Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-30 15:25:07)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 64 varavastast kuritegu, neist 46 vargust (3 eluruumidest, 6 sõidukitest). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 332 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalast, Eestist saadeti välja 1 isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Röövimine
29. jaanuaril kella 12.50 ajal teatati politseile, et vanalinna majutuskoha juurest rööviti noaga ähvardades kastidega tühje pudeleid. Politseipatrull pidas sündmuskoha lähedal kinni ja viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 43-aastase mehe.

Kehaline väärkohtlemine
30. jaanuaril kella 3.30 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 34-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 33-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 29. jaanuari varastati Poru tänaval seisnud autost kotid isiklike asjadega. Esialgne kahjusumma 1130 eurot.

29. jaanuaril teatati politseile, et Kotka tänava maja garaažist on varastatud kaks jalgratast mootorsaag, kompressor ja muid tööriistu. Kahju kokku 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
29. jaanuaril kella 17.30 ajal teatati politseile, et Vasalemma vallas Rummus tungiti korteris kallale 51-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 24-aastane mees.

Vargused
Ööl vastu 29. jaanuari varastati Saue vallas Laagris korterist fotokott peegelkaamera ja kahe objektiiviga. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

Ööl vastu 29. jaanuari varastati Harku vallas Tabasalus seisnud kaubikult tulekandur koos lisatuledega. Kahju kokku 1650 eurot.

29. jaanuaril teatati politseile, et Jõelähtme vallas Rebalas on kuurist varastatud kolm jalgratast, kaheksa suverehvi ja mootorsaag. Kahju kokku 2100 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Kehalised väärkohtlemised
Politseile laekus teade, et 28. jaanuaril tekkis Põltsamaa vallas Lustivere külas korrusmajas elavatel naabritel sõnavahetus. Tülis osalenud kolmest naabrist sai esialgsetel andmetel üks mees viga.

Politseile laekus teade, et 28. jaanuaril tekkis Jõgeva vallas Kuremaa alevikus korteris tüli mehe ja naise vahel. Väidetavasti lõi tüli käigus mees naisele kirvega käevarde, kuid väliseid vigastusi naisel ei olnud.

Tartumaa

Vargus
28. jaanuari õhtul tangiti Tartus Ringtee tänaval tanklas nii kanistritesse kui ka sõiduautosse BMW umbes 120 liitrit kütust, mille eest jäeti tasumata. Kahju on umbes 157 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 25. jaanuari õhtul lükkas 43-aastane mees Kambja vallas korteris oma 16-aastase poja pikali, mistõttu kukkus noormees esialgsetel andmetel peaga vastu riidekappi.

Valgamaa

Vargus
29. jaanuaril avastati, et Põdrala vallas Pikasilla külas on sisse murtud tankla gaasihoidlasse ja varastatud kaheksa ballooni propaangaasi. Kahju on 650 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa


Röövimine
27. jaanuari hommikul lõi tundmatu mees Kohtla-Järvel Ahtme maanteel 85-aastasele naisele vastu jalga, mille tagajärjel kannatanu kukkus. Seejärel röövis mees naiselt käekoti. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 37-aastane mees, kes eile võeti prokuratuuri taotlusel vahi alla.

Vargused
25. jaanuaril varastati Jõhvis Narva maanteel asuvast kauplusest raadiojaam väärtusega 85 eurot.

29. jaanuaril lõhuti Narvas Haigla tänaval sõiduautol Volkswagen aken ja varastati meestekäekott koos isiklike asjadega. Kahju on 35 eurot.

Arvutiandmetesse sekkumine
27. jaanuaril pöördus politsei poole Jõhvi elanik, 30-aastane mees, et tema meilikonto on paar päeva varem ilma tema teadmata kustutatud. Täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
18. jaanuaril kella 22.30 paiku tungiti Haapsalus Mulla tänaval korteris kallale 52-aastasele naisele.

Pärnumaa

Vargused
18. jaanuaril kella 14.15 paiku varastati Pärnus Laial tänaval kaubanduskeskusest riideesemeid. Kahju on 561 eurot.

29. jaanuaril avastati, et Pärnus Rohu tänaval on tungitud garaaži ja varastatud tööriistu, kaableid ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.01.2014 teade





Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.