Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-29 11:33:39)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 111 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 60 varavastast kuritegu, neist 37 vargust, 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 301 väärtegu. Eestist saadeti välja 3 isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR
Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

28. jaanuaril teatati politseile, et kella 8.40 paiku tungiti Kristiines Paldiski maanteel liiklustüli lahendamise käigus kallale 30-aastasele mehele.

28. jaanuaril kella 18 ajal teatati politseile, et Paekaare tänava korteris tungisid tüli käigus teineteisele kallale 36-aastane naine ja 18-aastane noormees. Osapooled viidi asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

28. jaanuaril kella 20 paiku teatati politseile, et Paekaare tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele.

Vargus

Ööl vastu 28. jaanuari varastati Särje tänaval ehituselt soojustusvilla. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

Harjumaa

Vargus

28. jaanuari öösel varastati kolmest Paldiskis seisnud autost kokku umbes 490 liitrit kütust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus

Ööl vastu 28. jaanuarit varastati Tabivere vallas Uhmardu külas metsakinnistul seisnud kahest metsamasina lukustamata kütusepaakidest 60 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 80 eurot.

Tartumaa

Omavoliline sissetung

Politseile laekus teade, et Tartus Kreutzwaldi tänaval tungiti lukustatud ukse avamise teel sisse õppeasutuse kabinetti ja varastati rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargus

Politseile laekus teade, et 20. jaanuaril varastati Tartus Jaama tänaval asuvast kauplusest sülearvuti HP Pavilion. Vargusega tekitatud kahju on 438 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 21. jaanuaril tungis alkoholi tarvitanud 54-aastane mees Sõmerpalu alevis Karja tänaval asuvas korteris tüli käigus kallale tuttavale samuti alkoholi tarvitanud 50-aastasele mehele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

27. jaanuaril avastati, et Viru-Nigula vallas Varudi külas on vahelaoplatsilt varastatud kaheksa tihumeetrit männipuid. Esialgne kahju 157 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

28. jaanuaril kell 17.40 sisenesid kolm seni tundmatut noormeest Narvas Tallinna maanteel kauplusesse ja hoides müüja käest kinni röövisid kaks pudelit alkoholi. Kahju on täpsustamisel.

Vargus

Ööl vastu 28. jaanuari tungiti läbi lõhutud seina Vaivara vallas Olgina alevikus garaaži ja varastati trell ning kütust. Kahju on 835 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Vargused

Ööl vastu 28. jaanuarit prooviti ärandada Paikuse alevis Pärnade puiesteel sõiduautot Audi.

28. jaanuaril kella 19 ja 22 vahel varastati Pärnus Rääma tänaval majast televiisor Samsung. Kahju on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.