandimaa

Vargus
17. veebruaril teatati politseile, et Tarvastu vallas Maltsa külas murti sisse suvekodu sauna, kust varastati soojaveemahuti. Sisse murti ka aita, kust varastati elektripliit. Vargusega tekitatud kahjusumma on 580 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et 18. veebruaril tungiti Pärsti vallas Pinska külas kallale 30-aastasele mehele.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Vargused
18. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänava majas asuvast metallkapist AS-le kuuluv gaasiballoon. Kahju on 102 eurot.

18. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava keldriboksist varastati elektrimootor, kanistrid ja muud esemed. Kahju on 236 eurot.

18. veebruaril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänavale pargitud sõiduautost varastati käekott. Kahju on 360 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
6. veebruari pealelõunal tungiti Haapsalus Kastani tänaval korteris kallale 45-aastasele mehele, 40- ja 32-aastasele naisele.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. veebruari varahommikul tekitati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse ees kehavigastusi 43-aastasele mehele.

Vargused
15. veebruaril avastati, et Vändra vallas Kaansoo külas on tungitud majja ja abihoonesse ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 4038 eurot.

16. veebruaril avastati, et Audru vallas Ridalepa külas on tungitud talu abihoonesse ja varastatud rehve. Kahju on 590 eurot.

Omavoliline sissetung
7. veebruaril avastati, et Surju vallas Jaamakülas on tungitud majja.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
17. veebruaril kella 19.10 paiku löödi Rapla vallas Ridakülas talus 44-aastast meest.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.