Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-01-27 14:21:27)

Nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 168 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 2 avaliku korra rasket rikkumist, 89 varavastast kuritegu, sh 72 vargust (11 eluruumidest, 7 sõidukitest), 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 2 ja sai vigastada 9 inimest. Tabati 47 alkoholijoobes ja 4 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 8 narkosüütegu. Registreeriti 587 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 2 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 7 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
25. jaanuaril kella 16 ajal teatati politseile, et Vilde tee poes tungis varguselt tabatud isik kallale teda takistanud turvatöötajale.

Kehalised väärkohtlemised
24. jaanuaril kella 22.10 ajal teatati politseile, et Roosikrantsi tänava korteris tungiti kallale 61-aastasele naisele. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 54-aastane mees.

25. jaanuaril kella 6.15 ajal teatati politseile, et P.Pinna tänaval asuva lõbustusasutuse ees tungiti kallale 31-aastasele mehele.

25. jaanuaril kella 20 ajal teatati politseile, et Asula tänava korteris tungiti kallale 31-aastasele mehele. Asjaolude selgitamiseks viidi politseijaoskonda 41-aastane mees.

26. jaanuaril kella 3 ajal teatati politseile, et Vana-Viru tänaval asuvas lõbustusasutuses tungis agressiivne klient kallale turvatöötajale. Asjaolude kontrollimiseks viidi politseijaoskonda 33-aastane mees.

26. jaanuaril kella 18 ajal teatati politseile, et Pae tänaval löödi terariistaga 24-aastast meest.

27. jaanuari keskööl sai politsei teate, et Paekaare tänava korteris on noaga vigastatud 40-aastast naist. Kahtlustatavana viidi politseijaoskonda 39-aastane mees.

Ähvardamine
25. jaanuaril kella 15.20 ajal teatati politseile, et Süsta tänava majas ähvardati 63-aastast meest. Kahtlustatavatena viidi politseijaoskonda 64- ja 44-aastane mees.

Vargused
24. jaanuari öösel varastati Õismäe teel seisnud autolt parkimisandurid ja iluliistud. Kahju kokku 1000 eurot.

23. jaanuari öösel varastati Viru tänaval turisti õlakotist sularaha, telefon, kosmeetikakott ja muid asju. Kahju kokku 1448 eurot.

25. jaanuaril varastati Suur-Sõjamäe tänaval asuvas poes vitriinkapist neli telefoni. Kahju kokku 3046 eurot.

26. jaanuaril avastati, et nädalavahetuse jooksul varastati Roo tänaval seisnud kaubikust torukeermestuse komplekt väärtusega 1500 eurot.

26. jaanuaril avastati, et nädalavahetuse jooksul on Paasiku tänava korterist kaks fotoaparaati koos objektiividega, teler, sülearvuti, sularaha alkoholi, söögikraami ja muid asju. Kahju kokku 1800 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
25. jaanuaril kella 15.20 ajal teatati politseile, et Keilas Allika tänava korteris tungiti kallale 25-aastasele mehele.

26. jaanuari kella 10.15 ajal teatati politseile, et Viimsi vallas Pringil tungiti eramus kallale 44-aastasele naisele. Asjaolude kontrollimiseks viidi politseijaoskonda 43-aastane mees.

Vargused
24. jaanuaril teatati politseile, et Viimsi vallas Miidurannas varastati ehitusobjektilt 750 euro väärtuses metallesemeid.

24. jaanuaril avastati, et Maardus Keemikute tänaval asuvast garaažist on varastatud suures koguses tööriistu. Kahju kokku 2281 eurot.

Ööl vastu 26. jaanuari varastati Vasalemma vallas Rummus toidupoest toidukaupa, alkoholi ja sigarette koguväärtusega 1500 eurot. Politsei pidas hiljem varguses kahtlustatavana kinni 25-aastase mehe.

26. jaanuaril avastati, et Harku vallas Suurupis on keldrist varastatud kokkupandav redel ja punaseks toonitud diislikütust. Kahju kokku 1600 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa


Vargus
Politseile laekus teade, et 23. jaanuaril varastati Torma vallas Rääbise külas valveta ehitusobjektil asuvast lukustamata hoonest umbes 1000 liitrit erimärgistusega diislikütust. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra rikkumine
25. jaanuari õhtul kella 17.50 paiku laekus politseile info, et Tartus Turu tänaval asuvas kaubanduskeskuses pidasid turvafirma töötajad kinni agressiivse 17-aastase noormehe, kes ei allunud turvatöötajate korraldustele ning osutas füüsilist vastupanu. Turvatöötajad andsid agressiivseks muutunud noormehe politsei üle. Politseinikud selgitasid, et turvatöötajatele vastupanu ostutanud noormees oli alkoholijoobes ning ta toimetati kainenema.

Vargus
23. jaanuaril murti Tartus Jõe tänaval sisse korterisse, kust varastati sülearvuti ja laadija. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Dokumendi vargus
Politseile laekus teade, et 21. jaanuaril varastati Suure-Jaani vallas Lahmuse külas asuva õppeasutuse garderoobist järelevalveta jäetud jope taskust ID-kaart ja õpilaspilet.

Asja omavoliline kasutamine
26. jaanuaril laekus politseile info, et Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas on tankla vahetust lähedusest ärandatud sõiduauto BMW 750. Sõidukisse jäi omaniku sõnul ka selle registreerimistunnus. Vargusega tekitatud kahju on 5000 eurot. Ärandatud sõiduki leidsid politseinikud Suure-Jaani vallas Vastsemõisa külast ühe kuriteos kahtlustatava mehe maja juurest. Kuriteos kahtlustatavatena pidas politsei kinni 21- ja 19-aastased mehed.

Kehaline väärkohtlemine
25. jaanuaril teatati politseile, et Abja-Paluojas Nuie teel asuva maja ees ründas tuttav alkoholi tarvitanud 30-aastane mees 24-aastast naist. Väidetavalt oli tüli tekkinud paar nädalat tagasi lõhutud akna ning varasemate arusaamatuste pärast. Kallaletungi käigus vigastada saanud naine toimetati vigastuste fikseerimiseks Viljandi haiglasse kontrolli. Ümbruses patrullimisel politseinikud kirjeldustele vastavat meest ei leidnud.

Võrumaa

Omastamine
Politseile laekus info, et 23. jaanuaril kaotati Võrus Kooli tänaval asuvast kauplusest bussijaama poole liikudes mobiiltelefon Samsung. Hilisemalt isiklikule numbrile helistades võttis kõne vastu vanem mees, kes kuuldes, et tegu on kaotatud telefoniga, kõne katkestas ning telefoni välja lülitas. Omanikule põhjustati kahju 108 euro ulatuses.

Tööõnnetus
23. jaanuaril kella 15 paiku teatas häirekeskus politseile, et Antsla vallas Anne külas asuva lauda juures kukkus ehitustöid teostanud 48-aastane mees katuselt alla ning hukkus saadud vigastuste tagajärjel sündmuskohal.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa


Vargused
Ööl vastu 23. jaanuari varastati Vinni vallas Veadla külas Kullenga-Veadla ristmiku läheduses kraavis olnud sõiduk VAZ 21053 registrimärgiga 404AUG. Omanik sõitis kaks päeva varem kraavi ning kuna seda ei olnud võimalik koheselt kätte saada, siis jättis ta selle puksiirmasina leidmiseni sinnapaika. Kahju on 200 eurot.

25. jaanuaril avastati, et Viru-Nigula vallas Mahu külas on suvilasse ja õues olnud merekonteinerisse sisse murtud, kust varastati paadimootor ning erinevaid tööriistu. Kahju on 2480 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
24. jaanuaril varastati Kohtla-Järvel Estonia puiesteel korterist mobiiltelefon ja kaks kreemi. Kahju on 325 eurot.

26. jaanuari hommikul purustati Narvas Kangelaste tänaval sõiduautol Suzuki aken ja varastati tööriistakast. Kahju on 420 eurot.

26. jaanuaril avastati, et Sillamäel Rumjantsevi tänaval on korterisse murtud ja varastatud makk. Kahju on 130 eurot.

Sissetung
26. jaanuari öösel lõhuti Kohtla-Järvel Kalevi tänaval kioskiaken ning varastati sigarette. Kahju on veel selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa


Kehaline väärkohtlemine
23. jaanuaril kella 17.30 paiku löödi Ambla vallas Aravetel 47-aastast meest.

Vargus
24. jaanuaril avastati, et Paide vallas Tarbja külas on ehituselt varastatud metalltorusid. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa


Vargus
17. jaanuari kella 15.15 paiku varastati Haapsalus Tallinna maaneel kaubanduskeskusest lõhnavedelikke. Kahju on 264 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
13. jaanuaril kella 15 paiku löödi Audrus 69-aastast meest.

Vargus
24. jaanuaril kella 22.15 paiku tungiti Pärnus Lao tänaval kauplusesse ja varastati akusid. Kahju on 600 eurot.

Omastamine
24. jaanuaril kella 15.20 omastati Pärnus Laial tänaval kaubanduskeskuses sinna unustatud tahvelarvuti. Kahju on 130 eurot.

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine
25. jaanuaril kella 3 paiku löödi Raplas Viljandi maanteel 47-aastast meest.

Vargused
24. jaanuaril avastati, et Märjamaa vallas Aravere külas on tungitud tallu ja varastatud kaminasüdamik. Kahju on selgitamisel.

24. jaanuaril avastati, et Märjamaa vallas Aravere külas on tungitud tallu ja kõrvalhoonetesse ning varastatud ehitusmaterjali, tööriistu ja metallist esemeid. Kahju on 485 eurot.

Ööl vastu 25. jaanuarit varastati Käru vallas Kullimaa külas sõidukist kütust. Kahju on 65 eurot.

24. jaanuaril avastati, et Märjamaa vallas Aravere külas on tungitud tallu ja kõrvalhoonetesse ning varastatud tööriistu ja metallist esemeid. Kahju on 3000 eurot.

24. jaanuaril avastati, et Märjamaa vallas Velise külas on tungitud tallu ja varastatud tööriistu. Kahju on 5170 eurot.

24. jaanuaril avastati, et Märjamaa vallas Kirna külas on kinnistult varastatud metallesemeid. Kahju on 940 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.