Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2014-02-03 16:18:04)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 187 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 1 avaliku korra raske rikkumine, 91 varavastast kuritegu, neist 80 vargust (7 eluruumidest, 13 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Tabati 53 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Tuvastati 2 narkosüütegu. Registreeriti 473 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 5 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 9 välismaalast, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
1. veebruaril kella 2.30 ajal teatati politseile, et Viru väljakul asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale töötajale. Asjaolude selgitamiseks viidi politseijaoskonda 23- ja 25-aastane mees.

Kehalised väärkohtlemised
31. jaanuaril kella 23.50 ajal teatati politseile, et Koidu tänava korteris tungiti kallale 23-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 30-aastane mees.

Politseile teatati, et 1. veebruari öösel tungiti Tallinnasse saabuval laeval kallale 24-aastasele mehele. Sadamas andsid turvatöötajad politseile kahtlustatavana üle 21-aastane mehe.

1. veebruaril kella 15.30 ajal teatati politseile, et Mustamäe tee korteris tungiti kallale 27-aastasele naisele.

1. veebruaril kella 20.30 ajal teatati politseile, et Kaunis tänava majas tungiti kallale 52-aastasele mehele.

1. veebruaril kella 21 ajal teatati politseile, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 31-aastane mees.

1. veebruaril teatati politseile, et kella 18 paiku tungiti Kihnu tänava korteris kallale väljakutset teenindanud kiirabibrigaadi medõele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 59-aastane mees.

1. veebruaril kella 22.40 ajal teatati politseile, et Tammsaare tee korteris tungiti kallale 47-aastasele mehele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 50-aastane mees.

2. veebruaril kella 1.50 ajal teatati politseile, et Tööstuse tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele mehele. Asjaolude kontrolliks viidi politseijaoskonda 51-aastane mees.

2. veebruaril kella 4.50 ajal teatati politseile, et Ahtri tänaval asuvas lõbustusasutuses tungiti kallale 39-aastasele mehele. Asjaolude selgitamiseks viidi politseijaoskonda 30- ja 27-aastane mees.

2. veebruaril kella 14.10 ajal teatati politseile, et Põhja-Tallinnas asuva majutusasutuse töötajale tungiti kallale. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 31-aastane mees.

Politseile teatati, et 1. veebruaril kella 1 paiku tungiti Harju tänaval asuvas lõbustusasutuses kallale 38-aastasele mehele.

2. veebruaril kella 20.50 ajal teatati politseile, et Estonia puiesteel sõitnud trollis tungiti kallale 44-aastasele mehele.

2. veebruaril kella 23.45 ajal teatati politseile, et Amburi tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 32-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 31. jaanuari varastati Linnu teel seisnud autost tööriistu ja kaks rulli kaablit. Kahju kokku 3739 eurot.

Ööl vastu 1. veebruari varastati Niidi tänava hoovis seisnud kaubikust kaks mootorsaagi ja umbes 40 meetrit alpinismiköit. Kahju kokku vähemalt 1730 eurot.

1. veebruaril varastati Mere puiesteel seisnud autost sülearvutikott, milles oli sülearvuti, tahvelarvuti ja muid asju. Kahju kokku 1390 eurot.

Ööl vastu 2. veebruari varastati Kotka tänaval asuvast garaažist neli autoratast ja tööriistu. Kahju kokku 1000 eurot.

2. veebruari õhtul varastati Tähetorni tänaval seisnud autost kast dokumentidega ja sülearvuti. Kahju kokku 1600 eurot.

Nädalavahetuse jooksul varastati Tondi tänaval asuvast ettevõttest tööriistu, vasktorusid ja jalgratas. Kahju kokku 2440 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
31. jaanuaril kella 23.45 ajal teatati politseile, et Jõelähtme vallas Kostiveres tungiti korteris kallale 39- ja 20-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 37-aastane mees.

1. veebruaril kella 2 paiku teatati politseile, et Maardus Nurga tänaval asuvas lõbustuskohas tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavatena viidi politseijaoskonda 31- ja 23-aastane naine.

2. veebruaril kella 20.10 ajal teatati politseile, et Sakus Kannikese tänava korteris tungiti kallale 21-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 27-aastane mees.

2. veebruaril kella 21 ajal teatati politseile, et Loksal Lasteaia tänava korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 37-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 31. jaanuari varastati Jõelähtme vallas Kostiveres ettevõtte territooriumil seisnud veokitest kokku umbes 700 liitrit kütust.

Ööl vastu 31. jaanuari varastati Nissi vallas Ellamaal ehitusmasinast 110 liitri diislikütust.

31. jaanuaril avastati, et Raasiku vallas on viljalaost varastatud otra. Kahjusumma on täpsustamisel.

2. veebruaril avastati, et Maardus Õunapuu tänaval asuvast garaažist on varastatud muruniiduk, kaks mootorsaagi, keevitusaparaat, kaks ketassaagi, hekilõikur ja muid tööriistu. Kahju kokku 1500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Vargused
Ööl vastu 3. veebruari laekus politseile info, et akna lõhkumise teel murti Elvas Kesk tänaval sisse kauplusesse, kust varastati tühi seif. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Politseile laekus teade, et 1. veebruaril varastati Tartus Purde tänaval asuva kortermaja trepikoja esimese ja teise korruse vaheliselt alalt heleroheline lapsekäru. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 1. veebruari murti sisse Tartus Anne tänaval asuva kortermaja keldrisse, kust varastati Makita aku- ja elektritrell. Vargusega tekitatud kahju on umbes 600 eurot.

Ööl vastu 31. jaanuari murti ukse lukkude lõhkumise teel sisse Rõngu alevikus Valga maanteel asuvasse valveta hoiukonteinerisse, kust varastati 3 täidetud ballooni maagaasi. Vargusega tekitatud kahju on 99 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 1. veebruari hommikul tungis naaber Tartus Kesk tänaval asuvas kortermajas kallale 60-aastasele mehele. Naabrite vahel oli väidetavalt tüli tekkinud sellest, et üks meestest tahab päevasel ajal magada, kuid teise mehe toimetamine oma korteris segavat naabrimeest. Peale tüli oli lööja oma sõidukiga maja juurest lahkunud.

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
1. veebruaril kella 1.35 ajal oli Tartus Kalda teel asuvas kasiinos paanikahäire ning G4S patrull palus politsei abi kasiino töötaja korraldusi eiranud isiku meelelahutusasutusest välja toimetamisel. Sündmuskohale saabunud politseinikud selgitasid, et 46-aastane alkoholi tarvitanud mees oli kasiino baarist nõudnud tasuta õlut, mida talle ei antud ja mistõttu mees oli ägestunud. Alkoholijoobes isik osutas teda kasiinost välja toimetanud politseinikele vastupanu ning lõi ühte politseiametnikku. Agressiivse mehe suhtes kasutas politsei käeraudu ning ta toimetati arestimajja kainenema. Ründe käigus sai üks politseiametnikest kergemaid vigastusi, kuid haiglaravi ta ei vajanud.

Valgamaa

Vargused
Politseile laekus teade, et 31. jaanuaril murti rõduukse kaudu sisse Valgas Peetri tänaval asuvasse korterisse, kust varastati kaks kuldsõrmust. Teised korteris olevad esemed paisati segamini. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

30. jaanuaril teatati politseile, et Valgas E. Enno tänaval asuvast korterist on varastatud küttepuid. Teataja sõnul on korteriuks lukustatud ning terve. Vargusega tekitatud kahju on 60 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 1. veebruari lõuna paiku tungisid kaks alkoholi tarvitamise tunnustega meest Õru alevikus asuva maja trepikojas väidetavalt kallale 58-aastasele mehele. Kannatanu toimetati esmaabi andmiseks Valga haiglasse, peale mida ta kodusele ravile lubati.

Muu sündmus
31. jaanuaril kella 15.50 paiku teatas häirekeskus politseile, et Puka vallas Purtsi külas on maha põlenud ehitussoojak. Esialgse info kohaselt plahvatas ehitussoojakus olnud gaasiballoon.

Võrumaa

Vargused
Politseile laekus teade, et 31. jaanuaril varastati Võrus Kooli tänaval asuvast kauplusest lauaarvuti Optiplex. Vargusega tekitatud kahju on 599 eurot.

30. jaanuaril avastati, et Võru linnas Roosi tänaval seisnud sõiduautolt on varastatud aku. Vargusega tekitatud kahju on 70 eurot.

Politseile laekus teade, et 27. jaanuaril varastati Võrus Räpina maanteel asuva ettevõtte kinnistel territooriumil seisnud Volvo veoki kütusepaagist 100 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Politseile laekus teade, et 21. jaanuaril varastati Võrus F. R. Kreutzwaldi tänaval asuvast kauplusest Makita lööktrell ja Combokit tööriistakomplektis olnud aku. Vargusega tekitatud kahju on 314 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
27. jaanuaril varastati Rakveres Tartu tänaval koolis tütarlapse poolt kapile unustatud mobiiltelefon. Kahju on 125 eurot.

1. veebruaril tungis 45-aastane mees läbi lõhutud akna Rakveres Vallikraavi tänaval majja ja üritas varastada alkoholi, sülearvutit ning ehteid, kuid kuritegu jäi lõpule viimata pealtnägija sekkumise tõttu. 45-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

2. veebruaril avastati, et Rakveres Veere tänaval on eramu uksed ja aknad lõhutud ning varastatud jalgratas Trek väärtusega 350 eurot.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine
2. veebruaril kella 9.30 paiku ründas 30-aastane Narvas Tiimanni tänaval noaga 54-aastast meest. 30-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine
2. veebruaril kella 2 paiku peksid kolm tundmatut noormeest Narvas 26. Juuli tänaval 24- ja 25-aastast meest, mille tagajärjel said kannatanud kehavigastusi. Sündmuse asjaolud on veel selgitamisel.

Vargused
31. jaanuaril varastati Narvas Tallinna maanteel asuvast kauplusest kaks mobiiltelefoni. Kahju on 1858 eurot.

Ööl vastu 31. jaanuari murti Narvas Rahu tänaval sõiduautosse Mazda ja varastati taksomeeter. Kahju on 250 eurot.

Ööl vastu 31. jaanuari murti Narvas Kangelaste tänaval sõiduautosse Volkswagen, kust varastati automakk, kaks mälupulka, FM modulaator ja kaks pakki suitsu. Kahju on 102 eurot.

1. veebruaril avastati, et Jõhvi vallas Tammiku alevikus on aktsiaseltsi territooriumile tungitud ning garaažist varastatud ATV Yamaha registrimärgiga 8704TA ja tööjope. Kahju on 5600 eurot.

1. veebruaril avastati, et Sillamäel Rumjantsevi tänaval asuvast korterist on varastatud televiisor, rahakott ning pass. Kahju on 260 eurot.

1. veebruaril avastati, et Narvas Tallinna maanteel varastati sõiduautol Volkswagen udulaternad. Kahju on 170 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
1. veebruari õhtul kella 20.50 paiku löödi Martna vallas Tuka külas 25-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Otsingu- ja päästetööd
1. veebruaril kell 19.08 anti Kuressaare merevalvekeskusel teada, et Allika külast umbes 8 kilomeetri kaugusel merejääl, Kumari saare lähistel, võib olla autoga merele eksinud inimene. Haapsalu kordoni toimkond suundus kahe mootorsaaniga võimaliku abivajaja otsingutele. Mõne aja möödudes märgati jääl tulesid. Kell 20.44 jõuti lumme kinni jäänud sõiduautoni, milles viibis ka abivajaja. 33-aastane mees koos autoga aidati kaldale. Mees oli kaine ja arstiabi ei vajanud.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
2. veebruari õhtul kella 22 paiku löödi Pärnus Papiniidu tänaval asuva maja korteris 25-aastast naist. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

Vargused
Ajavahemikul 30.–31. jaanuar varastati Häädemeeste alevikus asutuse territooriumilt mootorsaag Stihl. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 31. jaanuar kuni 1. veebruar murti Audru vallas Jõõpre külas sisse asutuse ruumidesse ja varastati erinevaid alkohoolseid jooke. Varastatu kogus ja kahjusumma on selgitamisel.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 30.–31. jaanuar varastati Käru vallas Kullimaa külas traktori ja ekskavaatori kütusepaagist diislikütust. Kahju on 160 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.02.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.