Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-31 13:34:35)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 61 varavastast kuritegu, neist 44 vargust (3 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 1 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 359 väärtegu. Eestist saadeti välja 1 isik, tuvastati 5 piirirežiimi rikkumist, esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vargused
30. jaanuaril avastati, et Tähe tänaval asuvast garaažist on varastatud neli suverehvi koos valuvelgedega. Kahju kokku 1000 eurot.

30. jaanuaril teatati politseile, et Vabaõhumuuseumi tee maja keldriboksidest on varastatud neli rehvi, GPS seadmeid, LED-pirne ja fotostatiiv. Kahju kokku 4950 eurot.

Dokumendi võltsimine
30. jaanuaril esitas Venemaa kodanik Tallinna sadamas piirivalvuritele autoga Soome suunduvale laevale pääsemiseks teise sõiduki dokumendid. Auto oli seaduslikult omandatud, kuid omaniku asukohariigi maksudest hoidumiseks olid vahetatud numbrimärgid ja VIN-kleebised. Sõiduki valdajat kohustati kriminaalasja lõpetamiseks maksma riigituludesse 350 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
30. jaanuaril kella 20 ajal teatati politseile, et Harku vallas Tabasalus tungiti eramu õues tungiti kallale 18-aastasele noormehele. Politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 23-aastase mehe.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa


Omavoliline sissetung
30. jaanuaril laekus politseile teade, et Tartus E. Kitse tänaval oma akna lõhkumise teel sisse murtud ehitusjärgus olevasse ridaelamuboksi. Teataja sõnul on teisel korrusel asuva tualettruumi uks seest poolt suletud ning seal on keegi sees. Politsei selgitas, et majja oli tunginud avaldaja endine abikaasa, 56-aastane naine.

Vargus
30. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Kloostri tänaval varastati osaliselt aiaga piiratud hoovist kaks jalgratast. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Võrumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
30. jaanuaril sõitis sõiduauto Ford Focus Võru linnas Karja tänaval vastu posti. Seda nägi pealt 41-aastane mees, kes teavitas juhtunust politseid. Autoga vastu posti sõitnud 45-aastane mees ägestus teadmisest, et liiklusõnnetuse pealtnägija juhtunust politseid teavitas ning ründas teatajat. Teataja ründe käigus vigastada ei saanud. Peale rünnet istus Fordi juht uuesti rooli ning sõitis sündmuskohalt mööda Kreutzwaldi tänavat minema. Teataja informeeris politseid ning mõni aeg hiljem peatas politsei kirjeldustele vastava sõiduki kinni Põlvamaal Maaritsas. Ootamatult lasi 45-aastane mees oma sõidukist lahti koera ja jooksis ise politseinike eest minema. Politseinikud said mehe kätte umbes 20 meetrit eemalt põllult. Kinnipidamise käigus sai 45-aastane mees vigastada ning meedikud andsid talle sündmuskohal esmaabi. 45-aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning ta toimetati jaoskonda.

Vargus
Politseile laekus teade, et 21. jaanuaril varastati Võrus Jüri tänaval asuvast kauplusest üks pudel konjakit. Vargusega tekitatud kahju on 102 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargus
29. jaanuaril varastati Rakveres Piiri tänaval asuva kooli riietusruumi lukustatud kapist 165 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus
20. jaanuaril varastati Kohtla-Järvel Altserva tänaval asuvas koolis koolipoisile kuulunud mobiiltelefon. Kahju on 150 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa


Vargused
Ajavahemikul 20.–27. jaanuar saeti Kehtna vallas Kumma külas metsast maha ja varastati kuus puud. Kahju on 100 eurot.

Ajavahemikul 29.–30. jaanuar varastati Kehtna vallas Lau külas talu territooriumil seisnud traktori kütusepaagist 120 liitrit diislikütust. Kahju on 120 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 31.01.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.