Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-28 14:35:44)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 76 varavastast kuritegu, neist 52 vargust (8 eluruumidest, 5 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 7 narkootikumide vahendamise juhtu. Registreeriti 287 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 3 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine
27. jaanuaril kella 22.55 ajal teatati politseile, et kesklinna söögikohas tungiti kallale kahele töötajale. Turvatöötajad pidasid kinni ning politseipatrull viis kahtlustatavana jaoskonda 30-aastase mehe.

Vargus
27. jaanuaril varastati Kivimurru tänava majast sülearvuti, mängukonsool koos mänguplaadiga, sularaha ja väärisesemeid. Kahjusumma on täpsustamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Politseile laekus teade, et 24. jaanuaril varastati Jõgeva vallas Vaimastvere külas Volvo veoki kütusepaagist umbes 500 liitrit diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 25. jaanuaril tungiti Pajusi vallas Pisisaare külas Kase põik asuvas korteris kallale alkoholi tarvitanud 25-aastasele mehele.

Põlvamaa


Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 21. jaanuaril tungiti Mikitamäe külas Soelaane tänaval asuvas korteris kallale 29-aastasele mehele.

Vargus
27. jaanuaril avastati, et Põlva vallas Himmaste külas on tootmishoone territooriumilt varastatud erinevaid tööriistu ja ehitusmaterjali. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus
26. jaanuaril avastati, et Tartus Anne tänaval asuvasse lukustatud garaaži on sisse murtud. Tagaklaasi lõhkumise teel on sisenetud garaažis seisnud sõiduautosse Volkswagen Golf, kust varastati kast auto tagavaraosadega. Vargusega tekitatud kahju on 274 eurot.

Valgamaa


Kelmus
Politseile laekus info, et 24. jaanuaril soovis avaldaja internetikeskkonnast osta arvuti varuosi ning kandis müüja kontole soovitud varuosade eest 183 eurot. Tänaseni ei ole ostjani jõudnud tellitud varuosad, samuti ei ole võimalik enam ühendust saada müüjaga ning ka makstud raha ei ole ostjale tagastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Omastamine
22. jaanuaril omastas Rakveres Tallinna tänaval asuvas kaupluses kassapidaja talle üle antud leitud rahakoti. Kahju on 183 eurot.

Vargus
21. jaanuaril varastati Rägavere vallas Männikvälja külas metsamaterjalide vahelaost kaheksa tihumeetrit metsamaterjali. Kahju on 157 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
27. jaanuaril varastati Narvas Kangelaste tänaval sõiduautost Volkswagen automakk, raadiosaatja, taksomeeter ja teisi esemeid. Kahju on 1120 eurot.

27. jaanuaril avastati, et Narvas Kulgu tänaval on sisse murtud ehitusvagunisse ja varastatud trell ning perforaator. Kahju on 200 eurot.

27. jaanuaril varastas seni tundmatu mees Jõhvis Tartu maanteel asuvast kauplusest töökombinesooni väärtusega 110 eurot.

27. jaanuaril lõhuti Narvas Puškini tänaval sõiduautol Volvo aknaklaas ja varastati sülearvuti, arvutihiir ning taskulamp. Kahju on 1439 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa


Avaliku korra raske rikkumine
18. jaanuaril kella 4.30 paiku toimus Käina vallas Lõokese tänaval meelelahutusasutuses kaklus. Kakluses osalesid esialgsetel andmetel neli meest, kelle isikud on politseile teada.

Vargused
13. jaanuaril avastati, et Kärdlas Sõnajala tänaval on sõiduki paagist varastatud kütust. Kahju on 160 eurot.

27. jaanuaril avastati, et Kärdlas Sõnajala tänaval on sõiduki paagist varastatud kütust. Kahju on 200 eurot.

Järvamaa

Vargused
21. jaanuaril kella 2.45 paiku tangiti Paide vallas Mäos teenindusjaamas sõiduautosse kütust ja lahkuti selle eest tasumata. Kahju on 78 eurot.

27. jaanuaril avastati, et Türi vallas Kolu külas on kütusevaadist varastatud kütust. Kahju on 396 eurot.

Läänemaa

Vargus
27. jaanuaril avastati, et Lihulas Raudtee tänaval on tungitud abihoonesse ja varastatud puulõhkumismasin. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus
25. jaanuaril avastati, et Pärnus Uus-Sauga tänaval on tungitud majja ja varastatud tööriistu ning fotoaparaat. Kahju on 840 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.