|
Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen - 06.03 Tartus
(2014-02-13 12:59:04)
| Eesti Maaülikool korraldab projekti 1.2.0402.10-0106 „Loomaarstiõppe õppekava arendamine vastavuses kaasaja ühiskonna ja tööturu nõudmisega ülikooliväliste partnerite kaasamise abil“ raames koolituse
KALA JA KALATOODETE OHUTUS NING TOOTMISHÜGIEEN
Sihtrühm: veterinaarmeditsiini õppejõud (k.a veterinaarne toidukontroll), loomaarstid, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ning nende töötajad. Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd Toimumisaeg ja -koht: neljapäev, 06.03.2014; Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, aadress: Kreutzwaldi 56/1, ruum 303
Käsitletavad teemad: - kala ja kalatoodetega seonduvad olulisemad patogeenid; - kala ja kalatoodetega seonduvad keemilised ohud; - kalakäitlemisettevõtete tootmishügieen; - tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtted; - L. monocytogenes suhtes proovide võtmine.
Õppejõud: Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava 10.00 - 11.30 õppetöö 11.30 - 11.40 paus 11.40 - 13.10 õppetöö 13.10 - 13.40 kohvipaus 13.40 - 15.10 õppetöö 15.10 - 15.15 paus 15.15 - 16.00 õppetöö
Koolitus on sihtrühmale tasuta. Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool | |
|