Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-02-17 17:56:28)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 214 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 3 röövimist, 111 varavastast kuritegu, neist 93 vargust (17 eluruumidest, 10 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 1 inimene. Tabati 46 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 6 narkosüütegu. Registreeriti 648 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 9 välismaalast, tuvastati 3 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalast, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 3 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 3 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
16. veebruaril kella 1 ajal teatati politseile, et Harju tänaval asuvas lõbustuskohas tungiti kallale turvatöötajale. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 49-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised
14. veebruaril kella 17.40 ajal teatati politseile, et Läänemere teel tungiti kallale 24-aastasele mehele.

15. veebruaril kella 1.10 ajal teatati politseile, et Endla tänaval tungiti kallale agressiivset klienti kinni pidanud turvatöötajale. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 19-aastase mehe.

15. veebruaril kella 2 paiku tungisid Läänemere teel konflikti käigus teineteisele kallale kaks 22-aastast naist. Politsei viis osapooled asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

15. veebruaril kella 2.40 ajal teatati politseile, et Kopliranna tänava korteris tungiti kallale 35-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 31-aastase mehe.

15. veebruaril kella 20.30 ajal teatati politseile, et Raua tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 37-aastase mehe.

16. veebruaril kella 2 ajal teatati politseile, et Vana-Viru tänava lõbustusasutuses tungiti kallale turvatöötajale. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 28-aastase mehe.

16. veebruaril kella 16.40 ajal teatati politseile, et Tammsaare teel tungiti tüli käigus kallale 52-aastasele mehele.

16. veebruaril kella 16.40 paiku teatati politseile, et Amburi tänava korteris tungiti kallale 23-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 24-aastase mehe.

16. veebruaril kella 21.15 ajal teatati politseile, et Vilde tee korteris tungiti kallale 30-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 41-aastase mehe.

16. veebruaril kella 22.30 ajal teatati politseile, Raadiku tänava lõbustusasutuses läks klientide ja teenindajate vahel kakluseks. Kahtlustatavatena viis politsei jaoskonda 26- ja 48-aastase naise.

Ähvardamine
15. veebruaril kella 20 ajal teatati politseile, et Pelguranna tänava korteris ähvardati noaga 32-aastast meest. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 53-aastase naise.

Vargused
14. veebruaril avastati, et Nõmmel Pärnu maanteel seisnud kaubikust on varastatud tubakatooteid 3524 euro väärtuses.

15. veebruaril varastati Ahtri tänaval seisnud kaubikust tööriistu ja muid isiklikke asju. Kahju kokku 2986 eurot.

16. veebruaril avastati, et Vabaduse puiesteel asuvast garaažist on varastatud sõiduauto suverehvid ja laste jalgratas. Kahju kokku 2200 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
16. veebruaril kella 5 paiku teatati politseile, et Maardus Muuga aedlinnas tungiti tüli käigus kallale 21-aastasele mehele.

16. veebruaril kella 20.45 ajal teatati politseile, et Maardus Muuga aedlinna majas tungiti kallale 35-aastasele naisele.

Vargused
Ööl vastu 14. veebruari varastati Raasikul soojakust kaks mikrolaineahju, riideid, alkoholi ja muid asju. Samuti varastati lähedal asuvast majast tööriistu, kodutehnikat, toiduained ja muid asju. Kahju kokku 925 eurot.

Ööl vastu 14. veebruari varastati Paldiskis seisnud veokist 150 liitrit kütust.

14. veebruari õhtul varastati Harku vallas Tiskres korterist teler, kaks süle- ja üks tahvelarvuti ja naaritsanahkne kasukas. Esialgne kahjusumma on umbes 15000 eurot.

15. veebruaril avastati, et Kiili vallas on suvemajast varastatud muruniidukeid ja muid asju. Kahju kokku 1758 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargused
Politseile teatati, et 15. veebruaril lõhuti Jõgeval Sauna tänaval sõiduauto Citroen Berlingo vasakpoolne poritiib, juhiuks ja juhipoolne aknaklaas. Sõiduki salongist varastati Samsungi mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

14. veebruaril teatati politseile, et Pajusi vallas Lahavere külas on sisse murtud talu kõrvalhoonesse, kust varastati erinevaid vaskjuhtmeid. Esialgne kahju on 150 eurot.

Omavoliline sissetung
14. veebruaril teatati politseile, et Palamuse vallas Luua külas on sisse murtud sõiduautosse Volkswagen Passat, millel lõhuti süütelukk. Sissemurdmise ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Vargus
Ööl vastu 14. veebruari varastati Räpina vallas Kõnnu külas John Deere metsaveotraktorilt töötuled. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Röövimine
Ööl vastu 17. veebruarit sisenesid kolm alkoholi tarvitanud meest Tartus Kesk tänaval lukustamata korterisse. Kaks meest olid korteriomanikule tuttavad, kolmas võõras. Tekkinud sõnavahetuse käigus löödi korteriomanikku ja tõmmati tal käest mobiiltelefon HTC. Politseinikud asusid ühes korteriomaniku ja tema kaaslasega röövi toime pannud ja põgenenud isikuid piirkonnast otsima. Sõbra tänaval pidasid korrakaitsjad kinni kaks meest, neist üks toimetati kainenema. Röövitud telefoni meeste käest ei leitud.

Valgamaa

Vargused
14. veebruaril teatati politseile, et Puka vallas Ruuna külas on sisse murtud lukustatud tallu, kust varastati Stihli mootorsaag, 500 grammi võid ja pakk juustu. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 600 eurot.

14. veebruaril teatas Helme vallas Jõgeveste külas elav mees, et tema pangakaart on kadunud ning tema teadmata on pangakontolt välja võetud suurem summa sularaha.

Politseile teatati, et 14 veebruaril läks 26-aastane naine oma remonditud sülearvutile järele, kus naisega kaasa läinud tuttav mees rüperaali enda kätte võttis ning seda omanikule tagastamast keeldus.

14. veebruaril teatas 25-aastane mees, et Valgas Pärna puiesteel asuvas korteris varastati peo käigus ära tema järelevalveta jäetud mobiiltelefon Sony. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

16. veebruaril teatati politseile, et Valga linnas Piiri tänaval on sisse murtud tühjana seisvasse korterisse, kust on ära viidud Vesteli televiisor, katkine külmkapp. Sissemurdmisega lõhuti mitmed korteri ukselukud. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
15. veebruaril teatas 44-aastane mees politseile, et Valgas Pärnu tänaval asuvas korteris tungis tuttav mees talle tüli käigus kallale ning lõhkus ära tema mobiiltelefoni.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
14. veebruaril teatati politseile, et Olustvere alevikus Jaamaküla põik asuvas korteris tungis 51-aastane naine kallale oma 77-aastasele emale. Politseinikel tuli agressiivse 51-aastase naise raviasutusse viimisel kasutada enda ja naise ohutuse tagamiseks käeraudu. Kallaletungis viga saanud eaka naise viisid meedikud Viljandi haiglasse tervisekontrolli.

Vargus
15. veebruaril teatas 25-aastane mees politseile, et Viljandis C. R. Jakobsoni tänaval asuvas meelelahutusasutuses varastati tema rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on 130 eurot.

Võrumaa

Vargus
14. veebruaril teatati politseile, et Vastseliina alevis Võidu tänaval asuvast maja kõrvalhoonest on varastatud Echo mootorsaag ja MTD murutrimmer. Vargusega tekitatud kahju on 550 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
14. veebruaril avastati, et Rakveres Saue tänaval on garaažiboksi sisse murtud ning varastatud elektrilisi ja käsitööriistu, kummipaat ja kolm valuvelge koos suverehvidega. Kahju on 2860 eurot.

Nädalavahetusel tungiti läbi akna Kadrina vallas Hulja alevikus Vandu teel tootmishoonesse ja varastati neli veoautorehvi, survepesur, 10 liitrit bensiini ning metsaveokidetaile. Kahju on 1513 eurot.

16. veebruaril tungiti Vinni vallas Obja külas kahte tallu ja kõrvalhoonetesse, kust varastati metallesemeid, mille kogus ning kahjusumma on selgitamisel.

Ida-Virumaa


Röövimised
Ööl vastu 15. veebruari tungisid kolm meest Sillamäel Tallinna maanteel eramajja ja peksid 55-aastast majaomanikku. Seejärel rööviti majast metallpaak. Kahju on selgitamisel.

15. veebruari öösel peksid seni tundmatud isikud Narvas Mõisa tänaval 41-aastast meest ja röövisid jope ning isiklikke esemeid. Kahju on 92 eurot.

16. veebruaril kasutas tundmatu mees Jõhvis Rakvere tänaval 24-aastase mehe suhtes vägivalda ja röövis koti, milles oli vanaaegsed paberrahatähed ning kampsun. Kahju on 400 eurot.

Kehalised väärkohtlemised
14. veebruaril peksis tundmatu mees Sillamäel Mere tänaval 38-aastast meest.

16. veebruaril peksis tundmatu mees Jõhvi viadukti juures 26-aastast meest.

Vargused
14. veebruaril teatati politseile, et Narvas Puškini tänava maja juurde pargitud sõiduautost Audi varastati automakk. Kahju on 100 eurot.

14. veebruaril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänavale pargitud sõiduautost Mazda varastati autokaamera. Kahju on 100 eurot.

14. veebruaril teatati politseile, et Vaivara valla Sirgalas Metskonna teel asuvast garaažiboksist varastati bensiinimootoriga pump ja tööriistu. Kahju on selgitamisel.

15. veebruaril varastati Kohtla-Järvel Ravi tänaval korterist rahakott, milles oli 115 eurot, juhiluba ja pangakaardid. Kahju on 185 eurot.

Omastamine
17. veebruari öösel omastas tundmatu mees avalikult Narvas Kreenholmi tänaval 50-aastaselt naiselt koti, milles oli 40 eurot, dokumendid ja kosmeetika. Kahju on 175 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
15. veebruari varahommikul löödi Paides Liiva tänaval 57-aastast meest.

Vargus
14. veebruaril avastati, et Türi vallas Kabala külas Tiigi tänaval on tungitud majja. Varastatud esemed ja kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
14. veebruaril avastati, et Väätsa vallas Roovere külas on tungitud talu abihoonesse ja hoovis seisnud sõidukisse ning varastati metallist esemeid. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
15. veebruaril kella 20 paiku löödi Haapsalus Kuuse tänaval 19-aastast noormeest.

Vargused
15. veebruaril avastati, et Martna vallas Väike–Lähtru külas on tungitud tallu ja abihoonesse ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Tapmine
15. veebruaril kella 23 paiku leiti Pärnus Liiva tänaval kortermaja koridorist 39-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 37-aastase mehe.

Kehaline väärkohtlemine
15. veebruari varahommikul tungiti Pärnus Kastani tänava ja Riia maantee ristmikul kallale 28-aastasele mehele.

Vargused
15. veebruaril kella 4 ja 4.30 vahel varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses käekott, milles oli rahakott sularaha ning dokumentidega ja mobiiltelefon. Kahju on 200 eurot.

15. veebruaril avastati, et Pärnus Papiniidu tänaval on tungitud ettevõtte abihoonesse ja varastatud tööriistu ning mootor. Kahju on selgitamisel.

15. veebruaril avastati, et Koeru vallas Puhmu külas on tungitud hoonesse ja varastatud rehve. Kahju on 300 eurot.


Omavoliline sissetung
14. veebruaril avastati, et Pärnus Jaani tänaval on tungitud majja.

Asja omavoliline kasutamine
15. veebruaril avastati, et Pärnus Lennuki tänaval on korterelamu territooriumilt omavoliliselt võetud sõiduauto. Kahju on 1500 eurot.

Raplamaa

Vargused
16. veebruaril avastati, et Kohila vallas Hageri külas talu abihoonesse ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 4740 eurot.

14. veebruaril avastati, et Märjamaal Uuel tänaval on tungitud ettevõtte merekonteinerisse ning varastatud varuosi. Kahju on selgitamisel.

15. veebruaril avastati, et Kohilas Vabaduse tänaval on tungitud majja ja varastatud sularaha, ehteid ning rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on selgitamisel.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.