Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva LIHA JA LIHATOODETE SENSOORNE ANALÜÜS
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 21.03.2014, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu
Käsitletavad teemad Liha ja lihatoodete jaotus ning iseloomustus Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs Üldnõuded lihatoodetele Keeduvorstide tehnoloogia Suitsuvorstide tehnoloogia Suitsulihatoodete tehnoloogiad Praktiline osa: liha ja lihatoodete testimine
Õppejõud: Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik
Ajakava 10.00 - 11.30 õppetöö 11.30 - 11.40 paus 11.40 - 13.10 õppetöö 13.10 - 13.40 kohvipaus 13.40 - 15.10 õppetöö 15.10 - 15.15 paus 15.15 - 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta. Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool |