TOIDUHÜGIEEN Toimumisaeg ja -koht: 07.03.2014 (R), Tartus Eesti Maaülikoolis, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303 Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev) Teemad: - Toitu käsitlevad õigusaktid - Toiduhügieeni põhimõtted - Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid - Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid - Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine - Toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll - Puhastamine, desinfitseerimine - Isiklik hügieen - Enesekontrolli põhimõtted - Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus Õppejõud Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor Ajakava 10.00-11.30 õppetöö 11.30-11.45 paus 11.45-13.15 õppetöö 13.15-13.30 paus 13.30-15.00 õppetöö Õppeteenustasu 25 EUR
VAJALIK EELREGISTREERIMINE, maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/ NB! Võimalus tellida koolitus asutusse kohapeale. Küsi pakkumist!
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikool |