Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-11 17:04:57)

Viimase ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 61 varavastast kuritegu, neist 48 vargust (6 eluruumidest, 4 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 303 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 2 euro võltsimisega seotud kuritegu. Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, esitati 2 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallin
n

Kehalised väärkohtlemised
10. veebruaril kella 21 ajal teatati politseile, et Sõpruse puiestee korteris tungiti kallale 54-aastasele naisele.

10. veebruaril kella 22.20 ajal teatati politseile, et Paekaare tänaval tungiti tüli käigus kallale 27-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 18-aastane noormees.

Vargused
Nädalavahetuse jooksul varastati Peterburi teel seisnud autolt esituled. Kahju kokku umbes 1500 eurot.

Ööl vastu 10. veebruari varastati Kihnu tänaval seisnud autolt esituled. Kahju kokku 4500 eurot.

Harjumaa


Kehaline väärkohtlemine
11. veebruaril kella 2 paiku teatati politseile, et Vasalemma vallas Ämaris tungiti korteris kallale 48-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 48-aastane mees.

Vargused
10. veebruaril teatati politseile, et Jõelähtme vallas Uuskülas on suvilast varastatud kanistriga kütust, santehnikat ja muid asju. Kahju kokku 88 eurot.

11. veebruari varahommikul avastati, et Padise vallas on söögikohast varastatud alkoholi ja sigarette. Esialgne kahju 150 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehaline väärkohtlemine
8. veebruaril tungiti Jõgeva linnas Estakaadi tänaval asuva tankla territooriumil kallale 42-aastasele mehele.

Tartumaa

Ähvardamine
10. veebruaril kella 13.40 paiku teatas alkoholi tarvitamise tunnustega 37-aastane naine politseile, et Tartus Kivi tänaval asuvasse korterisse tungis ukse lõhkumise teel tuttav 30-aastane mees, kes vägivallaga ähvardades naiselt raha nõudis.

Omavoliline sissetung
10. veebruaril kella 22.50 paiku murti aknaklaasi lõhkumise teel sisse Tähtvere vallas asuvasse tallu, kust varastati avatud pudel alkohoolset jooki. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus
10. veebruaril teatati politseile, et Valga linnas Uuel tänaval asuvasse korterisse on sisse murtud ning ära viidud televiisor. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile teatati, et ööl vastu 8. veebruari tungis võõras purjus naine Karula vallas Lüllemäe külas meelelahutusasutuse ees ootamatult kallale alkoholi tarvitanud 21-aastasele naisele.

Võrumaa


Vargus
Ööl vastu 10. veebruari murti ukselati avamise teel sisse Varstu vallas Paganamaa külas asuvasse tootmishoonesse, kust varastati kaks traktori starterit ja akut, metsatõstuki haarats ning umbes 100 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Kehaline väärkohtlemine
10. veebruari hommikul tungis 45-aastane mees Rakveres Karja tänaval majas kallale 28-aastasele naisele ja peksis teda.

Vargus
8. veebruaril avastati, et Sõmeru vallas Varudi-Vanakülas on varastatud roostevabast terasest maa-alune gaasisurvemahuti väärtusega 639 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
10. veebruaril ajas 32-aastane mees Narvas Kreenholmi tänaval asuvas kaupluses ümber alkoholipudelid. Seejärel lõi teda korrale kutsunud turvatöötajat. Mees peeti kahtlustatavana kinni. Tekitatud kahju on selgitamisel.

10. veebruaril lõi 46-aastane mees Sillamäel Viru puiesteel 48-aastast naist, millega tekitas kannatanule tervisekahjustuse. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Vargused
4. veebruaril varastati Jõhvis Viru tänaval asuvast ametiasutuse kabinetist mobiiltelefon ja rahakott, milles olid pangakaardid koos koodidega. Hiljem võeti sularahaautomaadist 200 eurot.

9. veebruaril varastati Narvas Kreenholmi tänaval asuvas kaupluses 28-aastaselt naiselt mobiiltelefon väärtusega 200 eurot.

Ööl vastu 10. veebruari lõhuti Narvas Tallinna maanteel sõiduautol Peugeot aknaklaas ja varastati taksoseadmed, automakk ning teisi esemeid. Kahju on 898 eurot.

10. veebruaril varastati Jõhvis Puru teel asuvast lasteaiast sülearvuti ja mobiiltelefon. Kahju on 430 eurot.

10. veebruaril avastati, et Narvas Tallinna maanteel on sõiduautosse Citroen sisse murtud ja varastatud automakk, aku ning teisi esemeid. Kahju on 304 eurot.

10. veebruaril varastati Kohtla-Järvel Järveküla teel soojustorudelt metallvooderdis, mis oli ära viimiseks valmis pandud. Sündmuskohal peeti kinni 44-aastane mees. Kahju on täpsustamisel.

Dokumendi kuritarvitamine
10. veebruaril pidasid politseinikud Jõhvis Kaare tänava kinni sõiduauto Audi. Roolis olnud 24-aastane mees esitas politseinikele teise mehe juhiloa, mille ta oli kunagi tänavalt leidnud. Mehel endal puudus mootorsõiduki juhtimisõigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
9. veebruaril avastati, et Koigi vallas Koigis on tungitud talu abihoonesse ja varastatud gaasikeevituse voolikud ning hapniku balloon. Kahju on 650 eurot.

Omastamine
9. veebruaril avastati, et Paides Posti tänaval on korterist omastatud mobiiltelefon. Kahju on 312 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
9. veebruaril löödi Haapsalus Mihkli tänaval majas 54-aastast naist.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
10. veebruaril kella 15.20 paiku löödi Pärnus Liiva tänaval kortermaja koridoris terava esemega 30-aastast meest.

Vargused
8. veebruaril kella 00.30 paiku varastati Pärnus Kuninga tänaval käekott, milles oli sularaha ja mobiiltelefon. Kahju on 105 eurot.

7. veebruari õhtul varastati Pärnus Pühavaimu tänaval kauplusest tahvelarvuti. Kahju on 400 eurot.

Raplamaa


Vargus
10. veebruaril avastati, et Järvakandi vallas on sõidukist varastatud kütust. Kahju on 75 eurot.

Omavoliline sissetung
10. veebruaril avastati, et Raikküla vallas Keo külas on tungitud tallu.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.