Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
"Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs" - tasuta infopäev Tartus (2014-01-30 14:50:38)

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva LIHA JA LIHATOODETE SENSOORNE ANALÜÜS

Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht: reede, 21.03.2014, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu

Käsitletavad teemad
Liha ja lihatoodete jaotus ning iseloomustus
Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs
Üldnõuded lihatoodetele
Keeduvorstide tehnoloogia
Suitsuvorstide tehnoloogia
Suitsulihatoodete tehnoloogiad
Praktiline osa: liha ja lihatoodete testimine

Õppejõud:
Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik

Ajakava
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö


Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/

Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.