Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 8. nädala eelinfo (2014-02-17 01:28:13)

Esmaspäev, 17. veebruar

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb EL põllumajandus- ja kalandusnõukogul Brüsselis. Seekordsel nõukogu istungil arutatakse piimakvoodi, koolipiima ja -puuvilja kava ning sigade Aafrika katku teemasid.
Toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev osaleb Riigikogu maaelukomisjonis ja EL asjade komisjonis, kus on arutlusel Eesti seisukohad kloonimise ja uuendtoidu määruste eelnõude osas.

Teisipäev, 18. veebruar
Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osalevad Riigikogu maaelu- ja keskkonnakomisjonide ühisistungil, kus arutatakse Liivi lahe räimepüügikorralduse küsimusi ning ettepanekuid tuua seadustesse sisse randlase ja lautri mõisted.

Kolmapäev, 19. veebruar
- Minister Seeder osaleb Riigikogu infotunnis.
- Põllumajandusministeeriumis toimub Eesti toidu arengukava koostamise töörühma teine koosolek. - Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osaleb kalandussektori kohtumisel Mereakadeemiaga, kus tutvustatakse Mereakadeemia ümberkorraldamisi ning tutvutakse Mereakadeemia laboritesse Euroopa Kalandusfondi abil loodud võimalustega.

Neljapäev, 20. veebruar
- Minister Seeder osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.
- Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti osaleb taastuvate loodusvarade teaduskeskuse avamisel Eesti Maaülikoolis, Tartus.
Lisainfo EMÜ kodulehel.
- Maamajanduse Infokeskuses, Jänedal toimub kohaliku toidu teemapäev, kus arutatakse teaduse, arenduse ja innovatsiooni võimalusi lühikeses tarneahelas. Kohtumise eesmärk on anda teadmisi ja mõtteid lühikese tarneahela arendamisele pühendatud Euroopa innovatsioonipartnerluse töörühma loomiseks. Lisainfo:
http://maainfo.ee/index.php?id=2769&page=3394&

Reede, 21. veebruar
Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti osaleb teravilja arengukava koostamise arutelul Paides.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.