Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-02-05 14:33:43)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 47 varavastast kuritegu, neist 35 vargust (5 eluruumidest, 5 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkosüütegu. Registreeriti 355 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 2 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vargused
4. veebruaril avastati, et kesklinnas Pärnu maanteel on angaarist varastatud tööriistu, kaks jalgratast, roller ja muid asju. Esialgne kahjusumma 1700 eurot.

4. veebruaril avastati, et Punase tänava korterist on varastatud kolm sülearvutit, mantel ja kasukas. Kahju kokku 9400 eurot.

Harjumaa

Vargus
4. veebruaril avastati, et Padise vallas on talumajast varastatud kaks autoakut ja pikendusjuhtmeid. Kahju kokku 320 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
Ööl vastu 4. veebruari ärandati Tartus Sõpruse puiesteel asuva maja eest Mercedes-Benz kaubik. Sõiduki dokumendid avaldaja käes, võtmed kadunud. Teisipäeva hommikul kella 10 paiku leiti avariiline sõiduk Võru linna piirilt.

Politseile teatati, et esmaspäeval, 3. veebruari õhtul kella 20 paiku ärandati Vara vallas Põldmaa külast sõiduauto Audi A4. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

Kelmus
Politseile teatati, et jaanuarikuus võeti avaldaja pangakontolt tema teadmata kahel korral välja suur summa sularaha. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et aastavahetuse peo käigus oli 53-aastane mees andnud kahele peol viibinud mehele oma pangakaardi ja selle koodi, et need tooksid poest vajalikku toidu- ja joogipoolist juurde. Peale poes käiku tagastasid mehed omanikule tema pangakaardi. Mõned päevad hiljem avastas kaardiomanik, et tema kontolt on lisaks lubatud toidukraami ostmisele välja võetud ka suurem summa sularaha.

Muu sündmus
1. veebruaril teatati politseile, et Tartus Turu tänaval kaubanduskeskuse juures oleva pangaautomaadi juures toimetavad kaks kahtlast isikut. Hilisemal vaatlemisel ilmnes, et pangaautomaadi kaardilugemisava ümber olid märgatavad liimijäljed. Samuti oli pangaautomaadilt eemaldatud kaardilugemisava alt plastikdetailid.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Avaliku korra raske rikkumine
4. veebruaril õhtul ähvardas 37-aastane mees Rakveres Tartu tänaval müüjat taskunoaga. Appi tõttas pealtnägija. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Vargused
Ööl vastu 4. veebruarit tungiti Tapal Jaama tänaval sõiduautosse Mitsubishi ja varastati autoraadio, sulejope ning teisi esemeid. Kahju on 550 eurot.

Sissetung
Ööl vastu 4. veebruari tungiti ventilatsiooniluugi kaudu Haljala vallas Tammispea külas sigalakompleksi ning varastati 20 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
27. jaanuaril avastati, et Lüganuse alevikus Kiviõli teel on varastatud lukustatud kuurist jalgratas. Kahju on 50 eurot.

1. veebruaril varastati Narvas Kangelaste tänaval korterist mobiiltelefon. Kahju on 145 eurot.

4. veebruaril avastati, et Narvas Tapamaja tänaval on sõidukil Chrysler ära varastatud kolm ratast. Kahju on 555 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Vargus
4. jaanuaril südaöö ja kella 5 vahel tungiti Paides Pikal tänaval kõrvalhoonesse ja varastati muruniiduk ning keevitusaparaat. Keevitusaparaat leiti hiljem lähedusest. Kahju on 100 eurot.

Omavoliline sissetung
4. veebruaril avastati, et Paides Karja tänaval on tungitud sõiduautosse ja varastatud erinevaid esemeid.

Pärnumaa

Omavolilised sissetungid
4. veebruaril avastati, et Audru vallas Jõõpres Aisa teel on tungitud abihoonesse.

2. veebruaril avastati, et Häädemeeste vallas Urissaare külas on tungitud majja ja varastatud erinevaid esemeid.

Omastamine
4. veebruaril kella 15.45 paiku omastati Pärnus seni tuvastamata kohas mobiiltelefon. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 16-aastase noormehe.

Raplamaa

Vargus
31. jaanuaril avastati, et Järvakandi vallas on sõidukist varastatud erinevaid esemeid.

Saaremaa

Omavoliline sissetung
4. veebruaril avastati, et Kaarma vallas Muratsi külas on tungitud tallu.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.