Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-12 13:30:41)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 116 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 69 varavastast kuritegu, neist 53 vargust (11 eluruumidest, 3 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Tuvastati 2 narkosüütegu. Registreeriti 329 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised
11. veebruaril kella 12 ajal teatati politseile, et Liivalaia tänaval tungiti kallale 55-aastasele mehele. Kahtlustatavana peeti kinni ja viidi politseijaoskonda 41-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 11. veebruari varastati Lille tänaval kõrvalhoonest tööriistu ja neli valuvelge suverehvidega. Kahju kokku 3060 eurot.

11. veebruaril avastati, et Vismari tänaval seisnud kaubikust on varastatud õhupüstolid Walther ja Feinwerkbau koos relvakohvritega. Kahju kokku 1900 eurot.

Harjumaa

Vargused
11. veebruaril varastati Loksal asuvast poest alkoholi. Kahju kokku 188 eurot.

11. veebruari õhtul varastati Saku alevikus lahtise uksega eramust arvuti, kaks tahvelarvutit ja fotoaparaat. Kahju kokku umbes 3100 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa


Vargus
11. veebruaril teatati politseile, et Mammaste külas Kuuse teel asuvast korterist varastati sularaha, sigarette ning muid esemeid. Täpne kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
11. veebruaril teatati politseile, et Vara vallas Metsakivi külas on sisse murtud tühjalt seisvasse talumajja, kust varastati metallist küünlajalg ja kirves. Majas lõhutud ka köögilamp. Vargusega tekitatud kahju on 60 eurot.

9. veebruaril varastati Tartus Mõisavahe tänaval asuvast korterist peo käigus aknalauale laadima pandud mobiiltelefon Huawei Ascend. Vargusega tekitatud kahju on 266 eurot.

Viljandimaa

Vargus
10. veebruaril murti sisse Pärsti vallas Puiatu külas ehitusjärgus olevasse majja, kust varastati Makita tikksaag, kaks akutrellide kohvrit koos varustusega, võsatrimmer ning teise ehitustervikuid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
9. veebruaril varastati Sõmeru vallas Nurme külas talu garaažist tööriistu. Kahju on 2000 eurot.

11. veebruaril avastati, et Kundas Lähta teel on garaažist varastatud sõiduauto neli ratast ja plastikkanistreid. Kahju on 600 eurot.

11. veebruaril varastasid kolm noormeest Tapal Pikal tänaval asuvast kauplusest neli paari dressipükse. Kahju on 80 eurot.

Omavoli
11. veebruaril võttis 16-aastane neiu Näpil kooli klassiruumi laua pealt sõiduauto Volkswageni võtmed ja läks sõitma. Teekond lõppes vastu eramaja aeda, peale õnnetust lahkus neiu sündmuskohalt. Tekitatud kahju on veel selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
Ööl vastu 11. veebruari murti Kohtla-Järvel Pärna tänaval keldrisse ha varastati muruniiduk. Kahju on 255 eurot.

Ööl vastu 11. veebruari lõhuti Narvas Kreenholmi tänaval sõiduautol Volkswagen aknaklaas ja varastati taksomeeter, CD-plaate, raadioaku ning teisi esemeid. Kahju on 505 eurot.

11. veebruaril võttis tundmatu isik Jõhvis Kaare tänaval 14-aastaselt poisi käest mobiiltelefoni väärtusega 400 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Omavoliline sissetung
10. veebruaril avastati, et Imavere vallas Taadikvere külas on tungitud tallu.

Pärnumaa

Vargused
11. veebruaril kella 7.30 ja 16 vahel tungiti Sauga vallas Tammiste külas Kadaka tänaval majja ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 2000 eurot.

10. veebruaril avastati, et Sauga vallas Kilksama külas Turbaraba teel varastati mahutist kütust. Kahju on 1322 eurot.

10. veebruaril avastati, et Häädemeeste vallas Häädemeestel Suurkülas on tungitud abihoonesse ja varastatud võsalõikur. Kahju on 760 eurot.

7. veebruaril avastati, et Häädemeeste vallas Treimani külas on talu abihoonest varastatud tööriistu. Kahju on 470 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.