Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-18 12:43:17)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 121 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 1 avaliku korra rasket rikkumist, 62 varavastast kuritegu, neist 49 vargust (13 eluruumidest, 1 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 4 narkosüütegu. Registreeriti 324 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
17. veebruaril kella 17.45 ajal teatati politseile, et Kalevipoja tänava korteris tungiti kallale 53-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 49-aastase mehe.

17. veebruaril kella 18.15 ajal teatati politseile, et Arbu tänava korteris tungiti kallale 78-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 46-aastase mehe.

17. veebruaril kella 20.30 ajal sai politsei teate, et Luise tänava korteris tungiti kallale 41-aastasele mehele. Politsei tabas hiljem ja viis peksmises kahtlustatavana jaoskonda 22-aastasee mehe.

18. veebruaril kella 1.50 ajal teatati politseile, et Kollase tänava korteris tungiti kallale 46-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 49-aastase mehe.

Vargus
17. veebruaril avastati, et nädalavahetuse jooksul on Rohu tänaval asuvast laost varastatud erinevaid tööriistu. Kahju kokku 2500 eurot.

Harjumaa

Vargused
17. veebruaril teatati politseile, et Kiili vallas on talu abihoonetest varastatud erinevaid metallesemeid. Kahjusumma 500 eurot.

17. veebruaril avastati, et Saku vallas Tagadil on töökojast varastatud keevitusaparaat ja gaasiballoon.

17. veebruaril varastati Harku vallas asuvast eramust teler, tahvelarvuti, kohvimasin, stereosüsteem, naviseade, fotoaparaat, väärisesemeid ja alkoholi. Kahju kokku 4341 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Ööl vastu 15. veebruari murti sisse Torma vallas Võidivere külas taluhoonesse, kust varastati keevitustarbeid, kaableid, kütust, mootorsaag ning teisi esemeid. Vargusega tekitatud kahju on umbes 2000 eurot.

Põlvamaa

Vargus
15. veebruaril teatati politseile, et Veriora vallas Vareste külas varastati talu kõrvalhoonest kaks höövelpinki ja erinevaid vanaaegseid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Omavoliline sissetung
17. veebruaril teatati politseile, et Vara vallas Metsakivi külas murti sisse tallu. Esialgse info kohaselt majast midagi varastatud ei ole. Ukse lukkude lõhkumisega tekitatud kahju on 100 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine
17. veebruaril kella 3 paiku teatati politseile, et Tartus F. Tuglase tänaval põleb sõiduauto Kia Sorento. Põlengu tagajärjel sai tulekahjustusi ka varikatus, mille alla sõiduk oli pargitud. Kahjusumma on selgitamisel.

Vargused
Ööl vastu 15. veebruari murti sisse Tartus Turu tänaval asuvasse korterisse, kust varastati erinevaid fototarbeid, riideid, jalatseid, kodutehnikat ja muid esemeid. Esialgne kahjusumma on umbes 4400 eurot.

Ööl vastu 15. veebruari murti Nõo vallas Meeri külas sisse lukustatud kuuri, kust varastati musta värvi Lingbeni mopeed registreerimistunnusega 946D. Vargusega tekitatud kahju on 750 eurot.

Viljandimaa

Vargus
16. veebruaril kella 20 paiku teatati politseile, et Viljandis Uueveski teel asuvast kauplusest varastati erinevaid alkohoolseid jooke. Kahtlustatavana pidas politsei kinni 27-aastane alkoholi tarvitanud mehe, kes viidi kainenema. Mehe käest saadud kaup tagastati kauplusele.

Omavoliline sissetung
15. veebruaril teatati politseile, et Viljandi linnas Tartu tänaval asuva korteri uks on ära lõhutud. Korterist on püütud ära viia mängukonsooli ning maiustusi, mis olid kilekotiga välisukse juurde valmis pandud.

Võrumaa

Vargus
17. veebruaril teatati politseile, et Rõuge vallas Roobi külas murti sisse talu kõrvalhoonesse, kust varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Röövimine
17. veebruaril kell 20.20 haaras seni tundmatu mees Haljalas asuvas tanklas klienditeenindajast kinni ning ähvarduse saatel käskis anda kassast raha. Mees lahkus tanklast koos kassasahtliga. Esialgne kahju on 403 eurot.

Vargused
14. veebruaril varastati Kadrinas Kalevipoja tänaval lukustatud trepikojast kaks jalgratast. Kahju on 539 eurot.

15. veebruaril varastati Rakvere vallas Tõrremäe külas kaubanduskeskuse poest meestedressipluus väärtusega 82 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
15. veebruari öösel varastas tundmatu noormees Narvas Võidu tänaval avalikult 37-aastaselt mehelt käekoti, milles oli sõiduautovõtmed, rahakott, mobiiltelefon ja teised esemed. Kahju on 120 eurot.

Ööl vastu 17. veebruari varastati Narvas Puškini tänaval baaris 34-aastaselt mehelt mobiiltelefon. Kahju on 700 eurot.

Ööl vastu 17. veebruari varastati Narvas Tallinna maanteel sõiduautost Audi autoaku. Kahju on 70 eurot.

17. veebruaril tungiti läbi akna Narvas Viru tänaval korterisse, kust varastati mobiiltelefon, rahakott ja 500 rubla. Kahju on 227 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Kehaline väärkohtlemine
16. veebruaril kella 2.45 paiku löödi Pärnus Vee tänaval meelelahutusasutuses 24-aastast meest.

Vargused
15. veebruaril kella 13 ja 14.30 vahel varastati Häädemeeste vallas Kabli külas talust erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

15. veebruaril kella 2 ja 14 vahel varastati Pärnus Suur–Kuke tänaval korterist sülearvuti. Kahju on 480 eurot.

Raplamaa

Vargus
17. veebruaril avastati, et Raplas Heina tänaval on tungitud ettevõtte territooriumile ja varastatud akusid. Kahju on 3200 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.